Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Orbán meg nem értett zseninek gondolja magát, aki még mindig retteg Sorostól

Gyurcsány Ferencre célozva külön üzent a fiataloknak Orbán Viktor: attól, hogy nem láttak medvét, az még veszélyes. Szerinte Donald Trump sokkal jobb beszédet mondott volna, mint ő, de azért így is agyondicsérte önmagát. Azonban riadót is fújt a miniszterelnök, veszélyes évek jönnek.

“Az elmúlt száz év legsikeresebb évtizede” – Évet értékelt Orbán Viktor

Az IMF-et hazaküldték, a hiteleket idő előtt visszafizették, létrehoztak 850 ezer munkahelyet, felszámolták az ingyen élést, a pénzügyeket rendbe tették, a dolgozóknak megadták a tiszteletet és a megbecsülést, a családok megkapták az elismerést, a nagycsaládok nagy elismerést kaptak, megindították a nemzetegyesítést, és a határon túlra kényszerült

Ízekre szedték Orbán értékelőjét: régi témák, régi ellenségek

Népszava
-
  Ma 18:45 Belföld

Politológusok szerint döbbenetes ötlettelenség jellemezte a kormányfő produkcióját, és fölöttébb árulkodó, hogy mi az, amiről szót sem ejtett.

Évet értékelt Orbán Viktor

Nehéz évek várnak Magyarországra Orbán Viktor szerint, ezért bizonytalan a családvédelmi akcióterv tervezett intézkedéseinek bevezetése. Erről is beszélt évértékelő beszédében a miniszterelnök. 10 éve tartó kormányzását az utóbbi száz év legsikeresebb évtizedének tartja. Szerinte azonban mégsem jön el az aranykor, mert gazdasági…

Értékes pontokkal gazdagodott az Ajka

Veol
-
  Ma 18:21 Sport

Az őszi, hazai pályán elszenvedett fiaskó után sikerült visszavágni a Nyíregyházának: az FC Ajka három ponttal tért haza a nyírségi városból a labdarúgó NB II 24. fordulójában.

Mráz: Egy évtizede képviselt értékrend tükre

A Nézőpont Csoport vezetője értékelte Orbán Viktor beszédét

Erőnlét és kitartás: első helyezéssel tért haza az oklándi elhelyezőközpont csapata

Székelyhon
-
  Ma 18:12 Sport

A magyarországi Salgóbányán tartott, 20. Téli Nemzetközi Ifjúsági- és Diáksport találkozón, a Medves-kupa nevű megmérettetésen 13 csapat közül összesített első helyezést ért el az oklándi elhelyezőközpont négytagú csapata. Hatalmas élmény volt a 13–15 éveseknek a részvétel.

Malomfalva első tornagyőzelme

Székelyhon
-
  Ma 18:12 Sport

A Malomfalvi Ifjúság sikerével ért véget vasárnap délután Székelyudvarhelyen az udvarhelyszéki körzeti labdarúgó-bajnokságban szereplő csapatok számára rendezett teremtorna, a döntőben 3–1-re verte a Székelyudvarhelyi Golimpiákoszt.

Focus-felmérés: A szlovákiai választók 58 százaléka a konzervatív értékek híve

Körkép
-
  Ma 17:55 Határtalan

Egész érdekes képet fest az eredmény megyei lebontásban

Világra jött az idei év első lipicai méncsikója

ZooZoo
-
  Ma 17:50 Állatvilág

Az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad ménesében megszületett az idei évi első csikó. 2020-ban még 45 új jövevényt várnak. A lipicai méncsikó 2020. február 06-án 5 óra 10 perckor jött a világra. Apja Favory XXX, mely a többszörös világbajnok Lázár Zoltán fogatában versenyzett. Anyja 280 Neapolitano-XXV, aki országos fogathajtó versenyeken…

Katasztrófával értek véget ezek az egyszerű olajcserék

Vezess
-
  Ma 17:24 Autó-motor

Az olajcsere a belső égésű motorral szerelt járművek legalapvetőbb karbantartási feladata. Rutinmunka, de mégis vannak esetek, amikor katasztrofális fordulatot vesz a történet.

Elárulta a titkát: erre vágyik a legjobban Garami Gábor

A rádiós műsorvezető szeretne végre megállapodni valaki mellett.

Melegrekord dőlhet a hét első napján

Időkép
-
  Ma 17:20 Időjárás

Élénk, erős délnyugati szél hoz meleget a Dunántúlra, új melegrekord születhet.