Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meglepő kijelentést tett a Microstrategy vezérigazgatója

Michael Saylor, a Microstrategy vezérigazgatója azt mondta, a vállalata 100 évig fog bitcoint tartani, és nem áll szándékukban ezen változtatni. Augusztus 11-én az üzleti intelligenciával foglalkozó cég bejelentette, miszerint 21.454

Női válogatott: A szlovákok nem leptek meg, mi játszottunk tompán – Markó Edina

NSO
-
  Ma 07:56 Foci

Nem sikerült legyőznie a magyar női labdarúgó-válogatottnak a szlovákokat az Illovszky Rudolf Stadionban játszott Európa-bajnoki selejtezőn. A 2–1-es vereség után Markó Edina szövetségi kapitány értékelt az NSO Tv-nek. 

Norris a 3. helyről: Még nem láttuk a valós tempót

F1világ
-
  Ma 07:30 Forma1

Bár a 3. helyen zárta a Portugál Nagydíj pénteki edzésnapját, Lando Norris meglehetősen visszafogottan nyilatkozott a McLaren esélyeivel kapcsolatban.

Meglepő titok a múltból. Ezért vette el Gianni Debreczeni Zitát

Blikk
-
  Ma 07:10 Bulvár

Kiderült, mit gondol Zitáról Gianni édesanyja...

Balázs Lászlóra, az 1956-os forradalom diákáldozatára emlékeztek Nagykanizsán

Zaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Balázs Lászlóra, az 1956-os forradalom diákáldozatára emlékeztek csütörtökön a Kazinczy utcában. Azon a helyszínen, ahol a tizenhat éves fiút végzetes lövés érte. Az egybegyűltek, köztük számos civil szervezet tagjai, idén is közösen hajtottak fejet a fiatalon elhunyt diák emléke előtt.

„A mennyiség mellett most már a minőségre is tudunk figyelni” – Orbán Balázs és Koltay András az elitképzésről

Mandiner
-
  Ma 07:00 Belföld

Miért van szükség vezetőképző akadémiákra? Rivalizálni fog-e az újonnan alakított Ludovika Collegium és az MCC? Mi az a „ludovikás életérzés”, s miért nem tekint a magyar társadalom egészségesen a honvéd- és rendőrtisztekre? Orbán Balázst, a Mathias Corvinus Collegium kuratóriumának elnökét és Koltay Andrást, a Nemzeti Közszolgálati…

Kalandparki tragédia: Valóságos zseni volt a 16 éves fiú

Imádta a kalandparkokat a 16 éves Zsigmond. Úgy tűnik, hogy egy hét évvel ezelőtti Facebook bejegyzésében hátborzongató módon annak a kalandparknak a fotója szerepel, ahol csütörtökön halálos balesetet szenvedett.

Botrányos titkokra derült fény: valósággal falta a férfiakat a színésznőből lett politikus

Dívány
-
  Ma 06:00 Kultúra

Mai kattintásvadászat-paródiánk főhősei a magyar operett két legnagyobb alakja: Kálmán Imre és Lehár Ferenc.

Legjobb kerékpárosunk apja árult el titkokat fia felkészüléséről - Valter Tiborral beszélgettünk

Növekedés
-
  Ma 03:42 Gazdaság

A kerékpár sportot sem kerüli el a technikai fejlődés, és ez a fejlődés nem csak a kerékpárokon és a ruházaton mérhető le, hanem a versenyzők teljesítményét mérő, valamint az edzést és a versenyt segítő eszközökön, szoftvereken is. Ezekről a technikai eszközökről, „kütyükről” beszélgettünk Valter Tiborral, a Tour de Hongrie kerékpáros körversenyt…

FIFA-ranglista: jelentős előrelépés a magyar válogatott neve mellett

Liner
-
  Ma 02:14 Sport

Az MLSZ beszámolója szerint a magyar válogatott az utóbbi időszakban tapasztalt teljesítménye miatt jelentős lépéseket tett meg előre a FIFA ranglistáján.

Csak a szépítés jött össze a magyar női válogatottnak Szlovákia ellen

Vereségével Markó Edina csapata visszacsúszott az Eb-selejtezőcsoport negyedik helyére.

Az egyház is a tesztelésen való részvételre biztat

Körkép
-
  Tegnap 22:07 Határtalan

A szlovák püspökök is az országos Covid-tesztelésen való részvételre biztatnak. Stanislav Zvolenský, a Szlovák Püspökkari Konferencia (SzPK) elnöke szerint így a közös jóhoz járulunk hozzá. “Az állam képviselői mindent megtesznek azért, hogy megállítsák a vírus terjedését és annak negatív következményeit. Segítenünk kell nekik a krtikai…