Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 483 hír

Az egyház már elbocsátotta, most a bíróságon a sor a pedofil expap ügyében

Akár tíz év börtönbüntetést is kiszabhatnak arra az egyház által kiközösített volt katolikus papra, aki 30-35 évvel ezelőtt kiskorú fiúkat szexuálisan zaklatott. A 75 éves férfi kedden kezdődött büntetőperét óriási médiaérdeklődés kíséri Franciaországban

Nyolc év a baltás gyilkosnak, emberkereskedőt fogtak, félpályás hattyúterelés

Boon
-
  Ma 20:00 Baleset-bűnügy

Ez a hét sem telt eseménytelenül a megyei rendőrőrsökön, bíróságokon. Lássuk milyen fontos, érdekes rendőrségi esetek történtek Borsodban január 13-a és január 19-e között.

Három csabai férfi került bíróság elé, mert tavaly ittasan vezettek

Beol
-
  Ma 19:32 Baleset-bűnügy

Három békéscsabai férfinél mutatott a szonda ittasságot tavaly év végén. Idén mind a hárman bíróság előtt felelnek tetteikért.

A gyilkos gróf meséje

Duol
-
  Ma 19:30 Színes

A vámpírok sosem mennek ki a divatból, noha fényük már egy kicsit megkopott, azért még élhetünk azzal a bénácska szóviccel, hogy a vámpírok halhatatlanok a popkultúrában is.

Danko kizárta a Smerrel, ĽSNS-szel és a Sme rodinával való együttműködést

Kiska szerint Szlovákia "morális kötelessége" lenne néhány ezer menekült befogadása

Elhunyt Dankó Ádám

múosz
-
  Ma 18:03 Média

Péntekre virradóra, életének 75. évében meghalt Dankó Ádám, az MTI gazdasági szerkesztőségének egykori vezetője, a Napi Gazdaság örökös tiszteletbeli főszerkesztője.

Danko állítja, hogy az SNS nem alkot koalíciót az ĽSNS, a Sme rodina és a Smer párttal

Danko állítja, hogy az SNS nem alkot koalíciót az ĽSNS, a Sme rodina és a Smer párttal A Szlovák Nemzeti Párt a februári parlamenti választások után nem hoz létre koalíciót sem a Smerrel, sem az ĽSNS-szel, sem pedig a Sme rodina párttal. Ezt a parlament elnöke, Andrej Danko mondta a Markíza Na telo című műsorában. Andrej Kiska…

A két felesége között gyilkosságig fajuló vita miatt kell távoznia egy afrikai kormányfőnek

A politikus új feleségét azzal vádolják, ő szervezte meg elődje megölését. Királydráma Lesothóból.

Hallássérülteket is vár koncertjeire a az Óbudai Danubia Zenekar

Hangrezgéseket közvetítő eszközökkel és különleges kontakt hangszórókkal segít a hallássérülteknek is átélhetővé tenni Beethoven zenéjét az Óbudai Danubia Zenekar (Ódz) a Budapest Music Centerben. Mti Februártól májusig a zenekar ingyenes koncertjein minden fizikális eszközt bevetnek majd, hogy valamiképp át tudják adni a zene élményét a…

Hallássérültek számára is élvezhetővé teszi a zenét az Óbudai Danubia Zenekar

HVG
-
  Ma 12:51 Zene

Februártól májusig a zenekar ingyenes koncertjein minden fizikális eszközt bevetnek majd, hogy valamiképp át tudják adni a zene élményét a hallássérülteknek - közölte a zenekar az MTI-vel.

Völner Páll szerint a strasbourgi bíróság a bűnözők érdekeit érvényesíti a többséggel szemben

A strasbourgi bíróságnak nem a deviáns kisebbségek igényeit kellene a többséggel szemben érvényesítenie - mondta az Igazságügyi Minisztérium (IM) parlamenti államtitkára a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában. Kifejtette: a kormány álláspontja szerint elfogadhatatlan az, hogy miközben az áldozatok nem kapnak kártérítést, az…

Hivatalos Dante-napot vezetnek be Olaszországban

kultura.hu
-
  Ma 12:29 Kultúra

Míg a 2020-as év Raffaello olasz festő halálának 500. évfordulójáról

Irónia, szex és gyilkosság az Opera Zenekar koncertjén

kultura.hu
-
  Ma 12:28 Zene

Haydn és Prokofjev, valamint Weber és Hindemith művészete közti kapcsolatokat vizsgálja a Magyar Állami Operaház Zenekarának január 20-i hangversenye az Erkel Színházban.

„A strasbourgi bíróságnak nem a „deviáns kisebbségek” igényeit kellene érvényesítenie”

A kormány szerint elfogadhatatlan, hogy az áldozatok nem kapnak kártérítést, az elkövetők viszont igen - mondta Völner Pál

Dance mix a hidegpárna ellen!

Győr Plusz
-
  Ma 10:23 Megyei

Borongós, szürke a hétvége, napok óta felettünk van a hidegpárna, meglehetősen negatívan hat az ember kedvére ez az időjárás. Ez ellen Orosz Sanyi egy ütős dance válogatással készült! A második órában Divius állt a keverőpultok mögé, aki humoros kedvében volt! Mixében a Masterboytól egészen a Kerozin-féle Nelly az Elefántig jutott!