Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Meghan Markle félelmetes dolgon ment át. Ára van az elit életnek

Blikk
-
 Ma 11:03Bulvár

Sokszor álomszerűnek tűnhet a sztárok élete, pedig nem ennyire egyszerű a helyzet. Óriási ára van a rivaldafénynek!

Mentősnek álcázva utazta körbe Magyarországot

Mentősnek adta ki magát, úgy utazgatott az országban egy férfi. Vendégházakban szállt meg, majd fizetés nélkül távozott

Drónvideó: lebukott az új Tesla Model S?

Présgépet akart videózni, de valami még érdekesebbet talált a youtuber. A teljes anyag Drónvideó: lebukott az új Tesla Model S? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Biró Balázs.

Online testőrt keres Elon Musk számára a Tesla

Liner
-
 Ma 09:42Külföld

Az elektromos gépjárműveket gyártó amerikai vállalat olyan ügyfélszolgálati szakértőket keres, akik a vezérigazgatót a közösségi médiában megcélzó kártékony üzeneteket intézhetik.

100 millió dollárt kínál Elon Musk a tiszta levegőért

100 millió dollárral (29,3 milliárd forint) jutalmazza Elon Musk azt a technológiát, amely képes a levegőben lévő szén-dioxid befogására.  A Tesla és a SpaceX atyja csütörtökön tette közzé tervét a Twitteren, azt is hozzátéve, hogy a részletekkel már jövő héten jelentkezik. A pontos forgatókönyvről tehát még nem tudni, de az elég egyértelműnek tűni

A Mentőszolgálatnál önkéntesiednek a kecskeméti színház munkatársai

A Kecskeméti Nemzetiben folyamatos a munka, készülnek az új előadások, a bezárás miatt egyes területeken azonban kevesebb a teendő a megszokottnál. A társulat ezen tagjai sem tétlenkednek: felszabadult idejüket a Kecskeméti Mentőállomáson töltik.

Irán a szankciók feltétel nélküli feloldását várja Bidentől, ha meg akarja menteni az atomalkut

Joe Biden kormányzatának mindenekelőtt "feltételek nélkül törölnie kell a Trump hatalomra kerülése óta bevezetett valamennyi, Iránnal szembeni szankciót" - jegyezte meg Zaríf pénteken, az új amerikai elnök hivatalba lépése után két nappal megjelent írásban. Ebben kifejtette, hogy szerinte hogyan lehet a megmenteni az iráni atomprogramról…

Elon Musk 100 millió dollárral segíti az éghajlatváltozás elleni küzdelmet

Elon Musk jókora erőfeszítéseket tesz az éghajlatváltozás elleni küzdelem érdekében, ugyanis a SpaceX és a Tesla fejese 100 millió dollárt adományoz a legjobb szén-dioxid-megkötési technológiaért járó pályázatért. Az említett vállalatok vezérigazgatója a Twitteren jelentette be csütörtökön a kérdéses pályázatot, ami kapcsán

Miért nem látja sok cég a technológiai fejlesztések előnyét?

A cégek többsége teljesen átalakítaná működését a digitális technológiák segítségével, de a folyamatot gátolja, hogy az eddigi fejlesztéseik nem eredményeztek számukra kézzelfogható üzleti hasznot – derül ki az EY 1001 döntéshozó bevonásával készült globális felméréséből. A sikeres digitalizáció érdekében a területért felelős vezetőknek…

Előnyt élveznek azok, akik beoltva lépnek Románia területére

A járványügyi szempontból kockázatosnak minősülő országokból Romániába utazóknak nem kell karanténba vonulniuk, ha már megkapták a koronavírus elleni vakcina mindkét dózisát, és az emlékeztető oltás óta eltelt legalább tíz nap.

„Feljelentem magam” – Dúró Dóra szándékosan megszegte a kijárási tilalmat, lemond mentelmi jogáról

Blikk
-
 Ma 08:17Belföld

Dúró Dóra, a Mi Hazánk Mozgalom elnökhelyettese közösségi oldalán tett közzé egy tájékoztatást.

Gyerekek ezreit mentette meg a lengyel szociális munkás, aki szolidaritásból vette fel a sárga csillagot

ATV
-
 Ma 07:22Külföld

Elmondása szerint körülbelül 2500 gyermek életét mentette meg – amihez kétségbeesett édesanyák százait kellett rábeszélnie arra a varsói gettó falai között, hogy bízzák rá kisbabáikat. A holokauszt nemzetközi emléknapja alkalmából róla emlékezünk. A Hetek cikke.

Mentás jeges tea, ami felfrissít

Mindig jólesik egy frissítő jeges tea. Megmutatjuk, hogyan készíts mentás jeges teát 10 perc alatt.