Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Eltemették a rendőri erőszak áldozatául esett George Floydot

Blikk
-
  Ma 20:35 Külföld

Elbúcsúztak a rendőri túlkapás áldozatául esett George Floydtól Minneapolisban. A szertartásra rengetegen érkeztek.

„Volt tehát egy történelmi Magyarország és nincs többé”

Pásztor István, a Vajdasági Magyar Szövetsége elnöke mondott egyszerre megható és felkavaró beszédet a pécsi koszorúzáson.

Lelőtte, majd a pincébe zárva órákig hagyta szenvedni kutyáját a pápai nyugdíjas

Esélye sem volt a túlélésre annak a kutyának, amit egy 65 éves pápai férfi, a gaz

Hiller István: ma nincs igazi összetartozás napja

Hírklikk
-
  Ma 19:58 Belföld

Ma, június 4-én tartjuk a nemzeti összetartozás napját, amelyről a Parlament is megemlékezik. Azonban a fideszes házelnökön és a köztársasági elnökön kívül, egyetlen ellenzéki, vagy civil sem mondhatja el a véleményét. Ezért Hiller István, az Országgyűlés szocialista alelnöke tegnap öt percben foglalta össze a Tisztelt ház előtt pártja…

Ilyen nincs: egy házkutatást végző nyomozótól akart drogot venni ez a férfi

Csak egy kis drogot szeretett volna szerezni V. Viktor – csakúgy, mint máskor –, ám ezúttal nagyot hibázott: a díler helyett egy nyomozó nyitott ajtót neki, amit a férfi nem vett észre, gy nyugodt szívvel mondta el a házkutatás miatt kivonult zsaruk egyikének, hogy marihuánát vásárolna.

Öt százalékkal esett vissza a gazdaság az év első harmadában a Gazdasági Minisztérium szerint

Öt százalékkal csökkent a gazdaság az év első négy hónapjában a Gazdasági Minisztérium értékelése szerint.

Szándékosan írták eltérő betűtípussal az új táblákat?

Szegeder
-
  Ma 19:05 Színes

Fotó: Rosta Tibor / MTI Két, egymástól eltérő betűtípussal írták fel az új táblákra a Csongrád-Csanád és a megye szavakat, hívta fel figyelmünket délelőtt olvasónk. A megye neve keskeny, a megye szó pedig széles betűkkel van felírva. Megkerestük a Magyar Közutat, hogy ez szándékos-e, és ha igen, akkor milyen indok áll a különös tipográfiai…

Putyin állami vészhelyzetet rendelt el - rengeteg diesel-hajtóanyag ömlött egy folyóba

Az orosz elnök állami vészhelyzetet hirdetett és kérdőre vont egy erőmű tulajdonost, amiért az nem szólt hamarabb arról, hogy 20 000 tonna diesel-hajtóanyag került egy folyóba az Északi-sarkkör mentén.

Ecclestone: Remélem, hogy nincs vége a Williamsnek

Formula
-
  Ma 17:57 Forma1

A Formula-1 korábbi ura szerint mióta nem Sir Frank Williams irányítja az istállót, azóta nem jól megy a grove-iaknak - ő is próbál segíteni, hogy sikerüljön vevőt találni a csapatra.

Vegyes a kép a gazdasági teljesítményben

VG
-
  Ma 17:45 Gazdaság

Magyarország területeinek és lakosságának kétharmadát veszítette el a békediktátummal. Tudósítóink arról adnak képet, hogy a­ döntés milyen következményekkel járt, és milyen gazdasági erőt képviselnek az elcsatolt területek.

Kiderült, mennyi pénzt kapnak jövőre a magyar nyugdíjasok

A tizenharmadik havi nyugdíj visszavezetéséről szóló előterjesztés vitájával folytatta munkáját az Országgyűlés csütörtökön. A javaslatot kormánypárti és ellenzéki képviselők is támogatásukról biztosították, utóbbiak ugyanakkor kritikát is megfogalmaztak. Novák Katalin államtitkár beszédében összefoglalta, hogy 2021-ben a 3%-os emeléssel, a…

Hamvakat találtak az önkormányzat páncélszekrényében, kérdés nélkül eltemették

Abszurd a történet, és még furcsább az önkormányzat reakciója. Nem véletlen, hogy sokakban felmerül a gyanú, hogy csak egy rossz viccről van szó.

Nincsenek még pontos adatok arról, hány gyerek tért vissza az iskolába

ma7.sk
-
  Ma 17:06 Karrier

Egyelőre nincsenek pontos adatai az oktatási minisztériumnak arról, hány gyerek tért vissza június 1-jén, hétfőn az iskolába - közölte csütörtöki sajtótájékoztatóján Branislav Gröhling (SaS) oktatási miniszter.

Nincs félretett pénz a Szaakasvili vezette intézményre

Az ukranews.com értesülése szerint az idei állami büdzsében nincs félretett

“Nálunk nincs Messi vagy Ronaldo, de…”

FociClub
-
  Ma 17:00 Foci

Értékelt Honvéd örömittas hőse...