Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Minden elhunytnak krónikus alapbetegsége volt

A koronavírus-járvány magyarországi halálos áldozatai valamennyien krónikus alapbetegségben szenvedtek – emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Lakástűz volt Székelykeresztúron

Egy nyári konyha és egy lakóház tetőzete gyúlt ki kedden éjjel Székelykeresztúron, a Virág utcában. A tűzoltók gyors beavatkozásának köszönhetően sikerült megfékezni a lángokat – személyi sérülés nem történt.

Elégedetlen volt a jegyeivel egy Nógrád megyei diáklány, ezért meghamisította a bizonyítványát

A Balassagyarmati Járási Ügyészség megrovásban részesítette azt a fiatalt, aki 2019-ben a tanév végén bizonyítványában az érdemjegyeit meghamisította.

A koronavírus minden magyarországi áldozatának krónikus alapbetegsége volt

Budapest - A koronavírus-járvány magyarországi halálos áldozatai valamennyien krónikus alapbetegségben szenvedtek.

Minden elhunytnak krónikus alapbetegsége volt

A koronavírus-járvány magyarországi halálos áldozatai valamennyien krónikus alapbetegségben szenvedtek - emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília: minden elhunytnak krónikus alapbetegsége volt

A koronavírus-járvány magyarországi halálos áldozatai valamennyien krónikus alapbetegségben szenvedtek – emelte ki az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Koronavírus: íme a lista, hogy milyen betegsége volt az elhunytaknak

A hivatalos tájékoztató oldalon mostantól részletes adatokat közölnek a koronavírus fertőzés miatt elhunytakról, főleg azok egyéb, alapbetegségeiről. A lakosság és a sajtó hiteles tájékoztatása érdekében a mai naptól az elhunytak adatait részletesebben közöljük. Így látható lesz a beazonosított koronavírus-fertőzéssel elhunytak kora és neme…

Orbán húzása egy jéghideg Machiavelli-trükk volt

Most gyakran idézik, hogy Jean-Claude Juncker tréfálkozva diktátornak nevezte Orbán Viktort, ám ez most komolyan és feleslegesen megkönnyíti Orbán számára, hogy lesöpörje a bírálatokat – írta a Frankfurter Allgemeine Zeitungban megjelent, a neten még nem olvasható cikkében Stephan Löwenstein tudósító. Aki szerint pedig ok a bírálatra van…

Lezúzta volt barátnője új élettársát egy pécsi férfi

A Pécsi Járásbíróság - tárgyaláson kívül meghozott büntetővégzésével vádlottat súlyos testi sértés bűntette és rongálás vétsége miatt halmazati büntetésül hat hónap börtönre ítélte, amelynek végrehajtását két évi próbaidőre felfüggesztette.    A bíróság által megállapított tényállás szerint a vádlott férfi 2019. március 18. napján 9 óra 30 perc kör

A koronavírus magyarországi áldozatai közül 15-nek volt valamilyen betegsége – itt vannak az adatok

Nyilvánosságra hozta a kormányzati tájékoztató oldal a koronavírus áldozatainak az alapbetegségeit.

A volt válogatott focista szerint a magyaroknak jól jön a halasztás

Origo
-
  Ma 11:36 Foci

Sérült kulcsjátékosok felépülhetnek az Eb-pótselejtezőkig.

A földvári malom folyamatosan gyárt – volt, van és lesz elég liszt

Duol
-
  Ma 11:30 Gazdaság

A GOF Hungary Kft. által üzemeltetett dunaföldvári malom termelésében nem okozott fennakadást a koronavírus-járvány magyarországi megjelenése utáni felvásárlási roham

Eltörte volt barátnője új párjának orrát a féltékeny férfi

Bama
-
  Ma 11:22 Baleset-bűnügy

Felfüggesztett szabadságvesztés kiszabása testi sértés bűntette és rongálás vétsége miatt.