Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 335 hír

Ismét csökkentek az amerikai gyáripari új megrendelések

autopro
-
  Ma 17:21 GazdaságUSA

Az elemzők által vártnál kevésbé csökkentek az amerikai gyáripari új megrendelések áprilisban.

Az amerikai külkereskedelmi mérleg hiánya nyolchavi csúcson áprilisban

VG
-
  Ma 17:13 Gazdaság

A szezonálisan kiigazított adatok szerint áprilisban tavaly augusztus óta legmagasabb, 49,4 milliárd dollár volt a hiány.

Nagyot zuhant az amerikai külkereskedelmi forgalom

Portfolio
-
  Ma 17:11 Gazdaság

Nyolchavi csúcsra emelkedett az Egyesült Államok külkereskedelmi mérlegének a hiánya áprilisban, miután az amerikai kivitel nagyobb mértékben esett, mint a behozatal, részben a koronavírus hatására.

Gyengüléssel nyitottak az amerikai tőzsdék

Gyengüléssel nyitottak az irányadó New York-i tőzsdeindexek csütörtökön az előző napi jelentős emelkedés után.

Folytatódik a bocsánatkérési láz, ezúttal az amerikai médiától követel bocsánatot Kovács Zoltán

A magyar kormány felkérte az amerikai médiumokat, hogy bocsánatot kérjenek az Orbán Viktor miniszterelnökkel szemben megfogalmazott alaptalan kritikákat tartalmazó cikkeik és beszámolóik miatt - írja az egyesült államokbeli NPR arra a levélre hivatkozva, amelyet az amerikai nagykövetségen keresztül kaptak meg Kovács Zoltántól.

Még mindig futószalagon rúgják ki az amerikaiakat

Az egy héttel korábbi értékhez képest ugyan csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban, ám a várakozásokat meghaladó volt az érték.

Jó hír jött az amerikai gazdaságból

Napi
-
  Ma 15:21 Külföld

Március közepe óta először kétmillió alá csökkent az első alkalommal munkanélküli segélyt kérők száma az Egyesült Államokban, de így is rendkívül magas maradt, mivel a vállalatok kénytelenek alkalmazkodni a koronavírus-járvány miatt jelentősen megváltozott környezethez - írja az MTI.

Orbánék rávetették magukat a CNN-re és más amerikai médiumokra

Levelet küldött az amerikai nagykövetségen keresztül Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár több egyesült államokbeli újság és médium szerkesztőségének, melyben bocsánatkérést követel tőlük. Szerinte igazságtalanul vádolták a magyar kormányt antidemokratikus intézkedésekkel, amikor a…

Két újabb műsor késik az amerikai tüntetők miatt

theGeek
-
  Ma 15:05 Gaming

A Sony The Future of Gaming című PlayStation 5-ös rendezvénye csak a kezdet volt – azóta két másik műsorról hallottuk, hogy az eredetileg tervezett időponthoz képest később láthatjuk őket. A CD Projekt Red a Twitteren közölte, hogy az eredetileg június 11-ére tervezett Cyberpunk 2077 Night City Wire műsort két héttel hátrébb rakták, így csak június

Szárnyat, combot az automatából! Imádják az ötletet az amerikaiak

Indirekt
-
  Ma 15:00 Színes

Megmentette a járvány miatt halódó húsboltját az az amerikai vállalkozó, aki nonstop húsautomatát állított az üzletébe. Helyi húsokat árul rochesteri üzletében Kevin McCann, de a koronavírus-járvány miatt nem szolgálhatta ki vásárlóit az üzletben. Gondolt egyet, és kölcsönvette régi ismerőse ötletét: felállított az előtérben egy húsokkal feltöltött

Nem várt problémára keresik a megoldást az amerikai tüntetők a Twitteren

A Twitter felhasználói egymásnak adnak tanácsot abban a témakörben, hogy hogyan lehet maszturbálni, miután a tüntetésen könnygázt is bevetettek. A modern világ problémái modern megoldásért kiáltanak, ezért az egyik felhasználó jótanácsként kiírta, hogy senki ne próbáljon meg maszturbálni a könnygázas tüntetés után, mert az maga lesz a…

Iszonyatosan népszerű a 24 órás, amerikai húsautomata

24.hu
-
  Ma 13:13 Színes

A vásárlók imádják, hogy bármikor vehetnek steaket érintésmentesen.

Elítélte a rasszizmust a még életben lévő volt amerikai elnökök mindegyike

hirado.hu
-
  Ma 13:12 Külföld

Jimmy Carter, Bill Clinton, George W. Bush és Barack Obama is közleményt adott ki az üggyel kapcsolatban.

Kezd Európába is begyűrűzni az amerikai erőszakhullám

George Floyd halála miatt napok óta tartanak az erőszakos zavargások az Egyesült Államokban. Csak idő kérdése volt, hogy a megmozdulások Európában is szárnyra kapjanak. Londonban és Párizsban is háborús állapotok alakultak ki, Görögországban pedig amerikai zászlót égettek a rendbontók.