Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 63 hír

The Game Awards 2019: a nyertesek listája

A The Game Awards idei kiadása ma hajnalban került megrendezésre – sikerült meglepetést okozni a kategóriákban, vagy csalódást okoztak a nyertesek listája? A válasz a listában van. (Zárójelben a fejlesztő, kiadó.)   Az év játéka – egy olyan játék elismerése, ami az abszolút legjobb élményt hozta össze mindegyik technikai és kreatív területet…

Kiosztották az Esterházy Art Award 2019 díjait

Győri Andrea Éva, Nemes Márton és Puklus Péter az Esterházy Art Award 2019 díjazottjai. A díjat kétévente ítélik oda, az elismeréshez kapcsolódó kiállítás a fiatal magyar művészeti szcéna teljesítményeinek legfontosabb felvonultatás

A The Game Awards 2019 győztesei

Ezeket a játékok kapták a "videojátékok Oscar-díját" tegnap este, különösen erős mezőnyben nem sok meglepetés született.

Itt van minden, ami a The Game Awards 2019 éjszakáján történt

GameStar
-
  Ma 15:00 Gaming

Xbox Series X konzolt, PlayStation 5 játékot és még számos újdonságot villantott a The Game Awards 2019. Összeszedtünk nektek egy gigantikus cikkbe mindent!

Íme az Esterházy Art Award idei díjazottjai

Győri Andrea Éva, Nemes Márton és Puklus Péter lettek idén a kétévente odaítélt, összesen 15 ezer eurós jutalommal járó Esterházy Art Award díjazottjai.

Game Awards 2019 vélemény – Új Xbox, egy eltörlés eltörlése és videójáték történelmi pillanat

Leet
-
  Ma 14:00 Gaming

Jól láthatóan egyre nagyobb figyelmet kap a “videójátékos Oscar”, így több kiadó is erre a gálára tartogatja a nagyobb bejelentéseit. Ennek fényében a nagyobb expók nívója egy kicsit megrogyott, ám szerencsére még így is egészen jól eloszlottak az eget rengető bemutatók idén. A Microsoft egyértelműen ráfeszült a Game Awards-ra, érezték, hogy…

Kiosztották az Esterházy Art Award 2019 díjait

Győri Andrea Éva, Nemes Márton és Puklus Péter az Esterházy Art Award 2019 díjazottjai.

A látássérülteket segítő EVA és a rákkutató Turbine is díjazott lett a Global Startup Awards-on Kínában

Forbes
-
  Ma 12:47 Gazdaság

Mindkét startup diadalmaskodott már a régiós megmérettetésen, most világszinten is elismerték őket. 

A Fejér megyei cégek nettó árbevétele 2018-ban 8 százalékkal nőtt

A Fejér megyei cégek nettó árbevétele 2018-ban 8 százalékkal nőtt az előző évhez képest - mondta el a NAV Fejér Megyei Adó és Vámigazgatóság igazgatója a Fejér Megyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évzáró rendezvényén.

Győri, Nemes, Puklus: az Esterházy Art Award 2019-es díjazottai

Győri Andrea Éva, Nemes Márton és Puklus Péter az Esterházy Art Award 2019 díjazottjai. A díjat kétévente ítélik oda, az elismeréshez kapcsolódó kiállítás a fiatal magyar művészeti szcéna teljesítményeinek fontos felvonultatása.

The Game Awards 2019 - Íme a nyertesek

Az év játéka a Sekiro: Shadow Die Twice lett, de meglepő módon tarolt a Disco Elysium is.

Tarolt a League of Legends a 2019-es The Game Awards díjkiosztó gáláján

Esport 1
-
  Ma 09:29 Gaming

Hat kategóriából négyben is a LoL, vagy ahhoz kapcsolódó személyek nyertek.

A Sekiro: Shadows Die Twice lett az év játéka a The Game Awards 2019-en

Az éjszakai és a hajnali órákban lezajlott az év utolsó, és ránézésre az egyik legnagyobb videojátékos eseménye, ahol rengeteg nagyszerű bejelentést kaptunk, magát az évet pedig most a díjátadóval zárhatjuk le. A The Game Awards részeként ugyanis #kover#már hagyomány, hogy rengeteg kategóriában választanak győzteseket a vid...

Íme, a The Game Awards 2019 győztesei

IGN
-
  Ma 07:12 Gaming

Több kategóriában is meglepetés született Ma átadták a videojátékos Oscar-díjjal felérő TGA elismeréseket, a nagy kérdés az volt, hogy vajon tényleg tarolni fog-e a Death Stranding.

Ilyen lesz az új Xbox, a Sekiro lett az év játéka – The Game Awards 2019

Index
-
  Ma 06:31 Gaming

Nem tarolt a Death Stranding, de a Disco Elysium több díjat is elvitt, és még Vin Diesel is tiszteletét tette a díjátadón.