Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Black Friday akció – Xiaomi Szerviz és Bolt: verhetetlen áron vehetsz most okostelefonodra tokot és védőfóliát

Okostelefonunk biztonságára és gyári állapotának megőrzésére annak ellenére is kimagasló figyelmet kell fordítanunk, hogy manapság már a legjobb technológiák gondoskodnak a kijelzők és a hátlapok védelméről. Ha egy Xiaomi okostelefon büszke tulajdonosai vagyunk, és szeretnénk azt megfelelő védőfóliával, illetve védőtokkal…

Közzétette első, a magyar és a roma kisebbségnek szóló felhívását a Kisebbségi Kulturális Alap

A felhívás a magyar és a roma kisebbséget célozza, a pályázatokat december 18-ig lehet benyújtani. „A roma kisebbség irodalmi és kiadói tevékenységre nyújthat be pályázatot. A magyar kisebbség az összes programra és kísérőprogramra pályázhat, kivéve az amatőr és a hivatásos művészeti tevékenységet" - mondta Molnár Norbert, a…

Az első számú játékos sok jót szeretne visszaadni Egri VSI-Pálosi AK-nak

Heol
-
 Ma 17:15Sport

Hét éve Kiskunfélegyházáról igazolt Egerbe Timafalvi Gergő, idén pedig ­Németországból hazatérve mondott igent ­Pálosi Balázs edzőnek. A 22 éves korosztályos válogatott játékos az Egri VSI-Pálosi AK NB I.-es gárdáját erősítve segíti a klubot a játéktéren és azon kívül.

Spanyolországban az idősotthonok lakói és dolgozói kaphatnak elsőként védőoltást

Az oltások második szakaszát április és június között tervezi megvalósítani a kormány, de a közzétett dokumentumból nem derül ki, hogy ez pontosan mely társadalmi csoportokat érint.

Megjelentek az otthonfelújítási támogatás pontos szabályai – íme a tudnivalók

A november 25-i Magyar Közlöny tartalmazza a Novák Katalin által bejelentett és néhány részletében már ismertetett lehetőség igénybe vételének feltételeit.

Megjelent az Otthonfelújítási Támogatásról szóló kormányrendelet. Íme, a részletek!

Megjelent a Magyar Közlönyben az Otthonfelújítási Támogatásról szóló kormányrendelet, ami sok eddig ismeretlen részletet tisztázott. Kérdés azonban maradt még azért bőven. Mennyi lehet maximum az Otthonfelújítási Támogatási összege? A támogatás összege a számlával igazolt felújítási költségek 50%-a, de legfeljebb 3 000 000 forint. A…

Obama memoárjából rekordot jelentő példány fogyott az első héten

Minden idők egyik legnagyobb első heti eladását produkáló nem fikciós könyve lett.

Obama memoárjából rekordot jelentő példány fogyott az első héten

Minden idők egyik legnagyobb első heti eladását produkáló nem fikciós könyve lett.

Obama memoárjából rekordot jelentő példány fogyott az első héten

Minden idők egyik legnagyobb első heti eladását produkáló nem fikciós könyve lett.

Durva elektromos bringákat mutatott be a Ducati

Nuus
-
 Ma 16:48Autó-motor

Az e-bike verseny napról napra egyre hevesebb, egyre több autógyártó ugrik be a szegmensbe, hogy megszerezzen egy szeletet a tortából, hiszen aki lemarad, az kimarad.

Még mindig sok a megtévesztő akció – Black Friday helyett itt a Black November

A Gazdasági Versenyhivatal nemcsak a webáruházak, de az ár-összehasonlító oldalak kapcsán is szigorú elvárásokat fogalmazott meg.