Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 198 hír

Megérkezett Magyarországra a Toyota RAV4 Plug-in Hybrid

Immáron hazánkban is rendelhető a Toyota hibrid elektromos modellkínálatának zászlóshajója, minden idők legnagyobb teljesítményű RAV4 modellje, a 306 LE teljesítményű RAV4 Plug-in Hybrid.

Putyin azért is győzött - elrendelte a tömeges oltást

Alig egy nappal azt követően, hogy a függetlenné vált Egyesült Királyságban - a kormány első látványos önálló gesztusával - az EU és az USA előtt engedélyezték az egyik koronvírus-vakcina használatát és már decemberben elkezdik az oltást, Vlagyimir Putyin orosz államfő is lépett.

Nem alkalmi vétel: 18,19 millió forinttól elérhető a konnektoros Toyota RAV4

Először Amerikában mutatkozott be, majd megvolt az európai premier. Most pedig kijelenthetjük: rendelhetővé vált a Toyota RAV4 konnektoros hibrid változata. A 306 lóerős modell mérföldkő a Toyota történelmében, de alkalmi vételnek nem nevezhető: a 18,19 milliós beszállója csak a kezdetet jelenti.

Liptai Claudia lánya modellnek állt: Pankáról mesebeli fotók készültek

Femina
-
 Ma 15:00Bulvár

Gesztesi Panka ismét a Sugarbird egyik kollekciójának modellje lett.

PDSZ: a kormány tesztelési adatai nem megbízhatóak, téli szünetet kéne elrendelni

A célzott tesztelés adataiból csak annyi látszik világosan, hogy a pedagógusok legalább annyira veszélyeztetettek, mint az egészségügyi dolgozók.

Digitális oktatásra állt át egy hétig a Magvető iskola

  A Magvető Református Általános Iskola december másodikától kilencedikéig digitális oktatásra állt át. Ez azért következett be, mert mind az intézménybe járó mintegy 300 gyermek, mind a pedagógusok esetében jelentős mértékű volt a hiányzás. Varga Ottó kiemelte, a szülők igényeihez próbálnak alkalmazkodni. A digitális tanrend mellett…

A pedagógusok szakszervezete a téli szünet azonnali elrendelésére szólítja fel a kormányt

Felszólítja a kormányt a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ), hogy haladéktalanul rendelje el a téli szünetet mostantól annak eredetileg tervezett végéig, azaz jövő év január 4-ig – írja az Index. Az így kiesett napokat – nagyjából két hetet – június 16-tól 30-ig lehetne pótolni a szakszervezet közleménye szerint. Arról is írnak, hogy a

A Pdsz a téli szünet azonnali elrendelésére szólítja fel a kormányt

A pedagógusok szakszervezete szerint az így kiesett napokat júniusban lehetne pótolni.

Koronavírus: a szakszervezet a téli szünet azonnali elrendelését kéri az iskolákban a kormánytól

A Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete (PDSZ) arra szólítja fel a kormányt, hogy haladéktalanul rendelje el a téli szünetet mostantól annak eredetileg tervezett végéig, azaz 2021. január 4-ig.

Szijjártó eddig nem tudta, mi állt Szájer lemondása mögött

Azt mondta, annyit tud, amennyiről a sajtóban lehet olvasni. Szijjártó Péter magyar külügyminiszter a Continental kőbányai sajtótájékoztatóján azt mondta, Szájer József botrányáról ő sem tud többet, mint amit a sajtóban lehetett olvasni – írja a 444. A külügyminiszter azt mondta, miután vasárnap Szájer bejelentette a lemondását, ő még nem…

Hatos-fogat állt össze egy karácsonyi nóta kedvéért B. Nagy Réka vezetésével

B. Nagy Réka, Gájer Bálint (Voice – a szerk.), Vastag Csaba, Tóth Andi, Kocsis Tibor, Veréb Tamás. Ők hatan dolgozták fel Justin Bieber Mistletoe című karácsonyi nótáját.

Szijjártó is megszólalt Szájerről: nem tudta, hogy a buli állt a lemondás mögött

A külügyminiszter is a sajtóból tudta meg az eseményeket, hogy azóta lemondott Szájer milyen partin vett részt a hétvégén.

Egy szál tangában tekerve állt nemes ügy mellé a fiatal lány – 18+ fotók

Pucéran pattant kerékpárra egy fiatal, hogy a mentális betegség gyógyítását támogassa.

Két hétig állt kórházi kezelés alatt koronavírus-fertőzéssel Trokán Péter

Papageno
-
 Ma 09:03Zene

A 74 éves színészen több gyorstesztet is végeztek, de mindegyik negatív lett, írja az Index. Mivel egyre rosszabbul érezte magát, háziorvosa beutalta a Szent László kórház fertőzőosztályára. Trokán Péter egy főpróbán kaphatta el a koronavírus-fertőzést. „Emberfeletti teljesítményt nyújtanak az orvosok és az ápoló személyzet. Szinte megállás…

Már Toyotaként is rendelhető a konnektoros RAV4

Itthon az eladott RAV4-esek 95 százaléka öntöltő hibridként gurul az utakon, ám most már konnektoros hibridként is megvásárolható. Hajtásrendszerének egyik