Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Teljesen felszámolja korábbi életét: azután, hogy coming outolt, most feleségétől is elválik Elliot Page

Benyújtotta a válókeresetet, elválik feleségétől, Emma Portnertől a transzneműségét csaknem két hónappal ezelőtt nyíltan vállaló színész, Elliot Page.

A csőd szélére jutott a Barcelona: kikerült a pénzügyi jelentés, súlyos összegekkel tartoznak

A Barcelona hétfőn hozta nyilvánosságra legutóbbi pénzügyi jelentését. Súlyos milliók szerepelnek a mínusz oldalon, és ami a legmegdöbbentőbb, hogy a katalán klub a mai napig 19 játékos átigazolási díjával tartozik, mintegy 126 millió euró értékben.

Lázár János: Azt tervezem, hogy 2022-ben egyéniben indulok a Hódmezővásárhely-Makó választókerületben.

Lázár János egy hosszú interjút adott a 24.hu-nak. Ebben beszélt jövőbeli terveiről is, és a közélettel kapcsolatos véleményéről is, több témakörben.

Izrael figyelmeztette Joe Bident, hogy ne lépjen vissza az iráni nukleáris megállapodásba

Origo
-
 Ma 10:34Külföld

Biden külpolitikáját már az USA egyik legfontosabb szövetségese is támadja.

´Hogyan lehetett apró gyerekeket tűzbe dobni?´

Glamour
-
 Ma 10:31Kultúra

Kornis Ottó Füst című könyvéről

Addig halogatták a felújítást, hogy életveszélyes lett az angyalföldi ház, és ki kellett költözniük a lakóknak

Megrepedtek és süllyedni kezdtek a falak, egy lakásban beszakadt a mennyezet. Van, aki az egész életét itt élte le, más befektetés céljából vett lakást, és most minden megtakarítása odaveszett. A lakók az önkormányzatra, az önkormányzat a lakóközösségre mutogat.

Hogyan tanuljak az egyetemen?

Az egyetemen hirtelen megváltozik a tanulás tempója és mennyisége ahhoz képest, mint amit a gimiben megszoktál. Hogyan vedd fel a ritmust? Adunk pár tippet. 1. Tanulj meg jól jegyzetelni Már az órán is fontos, hogy olyan jegyzeteket tudj készíteni, amit később a vizsgára készülés során használni tudsz. Sok esetben a tanár olyanokat mond el órán,

Így vélekednek a gyöngyösiek arról, hogy Hiesz György jogosulatlanul kapott védőoltást

Gyöngyös polgármestere beismerte: valóban soron kívül kapta meg a koronavírus-elleni oltást. Megkérdeztük a helyieket, mit gondolnak a történtekről.

Nem jutott messze, a járőrök elfogták

Nem jutott messze, a járőrök elfogták Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 10:21 A megalapozott gyanú szerint a férfi egy idős nő kezéből tépte ki a szatyrát, majd azzal elszaladt. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

Nem jutott messzire, a járőrök elfogták

Nem jutott messzire, a járőrök elfogták Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 01. 27., sze - 10:21 A megalapozott gyanú szerint a férfi egy idős nő kezéből tépte ki a szatyrát, majd azzal elszaladt. A rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát.

2000 kilométert utazott a lánygimnázium tanára, hogy egy lánnyal szexeljen

Origo
-
 Ma 10:17Külföld

Előtte három hónapig ismerkedett a lánnyal az interneten.