Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Tőzsdenyitás előtt – Iránykereséssel kezdhet a részvénypiac

A keddi megtorpanást követően iránykereséssel kezdhet a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) szerdán – írta az MTI-nek küldött előrejelzésében az Equilor Befektetési Zrt. elemzője. Varga Zoltán az OTP és a Magyar Telekom árfolyamában egyelőre nem lát esélyt jelentős változásra. A Richter 7250 forintig erősödhet, míg a Mol 2000 forintig gyengülhet…

Rangadó előtt a DEAC kosarasai

Haon
-
 Tegnap 08:59Sport

Bravúrgyőzelmet vár Neuwirth Bence a szerda esti NB I.-es összecsapástól, sőt a bajnoki cím is ott lebeg a szemei előtt.

90 települést ihletett meg a balatonőszödiek élő adventi naptárja

Idén robbanásszerűen megnőtt azoknak a településeknek a száma, ahol december 24-ig, élő adventi naptárként minden este más és más család ablakában gyúlnak fel a kivilágított számok sziluettjei. Balatonőszödön 2015 óta minden évben megrendezik az élő karácsonyváró kalendáriumot. Mintegy 90 településen indult el az ő mintájukra ez a…

Engedélyezték a világ első, laborban előállított hústermékét

Az amerikai startup  cég, az Eat Just zöld lámpát kapott Szingapúrban a laborban létrehozott csirkehús-termékének értékesítéséhez, amely a cég szerint a világon az első forgalomba hozatali engedély az úgynevezett „tiszta hús” értékesítéséhez, amely nem levágott állatokból származik.

Vállalkozók és rendőrök között alakult ki konfliktus a Legfelső Tanács épülete előtt

Konfliktus alakult ki a Legfelső Tanács épülete előtt a rendőrök és az ott tüntető vállalkozók között december 1-jén.

"Kemény döntések" előtt áll a NATO, Kína és Oroszország a két fő rivális

Megreformálná magát a NATO, jobban készülne egyebek mellett a klímaváltozás, a jövőbeli járványok és más, új típusú veszélyek ellen is.

Honvéd: Leegyszerűsödött Bódog helyzete, minden vasárnap dől el - a háttér és a részletek

A csakfoci.hu információi szerint a vezetők közölték a stábbal és a csapattal, hogy a következő bajnokin kizárólag a győzelem az elfogadható. Frissítés: megszólalt a Honvéd ügyvezetője.

Elon Musk: Összeeshet a Tesla árfolyama, mint a szuflé

Portfolio
-
 Tegnap 09:15Pénzügy

Elon Musk belső e-mailben figyelmeztette a dolgozókat, hogy a Teslának fenn kell tartania nyereségességét és a fókuszt a költségcsökkentésre kell összpontosítania, különben a részvényárfolyam összecsuklik.

Karácsony előtt újranyit az Eiffel-torony 

December 16-tól ismét látogatható lesz az Eiffel-torony, amely a koronavírus-járvány miatt Franciaországban kihirdetett általános karantén október 30-i kezdete óta tart zárva – jelentették be kedden Párizsban.

Egyre nő a posta leterheltsége: már szombaton is kézbesítenek csomagokat

Nyugat
-
 Tegnap 09:33Megyei

A naponta beérkező csomagmennyiség az elmúlt másfél hétben a 2019-es karácsonyi idény legerősebb napjait is felülmúlta.

A Szolnok egyik legeredményesebb pólósa 19 évesen, de nincs rágörcsölve az olimpia előtti válogatottságra

Eurosport
-
 Tegnap 09:51Vizes sport

Konarik Ákossal a Szolnokra való igazolásáról, új csapatában betöltött szerepéről beszélgettünk.