Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 7 hír

Kényszersterilizálták, majd elutasították a kártérítését

31 millió foritnyi jent követelt az idős japán férfi, akit fiatalon sterilizáltak a „rossz minőségű utódok születésének” megakadályozása céljából.

Elutasították Japánban egy kényszersterilizált férfi kártérítési követelését

Mandiner
-
 Tegnap 12:08Külföld

Elsősorban fogyatékkal élőket és örökletes betegségekben szenvedőket sterilizáltak az 1948 és 1996 között érvényben levő eugenikai törvény alapján.

Elutasították a perújítást a Békás-szoros ügyében

A Ploiesti-i Ítélőtábla elutasította a Hargita Megye Tanácsa által benyújtott perújítási kérelmet, amelyben a Gyergyószentmiklós és a moldvai Almásmező határperében hozott jogerős ítélet érvénytelenítését kérték. A tavaly nyáron kihirdetett ítélet ezzel véglegessé vált.

Elutasították a ceglédiek óvását

CeglédInfó
-
 21.01.13 12:15Sport

Óvást jelentette be a VBW CEKK Cegléd az Atomerőmű KSC Szekszárd elleni szombati NB I-es bajnoki után, mivel rövid ideig négy légiós volt a pályán a vendégeknél. Napközben meg is jött a határozat, a szövetség elutasította a beadványt - számolt be róla a teol.hu.

Elutasították a halasztást, kivégezték az USA-ban a siralomházban lévő nőt

Hatvannyolc év óta először végeztek ki szövetségi halálos ítélet alapján nőt az Egyesült Államokban szerdán.

Elutasították a nyomozást a 210 millióért megvásárolt kínai maszkgyártó gép ügyében

Elutasította a Pest Megyeri Rendőr-főkapitányság, hogy Hadházy Ákos független parlamenti képviselő feljelentésére nyomozást indítson egy látványosan túlárazott maszkvarró gép ügyében – írt a 444.hu. Az eszközt tavaly áprilisban mutatta be Orbán Viktor miniszterelnök az egyik videójában, amit a sátoraljaújhelyi börtönben üzemeltettek be. A…

Hiába a többszörös túlárazás, elutasították Hadházy feljelentését a kínai maszkgyártó gép ügyében

A berendezést 210 millió forintért vásárolták, miközben 20 és 50 millióért is volt a piacon hasonló. Költségvetési csalás ügyében azért a Nemzeti Adó- és Vámhivatalhoz került az ügy.