Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 62 hír

NMHH: markáns javulás mérhető a magyar internet sebességében

Mínuszos
-
  Ma 11:58 Infotech

Az NMHH 2015. augusztus 19-én indította el a szélessávú szolgáltatásokat valós időben és a szolgáltatóktól független mérésekkel összehasonlító Szélessáv.net oldalt, a beérkező adatok alapján pedig jól felrajzolható az ország szélessáv-ellátottsága – jelezte a hatóság. Négy év alatt az ingyenesen igényelhető felhasználói mérőeszközön 9,2…

Így kaphat kártérítést, ha késik a gép, vagy eltűnik a poggyász

HVG
-
  Ma 11:30 Belföld

Több százezer forintos kártérítés is járhat annak, akinek a repülőgépe legalább három órát késett, vagy törölték a járatát, esetleg elveszett vagy megrongálódott a feladott csomagja. Ám ha mégsem akar kompenzálni a légitársaság, erre egy fizetési meghagyással, Dániát kivéve, az egész EU-ban rá lehet kényszeríteni.

Gólyahír! 57 évesen lesz először apa a világhírű rendező

Femcafe
-
  Ma 09:25 Bulvár

Húsz évvel fiatalabb neje hozza világra a trónörököst.

Apa lesz a világhírű rendező

A gyermek a filmes első csemetéje lesz.

Apa lesz a világhírű rendező

A gyermek a filmes első csemetéje lesz.

Putyin röhöghet a markába Trump szankciói miatt

Napi
-
  Ma 07:06 Külföld

A Bloomberg számításai szerint Oroszország jár jól azzal, hogy az Egyesült Államok szankciókkal sújtja Iránt és Venezuelát – több száz millió dollárt kaszálhatnak azon, hogy az USA kiszorította a világ olajpiacáról két nagy versenytársukat.

Szlovákiában már biztos eltűnik a műanyag 2021-re

Szerdán a szlovák kormány jóváhagyta a környezetvédelmi minisztérium javaslatát az egyszer használatos műanyag eszközök betiltásáról. 

Tragédia: medve végzett a világhírű zeneszerzővel

Blikk
-
  Tegnap 15:19 Külföld

Tragikus medvetámadásban hunyt el Julien Gauthier (†44) francia zeneszerző. Gauthier a kanadai vadonban tartózkodott, amikor egy medve váratlanul betört a tábor területére, és magával rángatta őt.

Zöld fordulat a műanyag palackoknál – felbukkant egy markáns tiltakozó réteg

Élő bolygónk
-
  Tegnap 14:17 Életmód

Nem mindenkinek jön be a PET-palackok tervezett visszaváltása a szlovákoknál, ahol – több más európai országhoz hasonlóan – így kívánják elérni az uniós újrahasznosítási előírás szintjét. A Szlovák Kereskedelmi Szövetség szerint a betétdíjak bevezetése költségnövekedést eredményez, ami hatással lehet az árakra, és a…

Bormúzeum épül és az óvoda is megszépül Markazon

Heol
-
  Tegnap 14:00 Belföld

A község óvodájának felújítása mellett a falu központjában található pihenőparkban is folyik az építkezés. A Markazi Kincsek Háza épül, ahol hamarosan helyet kap egy horgász-vadász kiállítás és egy bormúzeum is. A beruházás húszmillió forintos támogatásból valósul meg.

Egy csatornában, a föld alatt találtak rá az eltűnt, világhírű pornósztárra

Blikk
-
  Tegnap 13:57 Szex

10 éve az egyik legsikeresebb pornósztárnak számított, a Jenni Lee művésznéven dolgozó hölgy, aztán 2009 után egyszer csak eltűnt a nyilvánosság elől.

A világhírű pornósztár ma hajléktalanként él

24
-
  Tegnap 12:42 Szex

A neve még mindig jól cseng, 10 éve azonban eltűnt, és nem éppen szívgerjesztő helyen találtak rá.