Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

A magyar válogatott játékosát választották a legjobbnak Szerbiában

Holender Filip két gólt szerzett és egy gólpasszt adott a Topolya elleni a szerb labdarúgó-bajnokság hétvégi fordulójában.

Két magyar került be az Európai Röplabda Szövetség bizottságaiba

Budapest/Luxembourg – Hoboth Sándor és Ludvig Zsolt is bekerült az Európai Röplabda Szövetség (CEV) egy-egy bizottságába.

Varga Judit: érdektelenségbe fullad az uniós vita a magyarországi helyzetről

A LIBE ülésén az uniós biztos viszont kitartott amellett, hogy folytatni kell a 7-es cikkely szerinti eljárást Magyarország ellen.

Új járványügyi szabályok léphetnek életbe karácsonykor Magyarországon

Jó lenne a családok számára a találkozásokat minél szélesebb körben lehetővé tenni - erről beszélt a karácsony kapcsán egy kérdésre válaszolva Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter az Országgyűlés igazságügyi bizottságában tartott meghallgatásán kedden.

Íme Magyarország legjobb virslijei

Origo
-
 Ma 13:02Belföld

A teszten a vásárlók megítélése szerint a legmagasabb kategóriába sorolt juhbeles virslik vettek részt.

Félmilliárd forintra bírságolhatók a magyar vásárlóknak rosszabb terméket kínáló multik

Az Országgyűlés döntése nyomán 2022 májusától tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség.

Magyar cég innovációja segíti a nemzetközi sportóriás terjeszkedését

Magyar fejlesztésű kasszákkal nyitott novemberben a Decathlon első lettországi üzlete. A világ legnagyobb sportszerforgalmazója korábban ausztriai és a szerbiai indulásában is a Laurel Cégcsoport megoldásaira támaszkodott. A döntést a korábbi jó tapasztalatokkal, a magyar szolgáltató rendszereinek rugalmasságával és a rekordgyorsaságú…

Magyar vállalkozóknak ad tippeket a Google startup-vezetője

A mesterséges intelligencia alkalmazása hozhatja a legnagyobb áttörést a hétköznapi életünkben, különösen, ha oktatásról vagy egészségügyről van szó – mondta el Agnieszka Hryniewicz-Bieniek, a Google for Startups globális igazgatója a Portfolio-nak. A Google vezetője arról is beszélt, hogy hatalmas fejlődési potenciált lát a régiónk…

Elárasztják az ideiglenes bevándorlók Magyarországot

Magyarország az EU középmezőnyében helyezkedik el a külföldieknek adott tartózkodási engedélyek száma alapján, Dániában például kevesebb ilyen papírt adnak a hatóságok, mint a magyar kormány.

Trianon ellen állt csatába a Magyar Rádió

24.hu
-
 Ma 12:57Kultúra

Kozma Miklós revizionista szólamokkal érvelt a rádióadások mellett 95 éve, amikor a Magyar Rádió megkezdte rendszeres adásait.

Félmilliárdra is bírságolható a magyaroknak rosszabb terméket kínáló multi

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatként lesz szankcionálható a kettős minőség 2022 májusától.

Két magyar került be az Európai Röplabda Szövetség bizottságaiba

Hoboth Sándor és Ludvig Zsolt is bekerült az Európai Röplabda Szövetség (CEV) egy-egy bizottságába.     A magyar szövetség (MRSZ) honlapjának beszámolója kiemeli, hogy a 66 éves Hoboth immár 19 éve tagja a CEV kupabizottságának, amely a klubok nemzetközi versenyeztetését koordinálja. Hoboth szerint hatalmas megtiszteltetés és…

Magyar Bálint szerint egy bűnszervezeti egység irányítja az országot

A Project Syndicate véleményoldal nem jelentette meg Orbán Viktor cikkét, amelyben Soros Györgynek próbált válaszolni, valószínűleg „Európa nem hódolhat be a Soros-hálózatnak” címmel, legalábbis így közölte itthon. A független nemzetközi szerkesztőség indoklása a közlés megtagadásáról viszonylag rövid és könnyen érthető volt:…

Világhírű focista is a magyar kisfiú gyógyulásáért adományozott

Metropol
-
 Ma 12:45Sport

Gulácsi Péter után ő is adományozott Zsombi gyógykezelésére.

Az RMDSZ és VMSZ is kiáll a kárpátaljai magyarok mellett

A Vajdasági Magyar Szövetség (VMSZ) egy emberként áll ki a