Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Karácsonyfa-állítás és online programok az AdventBazilika rendezvénysorozatában

A remény adventje! mottóval indul az idén 10 éves rendezvénysorozat, amely a koronavírus-járvány miatt az online térbe költözik.

Íme a legjobb programok advent első vasárnapján!

Port
-
 Ma 00:00Kultúra

Gyerekprogramokkal, színházi közvetítésekkel, koncertekkel, könyvbemutatóval is hangolódhattok. Kellemes készülődést kívánunk!

Háromszázzal próbálta lehagyni a rendőröket egy motoros Angliában

Promotions
-
 Tegnap 22:22Színes

Az esetet a rendőrség helikoptere rögzítette.

Szijjártó Péter 61 milliárd forintos munkahelymegtartó programot jelentett be

A közgazdasági és külügyminiszter hangsúlyozta, hogy a pénzt közvetlenül a magyar vállalkozók fogják megkapni.

Karácsonyfaállítás és online programok az AdventBazilika rendezvénysorozatában

Karácsonyfa-állítással, valamint egészen az újévig tartó online programokkal várja az érdeklődőket az AdventBazilika rendezvénysorozata - közölték a szervezők szombaton az MTI-vel. A remény adventje! mottóval indul az idén 10 éves rendezvénysorozat, amely a koronavírus-járvány miatt az online térbe költözik. A Szent István téren az érvényben lévő…

Mike Tyson megküzd Roy Jones Jr.-el egy profi gála keretében

A csaknem száz kilót nyomó, 54 éves Tyson és a korábban szintén világbajnoki címekig jutott, 51 esztendős riválisa profi gála keretében Los Angelesben küzd meg a nevében bemutató mérkőzésen.

Örkény Színház: 12 produkció látható streamelve decemberben

Tizenkét produkciót láthat streamelve decemberben az Örkény István Színház közönsége. Az évet rendhagyó szilveszteri műsorral zárja a társulat.

Egyedi Cyberpunk 2077 RTX 3080-at ajándékoz a CD Projekt Red

Leet
-
 Tegnap 16:30Gaming

Nem kérdés, hogy mi 2020 legjobban várt játéka. A már kétszer eltolt Cyberpunk 2077 megjelenése viszont már elképesztő közel van, a hype fenntartása érdekében pedig egy sorsolást tartott a CD Projekt Red, amiben egy szerencsés egy egyedi Cyberpunk 2077 RTX 3080-nal lehetett gazdagabb. Sajnos a célcsoport ezúttal a kínai régióban…

Kocsis Máté javaslata arról árulkodik: 2021-ben is elvonják a pártok támogatásának egy részét

ATV
-
 Tegnap 16:20Belföld

Már hétfőn tárgyalja a parlament igazságügyi bizottsága Kocsis Máté törvényjavaslatát, hogy a frakciók 2021-ben is támogathassák anyagilag pártjaikat. Ez azt jelzi, hogy jövőre is elvonják a pártok állami finanszírozásának egy részét a járvány elleni védekezési alapba.

Részletes Emotion UI 11 frissítési listát közölt a Huawei

iPON!
-
 Tegnap 16:04Infotech

Még GMS-sel is rendelkező, korábbi mobilok is megkapják a legújabb grafikus felhasználói felületet.

Karácsonyfa-állítás és online programok az AdventBazilika rendezvénysorozatában

A remény adventje! mottóval indul az idén 10 éves rendezvénysorozat, amely a koronavírus-járvány miatt az online térbe költözik. A Szent...

Huawei Mate 40 Pro teszt - az utolsó mohikán...?

Androgeek
-
 Tegnap 15:30Infotech

Ó, igen, a Huawei. Egy jó ideje rájuk jár már a rúd, és már szinte kellemetlenül érezzük magunkat, hogy a legtöbb Huawei-tesztünknél fel kell emlegetnünk a híres-neves amerikai tiltást, aminek nyomán a Google szolgáltatások meg lettek tőlük vonva, de sajnos ez egy olyan tényező, ami masszívan odaver a gyártó portfóliójának.