Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

464 fővel emelkedett a Csongrád-Csanád megyei fertőzöttek száma

Országosan 6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 198 440 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Még soha ennyien nem haltak meg itthon koronavírusban egy nap alatt

6393 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma, valamint elhunyt 135 beteg. Az eddigi legmagasabb szám 121 volt.

6393 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 135 beteg

6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 198 440 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 135 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 4 364 főre emelkedett. A gyógyultak száma 52 126 főre emelkedett, az aktív fertőzöttek száma 141 950 fő.

6393 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 135 beteg

6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 198 440 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

6393 fővel emelkedett a fertőzöttek száma és elhunyt 135 beteg

6393 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 198 440 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma. Elhunyt 135 többségében idős, krónikus beteg, így az elhunytak száma 4 364 főre emelkedett.

6393-mal emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 135 beteg

A bölcsődei, óvodai, iskolai és szociális dolgozók körében végzett célzott csoportos tesztelés összesített eredménye jövő hét elején várható.

6393 fővel emelkedett a beazonosított fertőzöttek száma és elhunyt 135 beteg

Egész Európában, a szomszédos országokban és Magyarországon is tovább nő a fertőzöttek száma, egyre többen igényelnek kórházi ellátást. A járványt megállítani nem lehet, a cél a járvány lassítása és a kórházak teljesítőképességének védelme. Ezt szolgálják a veszélyhelyzettel kihirdetett újabb védelmi intézkedések, amelyeket a kormány…

December 1-jétől megemelik a létminimum összegét, ezzel együtt emelkednek a nyugdíjak és a szociális juttatások

December 1-jétől Ukrajnában megnő a létminimum összege. Ennek eredményeként a vele összefüggő kifizetések is növekedni fognak: nyugdíjak, a munkanélküli-ellátások, a gyermekért járó pótlékok valamint a tartásdíjak.

Borzasztó körülmények között dolgoznak a még megmaradt szociális munkások

Ugytudjuk
-
 Ma 09:02Megyei

60 ember jut egyetlen gondozóra, akinek mindeközben még egyéb feladatai is vannak. Olyan kevés a szakképzett gondozó, hogy koronavírusosan is kénytelenek dolgozni az otthonokban.

Többször is meghibásodhattak a lélegeztetőgépek a vidéki kórházban: ezt mondták a dolgozók

A Népszavának nyilatkozó kórházi dolgozók nem tudták, hogy összesen hány eszköz romolhatott el, és ezek a hibák okoztak-e veszélyt, jelentettek-e kockázatot a betegellátásában.

Ismét elkaszálta a szociális dolgozók bérkiegészítését a Fidesz

A kormánypárti csicskák először nagy háládatosan megköszönték a munkájukat, majd alaposan beintettek az ágazat dolgozóinak: az egyszeri juttatásukról szóló törvényjavaslatot még csak napirendre se vették.

Tesztelték az újpesti óvodai és iskolai dolgozókat a héten

A héten indult országos szűrésen az újpesti óvodai és iskolai dolgozókat is tesztelték.A Nyár utcai óvodában 4 pozitív, a Dalos óvodában 1, az Ambrus óvodában szintén 1 pozitív fertőzöttet találtak az intézmények dolgozói között.Nincs koronavírus-fertőzött dolgozó az újpesti Virág óvodában, a Deák óvodában és a Bóbita óvodában sem.A…

30 százalékkal gyengébb eredményt ért el az MKB csoport

Az MKB csoport 2020 harmadik negyedévében 15,5 milliárd forint, az első háromnegyed évben 22,8 milliárd forintos adózás utáni eredményt ért el; mindkettő hozzávetőleg 30 százalékkal alacsonyabb az előző év azonos időszakához mérten - közölte a pénzintézeti csoport konszolidált pénzügyi kimutatását a Budapesti Értéktőzsde honlapján.

Magyar Orvosi Kamara: biztosítsák a fogorvosok béremelésének forrását!

"Bármilyen negatív megkülönböztetés elfogadhatatlan" - írja a kamara közleménye.