Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

320 felett – 30 éves a Lamborghini Diablo

A Diablót 1990. január 21-én, a Monte-Carlóban található Hotel de Paris-ban leplezték le, ott, ahol 1988-ban a Countach 25 Anniversario kivitelének premierjét is tartották.

Biden a családja tulajdonában lévő 128 éves bibliával esküdött fel

Donald Trump távozott Washingtonból, és a hagyományokkal ellentétben nem nézte végig, ahogy az új elnök Joe Biden letette az elnöki esküt. Biden beiktatásán Bill Clinton ex-elnök elsírta magát, Barack Obama pedig örömét ölelésben mutatta meg a világnak. Bident szigorú biztonsági intézkedések mellett tette le elnöki esküjét és Amerika ismét…

A pécsi fejlesztéssel zárult le a Magyar Vöröskereszt több éves projektje

A 2017 júliusa és idén január között megvalósult országos program célja a veszélyeztetett, hátrányos helyzetű, krízishelyzetben lévő emberek, családok szükségleteihez igazodó, korszerű infrastrukturális keret kialakítása volt.      Az Emberi Erőforrás Fejlesztési Operatív Programban megvalósult fejlesztések részeként tizenegy helyszínen,…

Tragédia: 26 éves fiú alatt szakadt be a jég Beregkisfaludon

BorsOnline
-
 Tegnap 22:00Életmód

Előbb barátai kezdték el keresni, miután megláttak a tavon egy friss léket, amellett pedig emberi lábnyomokat.

David Lynch: 75 éves lett az egyik legnagyobb filmrendező

Radírfej, Dűne, Kék bársony, Veszett a világ, Útvesztőben, Mulholland Drive - és persze Twin Peaks.

Karácsonykor teljesült a tizenöt éves palackpostás kérés

hirado.hu
-
 Tegnap 21:27Életmód

Néhány jószándékú ember összefogása és némi szerencse is kellett.

Késsel végeztek egy 19 éves fiúval

A feltételezett elkövetőt a rendőrök pár percen belül a helyszín közelében elfogták.

David Lynch 75 éves

Sokan rajonganak érte, mások nem szeretik, nem értik a filmjeit. De a zsenik művészete már csak ilyen. Portré a világ egyik legfurább filmrendezőjéről.

Másodfokon is börtönbüntetésre ítélték a 16-17 éves diákjaival szexuális kapcsolatot létesítő volt igazgatóhelyettest

444.hu
-
 Tegnap 21:03Baleset-bűnügy

A Fővárosi Törvényszék két pontban is változtatott az ítéleten, a büntetés mértéke maradt. Az extanár enyhítésért fellebbezett.

Ma 75 éves David Lynch, ezért fog rá mindig emlékezni az emberiség

Noizz
-
 Tegnap 20:36Bulvár

David Lynchn rengeteg alkotásában sokszor más oldalról közelítette meg produkciója témáját, mint a többi rendező - többek között ezért is tudott megragadni annyi embert.

“Vérbosszú, halálbüntetés” – ezt üvöltözik a halálra késelt 19 éves fiú rokonai a 9. kerületi gyilkosság helyszínén

Gyilkosság történt a Budapesten a 9. kerületben. Egy 19 éves fiút szúrt halálra egy 20 éves férfi. Az áldozat édesanyja összeomlott, a rokonok nagyon dühösek. Szerda este a közeli benzinkúton gyülekeznek. Halálos késelés Halálos késelés történt a 9. kerületi Telepy utca 4-ben. Az áldozat 19 éves, gyilkosa 20 éves. A halálra szúrt férfi állítólag ne

Megöltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben kora este

Megöltek egy fiatal férfit a főváros IX. kerületében szerdán; a feltételezett elkövetőt elfogták. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a rendőrségre 17 óra 23 perckor érkezett bejelentés, hogy Budapesten, a IX. kerületben megszúrtak egy fiatal férfit. A 19 éves áldozat a helyszínen életét vesztette. A feltételezett elkövetőt a rendőr

Halálra késeltek egy 19 éves fiatalt a IX. kerületben

A rendőrök a helyszín közelében elfogták a feltételezett elkövetőt. Egy héten belül ez a második késelés volt a kerületben.