Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 91 hír

Ujhelyi állítja, megint hazugságon kapta a kormányt, most vakcina-ügyben

A magyar kormány egyeztet a koronavírus elleni vakcinát gyártó cégekkel arról, hogy pontosan mikor, hova és mennyi vakcinát szállítsanak –

Átlátszó: összesen ezer fát vágnak ki az atlétikai stadion miatt

Összesen ezer fát vágnak ki az atlétikai stadion és a hozzá tartozó elemek miatt - írja az Átlátszó. A műszaki dokumentáció szerint a stadion telkén 858 fát vágtak ki, a környéken pedig további 216-ot. A megállapodás értelmében 327 fát ültetnek a stadion telkére, a többi 1332 fa ültetése helyett 106 millió forintot fizetnek - írja az oldal.A…

A 26 külföldi állampolgárt csempésző két román férfit bíróság elé állította az ügyészség

A Fejér Megyei Főügyészség embercsempészés bűntette miatt bíróság elé állította azt a két román férfit, akik 2020. december 18-án az államhatár átlépéséhez 15 afgán és 11 szír állampolgárnak nyújtottak segítséget.

A rendőrök elfogták, az ügyészség bíróság elé állította

A rendőrök elfogták, az ügyészség bíróság elé állítottaHajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 20., sze - 14:15 A debreceni rendőrök 24 órán belül kézre kerítették azt a férfit, aki 2021. január 17-én kirabolt egy kisboltot a megyeszékhelyen. A gyanúsított három nappal később már a bíróság előtt állt.

A társkeresést nehezíti, a párokat kihívás elé állítja a pandémia

Arról kérdeztük Róla Beatrix szociálpedagógust, hogyan randizzunk a pandémia alatt, vagy hogyan élheti túl meglévő kapcsolatunk a jelenlegi helyzetet.

A társkeresést nehezíti, a párokat kihívás elé állítja a pandémia

Arról kérdeztük Róla Beatrix szociálpedagógust, hogyan randizzunk a pandémia alatt, vagy hogyan élheti túl meglévő kapcsolatunk a jelenlegi helyzetet.

Ez ciki: Cseresnyés Péter saját sikereknek állítja be a közös eredményeket

A fideszes országgyűlési képviselő a közösségi médiában írt posztjában azt taglalja, mennyi mindent tett Nagykanizsáért. 

Köllő Babett átlátszó felsőben pózolt

Villantott a Sztárban Sztár zsűritagja: Köllő Babett egy újabb elképesztően dögös fényképpel örvendeztette meg rajongóit.

Azt állítja, saját használatra tartott kilencszázharminc tő cannabist

Több százmillió forint értékű marihuána ültetvényt számoltak fel a rendőrök Remeteszőlősön.

Ügyészség: csendesebb, kisebb forgalmú boltra akart lecsapni a debreceni rabló

Az elvitt pénz nagy része visszakerült a tulajdonoshoz.

Átlátszó: egy orvos szerint a vakcinák egy része a kukában végzi

A portálnak egy budapesti kórházban dolgozó orvos azt mondta: úgy tűnik, nincs terv arra, hogy mit kell csinálni a megnyitott vakcinákkal.

Ezt ne hagyd ki! Köllő Babett átlátszó felsőben pózolt

Villantott a Sztárban Sztár zsűritagja: Köllő Babett egy újabb elképesztően dögös fényképpel örvendeztette meg rajongóit.

Ha beoltanák a lakosság harmadát, alig szedné áldozatait a koronavírus, állítják a hazai szakértők

Parameter
-
 Tegnap 21:30Határtalan

Főleg az ország 50 év feletti lakóinak kellene megkapniuk a vakcinát - vélik azok a szlovák tudósok és szakértők, akik a Segít a tudomány (Veda pomáha) elnevezésű online értekezleten vettek részt kedden. A beszélgetés résztvevői megegyeztek abban, hogy az embereket bármelyik vakcinával be lehet oltani, ha azt az Európai…

Átlátszó: kidobják a fel nem használt vakcinákat

NLC
-
 Tegnap 20:29Belföld

Hiába szerették volna az orvosok másoknak beadatni a fel nem használt koronavírus-védőoltást, nincs rá lehetőség.