Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 64 hír

Börtönbiznisz: a kártérítésként megítélt összegek 70 százaléka ügyvédi letéti számlára érkezett

A fideszes politikus közölte: a börtönben ülő bűnözők és ügyvédeik eddig 12 ezer pert indítottak a magyar állam ellen, és...

Családbarát lehetőség: már a nagyszülők is elmehetnek gyedre

Heol
-
  Tegnap 19:30 Belföld

Január elsején a családvédelmi akcióterv részeként hatályba lépett a nagyszülői gyed, amely lehetőséget teremt arra, hogy a szülő helyett a még nem nyugdíjas nagyszülő vehesse igénybe a gyermekgondozási díjat. Lehet mérlegelni a családokban.

Hamilton olyan összeget kért a Mercedestől, hogy a csapat hezitál a hosszabbításon

Az F1 legjobban fizetett pilótája állítólag többet akar, mint amennyit a spórolni vágyó Mercedes megadna.

„Meghurcoltak és megszégyenítettek" – kesereg a felmentett Oszter Sándor, aki szerint sok milliós összeget vesztett a…

Évekig húzódott Oszter Sándor bírósági ügye, amelyben a színészt és hat társát befolyással üzérkedéssel vádolták. A 71 éves Oszterre az ügyészség négy év hét hónap letöltendő börtönbüntetést kért, a másodfokú tárgyalás ítélete azonban tisztázta a vádak alól.

Nagyik is lehetnek diplomások

Boon
-
  Tegnap 11:30 Életmód

A Miskolci Egyetemnek 62 éves hallgatója is van, de akár 100 évesek is jelentkezhetnek valamely képzésre.

Nincs olyan csoda-kelkáposztafőzelék, amitől jobban emelkedik ki a pólós a vízből

Index
-
  Tegnap 11:20 Vízilabda

A női pólóválogatott dietetikussal is készült, aki aludni is tanítja a sportolókat. A jó étrend abban is segít, hogy több oxigén kapjon az agy a víz alatt.

Nintendo Switch-re is megjelenik a The Turing Test

Gamepod
-
  Tegnap 10:30 Gaming

A belső nézetes puzzle játék a tervek szerint jövő hónap elején lesz elérhető.

Emelkedhet a közös költségek összege

Szoljon
-
  Tegnap 07:00 Belföld

A lakóközösségek felmerülő kiadásait a közös költség fedezi. A napi ráfordítások és kisebb nagyobb javítások mellett a felújításra is spórolni kell.

Az ausztrál bozóttüzek miatt még tovább emelkedik a légköri szén-dioxid-szint

HVG
-
  20.01.24 18:03 Infotech

Meglesz a hosszabb távú hatása a hónapokig tartó ausztrál bozóttüzeknek a brit meteorológiai szolgálat egy új számítása szerint.

Szinte percről percre összegezte Pécs polgármestere, hogy mit tett az első 100 napban

Habár Péterffy Attila hangsúlyozta, hogy nem ígért 100 napra külön eredményeket, avagy a választási ígéreteinek bármilyen arányú megvalósulását, pénteken kiadott az első száz napról egy sajtóközleményt. Ami bizonyos szempontból, éppen a beszámoló és annak részletessége miatt egyedülállónak mondható. Mint fogalmazott, „fontos ígéreteink…

Hatalmas összeget ért Michelisz Norbert sisakja - Egy SMA beteg kisfiú kapja az 1,3 millió forintot

Egy jótékonysági aukción Rigó István, üzletember 1,3 millió forintot fizetett Michelisz Norbert sisakjáért. A pénzt Erdős Ákos, SMA beteg kisfiú kezelésére fordítják.

1,3 millió forintért kelt el Michelisz Norbert sisakja: az összeget egy Sma-s kisfiú gyógykezelésére fordítják

Rigó István, üzletember 1,3 millió forintot ajánlott fel Michelisz Norbert jótékonysági aukción meghirdetett versenysisakjáért. A teljes összeget egy SMA-s kisfiú, Erdős Ákos gyógykezelésére fordítják.

Friss diplomások: Átvették oklevelüket a Gff gazdasági karának végzősei

Behír
-
  20.01.24 16:12 Belföld

Pénteken délelőtt vehették át diplomájukat a Gál Ferenc Főiskola békéscsabai, gazdasági karának végzős hallgatói az intézmény nagyelőeladójában. Az ünnepségen a kar dékánja, dr. Vincze Gábor és a főiskola rektora, dr. Kozma Gábor adták át az okleveleket.

"Pécs új vezetésének világos elképzelései vannak" - összegezte első száz napját Péterffy Attila

Hosszas közleményben összegezte Péterffy Attila polgármesterségének első száz napját, bemutatván az eddigi eredményeket, kitérve többek között a városi cégek átvilágítására, ügyvédi szerződésekre, gazdaságfejlesztésre, az ingyenes képviselői parkolás visszavonására, valamint a jövőbeni tervekre is.

Hatalmas összeget kap a Volán a buszflotta megújítására

Portfolio
-
  20.01.24 16:05 Gazdaság

Az Európai Beruházási Bank (EIB) alelnöke, Liljana Pavlova és a Volán Buszpark Kft. vezérigazgatója Dávid Ilona 47 millió euró (csaknem 15,8 milliárd Ft) összegű hitelmegállapodást írtak alá. Az európai beruházási terv keretében garanciával fedezett hitelnek köszönhetően a tömegközlekedők új, gyorsabb, biztonságosabb és…