Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 180 hír

Ausztrália elutasítja a franciák “árulózását”

Nyitókép forrása: SITA/Chief Mass Communication Specialist Amanda R. Gray/U.S. Navy via AP   Ausztrália elutasította Franciaország „árulózását” a felrúgott tengeralattjáró-ügylet miatt, mivel „Párizsnak tisztában kellett volna lennie Canberra fenntartásaival”. Franciaország a héten visszahívta megbeszélésre ausztráliai és amerikai…

Varga Judit halászlével robbantotta a Facebook-bombát

Blikk
-
 Ma 15:09Belföld

Varga Judit, Magyarország igazságügyi minisztere halászleves fotójával robbantotta a Facebookot vasárnap délután: ömlenek a kommentek és a lájkok.

BAZ 02: Vagy Varga győz, vagy senki

Egy friss, telefonos közvéleménykutatás szerint eldőlni látszik az előválasztás B-A-Z megye 2-es számú választókörzetében, ahol a jobbik-DK támogatott Hegedűs Andrea és az MSZP-P-Momentum-LMP támogatással induló dr. Varga László mérkőzik meg egymással.

Egy bonyolult anya-lánya kapcsolat: Hernádi Judittal a főszerepben kezdte évadát az Orlai Produkció

Femina
-
 Ma 10:50Bulvár

Hernádi Judit alakítja a közönségnek élő, okos és szellemes, a vibráló felszín alatt törékeny Judy Allent az Orlai Produkciós Iroda Amy világa című, új darabjában.

Tengeralattjáró-ügy: Ausztrália elutasítja a bírálatokat

Az ausztrál védelmi miniszter szerint Canberra őszinte és nyílt volt Párizzsal a tengeralattjárók ügyében.

Halász Judit: Megtapasztaltam, a kor nem a születési évszámtól függ – interjú

A népszerű Kossuth-díjas művész nem tudja magát a kandalló előtt kötögető nyugdíjasként elképzelni. Azt mondja, ha a munka helyett a pihenést választaná, vége lenne számára a világnak.

Varga Judit: a jog célja az értekek védelme

Kiemelte, a közösségeknek saját maguknak kell meghatározniuk, hogy mi számít értéknek.

Ilyen volt Szabó Győző és Rezes Judit titkos esküvője – itt az első fotó a nagy napról!

Szabó Győző és Rezes Judit 17 év után házasodtak össze. Az esküvő a legnagyobb titokban történt, amiről azóta újabb és újabb részletek derültek ki, most pedig az első fotó is felkerült Győző közösségi oldalára.

Varga Judit: a jog célja az értékek védelme

„A közösségeknek saját maguknak kell meghatározniuk, hogy mi számít értéknek.”

Varga Zoltán: Helyre kell állítani a közbiztonságot!

Ez a lényeg
-
 Tegnap 19:57Vélemény

Fizikai bántalmazások a HÉV vonalán, száguldozó autók az utakon, kábítószerfogyasztás és még sokáig lehetne sorolni... Mi ennek az oka?

„Só és tejföl a hónotok alá” – Varga Irén új hajjal és bizarr életvezetési tanácsokkal pusztít

Metropol
-
 Tegnap 17:00Bulvár

Irénke az új videójában megszívlelendő tanácsokat ad, hogy szerinte hogyan lehet egyszerűen, de hatásosan lefogyni, ráadásul egy tuti izzadás elleni praktikát is megoszt az érdeklődőkkel.

Elárulta: Súlyos betegen játszotta végig Varga Viktor a Totemet: kórházba is került

Life
-
 Tegnap 17:00Egészség

Varga Viktor a Totem háttérműsorában, a Tűz körülben árulta el, hogy a játék utolsó napjain 40 fokos lázzal küzdött, ugyanis Lyme kóros lett; később kórházban kezelék.

Varga Viktor és Ekanem Bálint nyerte a Totemet és a 10 millió forintot

Örömmámorban úsztak a Totem győztesei, és azt is elárulták, mire költik nyereményüket. Pénteken véget ért a TV2 Totem című, augusztus óta tartó kalandreality-je, amelyben a magyar vadon körülményei, – a Bakony csodaszép tájai- között mérhették össze erejüket és találékonyságukat a sztárok. A verseny korábbi fordulójában egy-egy…

Varga: Az ápolók nem tudják kivenni az ajándékszabadságot a lerohasztott egészségügy miatt

Ez a lényeg
-
 Tegnap 15:03Vélemény

Hiába kapták meg a szakdolgozók az ajándék 10 napot, ez csak papíron létezik. Orbán „hálájával és köszönetével” az egészségügy leterhelt munkásai még csak ki se törölhetik.