Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 124 hír

Karácsony: önkormányzatok nélkül nincs kiút

A főpolgármester szerint nagyobb figyelmet kellene fordítani a tesztelésre. Kezdeményezte a mai kormányülésen, hogy az idősellátásban induljon el a tömeges tesztelés.

Az emberek többsége szerint a kormánynak vissza kellene adnia az önkormányzatoktól elvett forrásokat

ATV
-
  Ma 17:41 Belföld

Az emberek markáns többsége, 81 százaléka szerint a kormánynak vissza kellene adnia az önkormányzatoknak az elvett forrásokat - ez derül ki az ATV megbízásából készült felmérésből.

Gulyás Gergely: a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra

A koronavírus-járvány miatti védekezésben a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra, szükséges az együttműködés – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Gulyás Gergely elmondta, a kormányülésen tárgyaltak Karácsony Gergellyel és Szita Károllyal, az Mvjsz elnökével arról, hogy milyen lépéseket látnak szükségesnek…

Gulyás Gergely: a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra

A koronavírus-járvány miatti védekezésben a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra, szükséges az együttműködés - jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnökével és a főpolgármesterrel tartott közös sajtótájékoztatón, amelyen Karácsony Gergely azt…

Gulyás Gergely: a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra

A koronavírus-járvány miatti védekezésben a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra, szükséges az együttműködés – jelentette ki a Miniszterelnökséget vezető miniszter szerdán Budapesten a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnökével és a főpolgármesterrel tartott közös sajtótájékoztatón, amelyen Karácsony Gergely…

Felajánlásból fertőtleníthetnek az önkormányzatok Hajdú-Biharban

Egy debreceni családi vállalkozás ily módon szeretne hozzájárulni a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet enyhítéséhez.

Kivérezteti-e a kormány az önkormányzatokat?

Magyar Nemzet
-
  Ma 12:48 Belföld

Szita Károly szerint most a közös cselekvésnek van itt az ideje, nem a követelőzésnek.

Gulyás Gergely: A kormány partnerként tekint az önkormányzatokra

Az együttműködés szükséges ahhoz, hogy eredményes legyen a járvány elleni védekezés.

A kormány partnerként tekint az önkormányzatokra

A koronavírus-járvány miatti védekezésben a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra, szükséges az együttműködés.

Gulyás Gergely: A kormány partnerként tekint a járvány elleni védekezésben az önkormányzatokra

Szerdán délelőtt közös sajtótájékoztatót tartott Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének vezetője és Karácsony Gergely főpolgármester a kormányülést követően. A városok a kijárási korlátozás meghosszabbítását javasolták.

Gulyás Gergely: A kormány partnerként tekint az önkormányzatokra

A koronavírus-járvány miatti védekezésben a kormány partnerként tekint az önkormányzatokra, szükséges az együttműködés.

Az önkormányzatok és a kormány is fenntartaná a kijárási korlátozásokat

Egyelőre nem jelentették még be a kijárási tilalmat, vagy a meglévő korlátozások fenntartását, de Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter, Karácsony Gergely főpolgármester és Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) vezetője is amellett, hogy maradjanak a jelenlegi szabályok.

Ellenzék: az önkormányzatok megsarcolása helyett fizessenek a NER-lovagok!

Az új törvényjavaslat szerint ne az önkormányzatokat és más intézményeket sarcolja meg a kormány a veszélyhelyzet idején, hanem azok vegyék ki jobban a részüket a közterhek viseléséből, akik a legtöbb pénzt nyerték az államtól. Szél Bernadett független országgyűlési képviselő benyújtotta azt a törvényjavaslatot, melynek ötletét hétfőn Botka…

Márki-Zay Péter: ne az önkormányzatok, a tolvajok fizessenek!

Tegnap egy újabb Facebook-posztban osztotta meg véleményét Márki-Zay Péter, Hódmezővásárhely polgármestere. A téma Botka László polgármester úr közzétett javaslatai a gazdagok megadóztatásáról.