Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 92 hír

Balesetben bukott le egy hamis rendszámot használó szajoli férfi

A férfi megszerzett egy kisteherautót, amelynek alvázszámát korábban eltávolították.

Hamis visszahívási kísérletre figyelmeztet az AMD

A vállalat szerint nem hívták vissza a Radeon RX 580 VGA-kat Kínában, és főleg nem adnak helyettük GeForce-okat.

A legjobb utazós Insta-oldalak, amiket azonnal be kell követned

Egyre kevésbé tudunk egy helyben ülni, így azt az időt, amíg nem lehet átkapcsolni világjáróba, virtuális utazással bekkeljük ki. Köszönj szépen az Insta legmenőbb idegenvezetőinek!

Új variánsok és hamis biztonságérzet - ezért térhet vissza ősszel a járvány a víruskutató szerint

Kemenesi Gábor virológus szerint bebizonyosodott, hogy a koronavírus szezonális jellegű, így a várható nyári enyhülés miatt hamis biztonságérzet keletkezhet az emberekben.

Történelmi tények és tévhitek kvíz. Igaz vagy hamis?

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is. Mielőtt lelépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet.

Hamis jogosítvánnyal hajtottak

Két gépkocsivezetővel szemben is büntetőeljárás indult szerdán.

Enyhítésekre várnak a magyar utazók

Szon
-
 Ma 14:00Belföld

Amíg él a karanténkötelezettség, szinte senki nem mer foglalni.

Hamis jogsival furikáztak Siófokon

Két órán belül két hamis jogosítvány Siófokon.

Két órán belül két hamis jogosítvány Siófokon

Két órán belül két hamis jogosítvány Siófokon Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 15., cs - 13:41 Mindkét gépkocsivezetővel szemben büntetőeljárás indult.

Két órán belül két hamis jogosítvány Siófokon

A körzeti megbízottak 2021. április 14-én 10 órakor, a közlekedésrendészeti járőrök pedig 11 óra 30 perc körül ellenőriztek egy-egy személyautóval közlekedő férfit Siófokon. Az egyenruhások mindkét helyszínen megállapították, hogy a sofőrok által átadott jogosítványok hamisak, ezért az autóvezetőket elfogták és előállították a Siófoki Rendőrkapitán

Most először említik reálisan a negyedik hullámot, a nyári hamis biztonságérzet visszaüthet

A magyar víruskutató szerint a legkevésbé sem zárható ki, hogy ősszel újra fellángol a koronavírus egy újabb hulláma, a nyári szabadságok megalapozzák az újabb gócpontokat, miközben a sok új variáns is a vakcinák ellen dolgozik. Nem hangzik túl jól. „Beszélnünk kell a negyedik hullámról, ugyanis egyáltalán nem zárható ki, hogy be fog következni” …

Elfogták, előállították, kihallgatták

Elfogták, előállították, kihallgatták Pest Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 04. 15., cs - 07:13 A gödöllői rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki azt a 20 éves turai férfit, aki a gyanú szerint „pénzt vagy életet” kijelentése után, késsel rabolt ki egy fiatal nőt Turán.

Vádemelés: A síneken hagyta autóját, majd hamis bejelentetést tett a rendőrségen egy velencei férfi

A Székesfehérvári Járási Ügyészség hatóság félrevezetésének vétsége miatt vádat emelt azzal a férfival szemben, aki valótlan bejelentést tett a rendőrségen. 

Május végétől várja Izrael az oltott utazókat, közel a nyájimmunitás

vg.hu
-
 Tegnap 16:05Gazdaság

A népességarányos teljes oltottság terén Izrael magasan vezeti a ranglistát 57,3 százalékos mutatójával, és hamarosan a maszkokat is levehetik.

Hamis nevet mondott a rendőröknek

Győrben, a Hecsei úton közlekedett személygépkocsijával egy 31 éves győri férfi április 13-án 21 óra 30 perckor, amikor őt a járőrök megállították és igazoltatták. A sofőr fényképes okmányt nem tudott a rendőröknek átadni, magát más nevével próbálta igazolni, azonban az egyenruhások percek alatt kiderítették valódi személyazonosságát és…