Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 298 hír

Az EU külügyminiszterei Navalnij ügyében tárgyalnak 

Az EU külügyminiszterei hétfőn tárgyalnak arról, hogy milyen válaszlépéseket tegyenek Oroszországgal szemben Alekszej Navalnij őrizetbe vétele miatt. A találkozót azután hívták össze, hogy a Kreml-kritikus politikus szabadon engedése érdekében Oroszország-szerte több ezren vonultak az utcára.

Fantomképet közöltek a gödöllői HÉV-en erőszakoskodó férfiról

Külön nyomozócsoport foglalkozik az üggyel, a rendőrség a lakosság segítségére is számít.

A német kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését a Navalnij mellett tüntetők ellen

A német szövetségi kormány elítéli az orosz hatóságok fellépését az Alekszej Navalnij letartóztatott ellenzéki politikus támogatására szervezett szombati tüntetések résztvevőivel szemben – közölték hétfőn Berlinben.

Orbán-párhuzamokkal reagált a magyar ellenzék a Navalnij-ügy új fejezetére

A magyar ellenzék tagjai főként Orbán-Putyin-párhuzamokkal reagáltak Navalnij letartóztatására és az orosz tüntetésekre. A magyar kormánypárt nem nyilatkozott külön az ügyben, de az EP-ben megszavazták az Oroszország ellen új szankciók bevezetését követelő állásfoglalást.

A német kormány elítéli az orosz rendőri erőszakot a Navalnij mellett tüntetőkkel szemben

Manfred Weber szerint meg kell állítani a külföldről az orosz elnök, Vlagyimir Putyin követői felé irányuló pénzmozgásokat.

Árverez a NAV, nem is akármiket! – A soha vissza nem térő alkalom?

Mednyánszky László, Vaszary János és Szőnyi István egy-egy munkája kerül hamarosan kalapács alá, az árverést elektronikus úton tartja meg a NAV - írja a Magyar Nemzet.

Tömegtüntetések és közösségimédia-kampány Navalnijért

A tüntetőket és az aktivistákat ezrével vették őrizetbe az orosz hatóságok országszerte. A szülőket arra figyelmeztették, hogy a gyerekeik helyett őket fogják felelősségre vonni.

Több mint 3600 embert tartóztattak le a Navalnij-szimpatizánsok tüntetése után Oroszországban

A szervezők azt ígérik, hogy folytatják a tüntetéseket, de a legoptimistább becslések szerint is kevesen voltak ezeken.

Putyin tagadja, hogy övé lenne a Navalnij által leleplezett titkos palota

Nem a tulajdonom, és nem volt sem az én tulajdonom, sem a rokonaim tulajdona, mondta az orosz elnök.

Navalnij a kiemelt téma az uniós külügyminiszterek értekezletén

Az uniós diplomácia vezetője, Josep Borrell szerint aggasztóak az oroszországi fejlemények, akár szankciókat is kivethetnek Moszkvára Navalnij letartóztatása és az emiatt szervezett hétvégi tüntetések erőszakos rendőri oszlatása miatt.

Moszkva szerint Amerika hergel Navalnij-ügyben

Az oroszok a belügyeikbe való közvetlen beavatkozásnak tekintik az amerikai nagykövetség Navalnij-üggyel kapcsolatos közleményeit.

Tüntetések Navalnij mellett, az orosz rendőrség elővette szovjet modorát

A tiltás, az előre kilátásba helyezett megtorlás és előzetes letartóztatások dacára több tízezren vonultak utcára Oroszországban. A novicsok idegméreggel történt megmérgezése után közel fél éves berlini gyógykezelésről hazatért és azonnal – mondvacsinált okkal, a felfüggesztett börtönbüntetés szabályainak megsértése, a tartótisztjénél való jelentke