Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 51 hír

Nb I: Újpest–Paks bajnoki mérkőzés élőben az Nso-n!

Újpest–Paks találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Nb I: Ferencváros–Kaposvár bajnoki élőben az Nso-n!

FTC–Kaposvár találkozó percről percre: gólok, helyzetek, érdekességek – kísérje figyelemmel a mérkőzést a Nemzeti Sport Online élő, szöveges tudósítása segítségével, majd olvassa el az összefoglalót, kommenteljen, mondja el a véleményét a meccsről!

Már élőben is megnézheted a Szegeden született fehér oroszlánkölyköt

Szonja a kifutó új sztárja, akit egyúttal apukájával is összeszoktattak.

Itt kóstolhatja meg bárki az Ország Tortáját

A Magyarország Tortája verseny 2019-es győztesét, a Boldogasszony csipkéjét is meg lehet kóstolni az augusztus 20-ai Szent István-napi ünnepségek kísérőrendezvényén, a Magyar Ízek Utcájában – mondta a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének társelnöke szombaton az M1 aktuális csatornán.

Rainbow Six: Siege - a hétvégén bejelentik a következő szezon újdonságait, így követheted élőben

GameStar
-
  Ma 16:12 Sport

A napokban zajlik a Raleigh Major, melynek keretében megismerhetjük, mit kínál majd az Operation Ember Rise. Persze a meccseket is érdemes lesz figyelni.

Uniswap: az Eth alapú Dex, ahol bárki részesedhet a tőzsde által beszedett jutalékokból

2018 végén az Ethereum Alapítvány 100 000 dolláros támogatásával jött létre az Uniswap, ami egy ETH és ERC20 tokenek kereskedését lehetővé tevő decentralizált váltó. Az oldal működésében egyetlen személy, cég vagy szervezet sem tölt be vezető szerepet. Senki sem tárolja…

Az 5 leggyorsabb motor, amit bárki megvehet

Onroad
-
  Tegnap 20:25 Autó-motor

Vannak, akik számára a motorozás egyet jelent a sebességgel. De mennyit is lehet kipréselni egy szériamotorból, amit elhozhatunk a kereskedésből? Nézzük, mi az 5 leggyorsabb motor, amivel akár holnap is kigurulhatnánk a szalonból, ha kedvünk és anyagi helyzetünk ezt lehetővé tenné. 5. MV Agusta F4 LH44 – 302 km/h A 998 köbcentis…

Egy szolgáltatás, amely segítséget nyújt a hamis eredetű termékek kiszűrésében

Termőhely-azonosítási módszer fejlesztésére nyert 499,64 millió forint állami támogatást a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFI) Alapból a Bálint Analitika Kft., a projekt közel 900 millió forintból valósult meg – közölte a cég az MTI-vel.

Nekimegy az Instagram a kamu posztoknak, a felhasználók segítségét kérik hozzá

HVG
-
  Tegnap 14:03 Mobiltech

Az Instagram egy új funkciót élesített, amivel megmutathatjuk a rendszernek, mely posztok tartalmaznak hamis információt.

Bárki ihatja a sportitalt

Bors Online
-
  Tegnap 11:00 Egészség

Ön tudja, mire jó a sportital? Manapság egyre felkapottabb termékről van szó, mégis sokan nincsenek tisztában azzal, valójában mire való.

Óriási segítséget nyújtott a Metallica a román egészségügynek

VG
-
  19.08.15 19:08 Gazdaság

Az amerikai rockzenekar 250 ezer eurót (81 millió forint) adományozott az első romániai gyermekonkológiai klinika építésére.

Idén is kérhetünk facsemetéket ingyen

Ittlakunk
-
  19.08.15 18:53 Budapest 16. ker

Újra meghirdette faültetési akcióját az önkormányzat, melyre szeptember 16-ig lehet jelentkezni.Ingyenesen kérhetünk díszfát a lakóház előtti zöldsávba, közterületre. Aki fát kér, annak vállalnia kell az ültetést és a fa gondozását. Aszfaltozott, csatornázott és kerületi kezelésben levő úton, utcában lehet pályázni a díszfára, ahol van elég üres zö

Bárki számára elérhető modern biztonságtechnika, távoli megfigyelés

Magro
-
  19.08.15 16:12 Gazdaság

Olyan modern megfigyelési lehetőségek léteznek már, melyeket egyszerűbb felszerelni és beüzemelni, mint azt gondolná! Mindez bárki számára elérhető nagyon kedvező áron!

Elrabolták a gyermekemet - közösségi oldalán kér segítséget a Trónok harca színésznője

Bors Online
-
  19.08.15 15:30 Bulvár

Bő egy hete valóságos rémálom az élete a Trónok harca brit-izraeli színésznőjén