Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 11 hír

Ötből négy ingatlan energetikailag elavult

A hazai ingatlanok tulajdonosainak 84 százaléka véli úgy, hogy otthona energiahatékonysági szempontból is felújításra szorul. A felmérésben résztvevők harmada szeretne napelemet, negyede napkollektort telepíteni házára a közeljövőben – derül ki a Fundamenta-Lakáskassza Zrt. és az NRC piackutató legfrissebb, reprezentatív kutatásából.

Áresés jött az energetikai pályázatokkal

Eredményesnek nyilvánította a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a megújuló energiaforrásból származó villamosenergia-termelés támogatására tavaly júliusban kiírt pályázati eljárást - tájékoztatta a hivatal kedden az MTI-t.

Áresés jött az energetikai pályázatokkal

Startlap
-
 Tegnap 16:38Otthon

Eredményesnek nyilvánította a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal (MEKH) a megújuló energiaforrásból származó villamosenergia-termelés támogatására tavaly júliusban kiírt pályázati eljárást - tájékoztatta a hivatal kedden az MTI-t.

Rettenetes energetikai állapotban vannak a hazai ingatlanok

A hazai ingatlanok tulajdonosainak 84 százaléka véli úgy, hogy otthona energiahatékonysági szempontból is felújításra szorul.

Látványos túljelentkezés és áresés volt a fontos energetikai pályázaton

Napi.hu
-
 Tegnap 09:35Belföld

A METÁR-pályázatok vizsgálatára létrehozott értékelő bizottság elfogadta a 2020-as pályázatra vonatkozó összefoglaló értékelést és átadta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnak (MEKH).

Energetikai felújítások: sok kiadás eredmény nélkül

A vártnál többen végeztek energiahatékonysági felújítást az elmúlt öt évben, de ezek a beruházások jellemzően részlegesek voltak, energetikai tervezés nélkül történtek, valószínűleg ezért nem eredményeztek említésre méltó energiamegtakarítást a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) elemzése szerint. Koritár Zsuzsannát, a Magyar…

Szállodapiac és energetikai felújítások

Névnaposok, születésnaposok köszöntése, évfordulók említése után online lapszemle és tőzsdei hírek. BUDAPEST, TE CSODÁS rovatban hírek. Például a Budapest-Balaton bicikliútról és a zárlat feloldásával kapcsolatos ötletekről. ÉBRESZTŐ TÉMA: 2-3 év múlva érheti el a járvány előtti szintet a világ szállodapiaca – Takács Márton, a BDO…

Egyre többen vágnak bele az energetikai korszerűsítésbe

A vártnál jóval több hazai lakóépületben végeztek energiahatékonysági felújítást az elmúlt öt évben, de ezek a beruházások jellemzően részlegesek voltak, energetikai tervezés nélkül történtek, valószínűleg ezért nem eredményeztek említésre méltó energiamegtakarítást – ismertette tapasztalatait a Magyar Energiahatékonysági Intézet igazgatója.

Az elfogadottnál jobb gázárakat javasolt az ukrán energetikai tárca

KárpátHír
-
 21.01.22 17:13Határtalan

Jurij Vitrenko megbízott energetikai miniszter sajtótájékoztatón mondta el, hogy sajnos

Sok az energetikai felújítás, még sincs érdemi megtakarítás

A vártnál jóval több hazai lakóépületben végeztek energiahatékonysági felújítást az elmúlt öt évben, de ezek a beruházások jellemzően részlegesek voltak, energetikai tervezés nélkül történtek, valószínűleg ezért nem eredményeztek említésre méltó energiamegtakarítást a Magyar Energiahatékonysági Intézet (MEHI) elemzése szerint igazgatója…

Szakmai vélemény az egyes energetikai és hulladékgazdálkodási tárgyú törvények módosításáról szóló tervezetről

A hulladékgazdálkodási törvénymódosításokkal kapcsolatos mindössze online információ megszerzése számos kérdést és kételyt vetett fel.