Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Az idei almatermés várhatóan az átlagos negyede lesz

Az előzetes termésbecslések alapján idén mintegy 450 ezer tonna almatermés várható Magyarországon, ami 25 százalékkal elmarad az átlagtól. Jó hír viszont, hogy a nagy vetélytárs, Lengyelország is gyenge termésre számít.

Eljött a nap: ma délutántól már nem Theresa May lesz a brit miniszterelnök, hanem Boris Johnson

London - Ma délutántól Boris Johnson (55) volt brit külügyminiszter, London egykori polgármestere lesz Nagy-Britannia új miniszterelnöke a távozó Theresa May (62) utódjaként.

Majdnem a tengerparton folytatódik a gyorsasági-ob

Formula
-
  Ma 09:20 Sport

Folytatódik az FIA CEZ és az MNASZ Autós Gyorsasági OB a horvátországi Autodrom Grobnik versenypályán. Várhatóan azonban nem a napozástól fognak leizzadni a Gender Racing Team versenyzői, akik már két kategóriában is bajnoki esélyesként várják az idei versenyévad folytatását.

Mi történik, ha egy mesterséges intelligencia Coltrane-t hallgat, majd elkezd free jazzt játszani?

Fidelio
-
  Ma 09:15 Zene

Vannak, akiket első hallásra megfog a free jazz szabadsága, mások szerint olyan, mintha egy idegen civilizációból szólna. Most kiderült, mi történne ez utóbbi esetben.

Sikeres délelőttöt zártak a magyar úszók

Cseh László 200 méter vegyesen a legjobb idővel jutott elődöntőbe.

Épp egy év múlva kezdődik az olimpia, hány aranyunk lesz?

Index
-
  Ma 09:00 Sport

Legutóbb 4 sportág volt éremszerző, talán eggyel több lehet. Sok a pénz a sportban, de ez egyelőre az eredményességgel nincs párhuzamban.

Megáll az idő: egy héten át ugyannnyi fok lesz

Egy fokos ingásnál se éjjel, se nappal ne számítsunk többre csütörtöktől. Gomolyfelhős, gyakorlatilag csapadékmentes, legfeljebb apró futózáporokkal tarkított időszak következik. Az utolsó táblákat is nyugalomban vághatják a kombájnok.

Újabb közlekedési lámpa lesz Beregszászban

A Beregszászi Városi Tanács július 23-án megtartott értekezletén a Vérke-parti város fejlesztését érintő kérdésekről hoztak döntést. Babják Zoltán polgármester közösségi oldalán tett közleményéből megtudhattuk, hogy...

Sokkal kevesebb lesz idén az alma

Az előzetes termésbecslések alapján idén mintegy 450 ezer tonna almatermés várható Magyarországon, ami 25 százalékkal elmarad az átlagtól. Hazánkban az egy főre eső étkezésialma-fogyasztás 12-15 kg/év.

Legyen óvatos! Szerdán durva lesz az UV-B-sugárzás

Lokál
-
  Ma 08:39 Időjárás

Szerdán a figyelmeztetési értéket meghaladó, 8-as (extrém) UV-B-sugárzás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat kedden az MTI-vel.

A város szíve lesz a kultúrpark Csornán

Kisalföld
-
  Ma 08:33 Megyei

"Csorna szíve lesz, igazi közösségi tér, kultúrpark" - jellemezte a Kisalföld kérésére a csornai premontrei prépostság megújuló parkját Fazakas Zoltán Márton apát.

Egy év alatt kell újraírni a teljes tantervet: így reagálhat az oktatás a munkaerőpiacra

Megszűnik a jelenlegi OKJ-s képzési rendszer megszűnik, jövőre már új szakmákat tanulnak a diákok. A szakszervezeti vezeti szerint kevés az az egy év az átálláshoz, de Parragh László kamarai elnök nem aggódik. Jövő szeptembertől...