Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 13 hír

Idén 15. alkalommal rendezik meg a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva programsorozatot

Deszkavízió
-
  Ma 15:08 Színpad

Augusztus utolsó hétvégéjén, mint minden évben, most is megrendezésre kerül a Szentendre Éjjel-Nappal Nyitva rendezvénysorozat, ami ebben az évben is számtalan sokszínű programmal várja a látogatókat. A város hagyományos nyárbúcsúztató eseményét immár 15. alkalommal rendezi meg a Szentendrei Kulturális Központ, melynek…

Tudod, mi az a kis kupak az útjelző oszlop tetején?

Vezess
-
  Tegnap 16:04 Autó-motor

Minden nap találkozunk az út szélét szegélyező oszlopokkal, de sok minden nem tudunk róluk azon kívül, hogy segítenek rossz látási viszonyok között belőni az út vonalvezetését.

Elstartolt a Balatonfüredi Borhetek: idén 300 féle bor közül lehet válogatni

Drive Me Baby
-
  Tegnap 15:00 Utazás

A Balatonfüredi Borhetek a város legnépszerűbb gasztronómiai fesztiválja, amit idén augusztus 7. és 30. között rendeznek meg a Tagore sétányon.

Kalandpark, strandolás, aerobik – Elstartolt a Gábriel Nyári Élménytábor

Augusztus 10-én első alkalommal indul útjára Budapesten az ötnapos, 100%-ban díjmentes, az elsőtől negyedik osztályos rászoruló gyermekek részére megrendezett Gábriel Nyári Élménytábor, a Gábriel Segítő Közösség szervezésében.

Sportszakkörrel folytatódik a „GENIUS” Alapítvány nyári programsorozata

A „Genius” Jótékonysági Alapítvány idei programsorozata sportszakkörrel folytatódik. Az augusztus 10-14. között megrendezésre kerülő programnak a Rákóczi Főiskola ad otthont. Az ünnepélyes megnyitón Váradi Natália, a „...

Elstartolt a tanév, öt nappal később már iskolákat kellett bezárni Németországban

Liner
-
  20.08.09 16:07 Külföld

Némiképp optimistán álltak az oktatás újraindításához Németországban, ám a koronavírus-járvány felerősödése átírta a terveket.

Színjátszó szakkörrel indult a „GENIUS” Jótékonysági Alapítvány nyári programsorozata (videó)

Az alapítvány minden lehetőséget megragadva a karantén idején nyári táborok helyett szakköröket hozott létre. Az első a Színjátszó szakkör volt.

Sokszínű programsorozat várta az érdeklődőket Gerlán

Beol
-
  20.08.09 11:48 Belföld

Éjszaka a kastélyparkban címmel rendezett sokszínű, több elemből álló programsorozatot a Gerlai Wenckheim Társaság szombaton, illetve szombatról vasárnap virradóra a helyi kastélyparkban.

Első mérföldkövéhez ért a Vakációzzunk a múzeumokkal! játékos programsorozata

SeniorPlus
-
  20.08.08 12:00 Kultúra

Július 28-án indult útjára a #maradjitthon kampányhoz csatlakozva a Vakációzzunk a múzeumokkal! virtuális múzeumpedagógiai roadshow, mely hazánk négy legnagyobb tavát mutatja be főként gyerekeknek, családoknak.

Első mérföldkövéhez ért a Mozaik Múzeumtúra játékos programsorozata

kultura.hu
-
  20.08.06 15:54 Kultúra

A Mozaik Múzeumtúra és a Felelős Szülők Iskolája által 10 napja elindított játékos ismeretterjesztő program videós anyagait már több mint 16 ezer alkalommal nézték meg.

Első mérföldkövéhez ért a Mozaik Múzeumtúra Virtuális Roadshow – Vakációzzunk a múzeumokkal! játékos programso…

Mennyire ismerjük hazánkat? Mit tudunk a négy nagy tavunkról? Július 28-án indult útjára a #maradjitthon kampányhoz csatlakozva a Vakációzzunk a múzeumokkal! virtuális múzeumpedagógiai roadshow, mely hazánk négy legnagyobb tavát mutatja be főként gyerekeknek, családoknak. A Mozaik Múzeumtúra és a Felelős Szülők Iskolája által 10…