Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Kamerák előtt beszélt róla: Stohl András sírt a találkozó után

Blikk
-
  Ma 12:17 Bulvár

Hamar felismerte, hogy szakemberre van szüksége.

Élő adásban hajtottak neki a CS:GO streamer házának

Leet
-
  Ma 12:15 Gaming

Nem mindennapos esetet kapott mikrofonvégre Birdehbox, miközben csapata ESEA Open League meccsét közvetítette. A történet szempontjából rettentő ironikus csapatnevű Door Stuckers 16:10-re legyőzte a Retro87 együttesét Overpass-on, de a meccs közel sem erről marad emlékezetes. A meccs első félidejében ugyanis egy hatalmas…

Koronavírus: komoly előrelépés történt

Először sikerült Kínán kívül, laboratóriumi körülmények között előállítani a Vuhan-koronavírust

Kárpátaljáról tart előadást Grezsa István Vásárhelyen

Kárpátaljáról tart előadást csütörtökön Grezsa István Vásárhelyen Száz év, öt ország - Kárpátalja címmel. A Tormay Cécile Polgári Kör felkérésének tesz eleget a miniszteri biztos, aki közösségi oldalán köszönte meg a lehetőséget, és intette nyugalomra a rosszindulatúakat.

Bréking: Itt a Halálos iramban 9 első előzetese!

Mafab
-
  Ma 12:04 Film

A friss poszter mellé megérkezett az Halálos iramban 9  első hivatalos előzetese, melyben nem éppen a dögös verdáké a főszerep. Idén tovább bővül a Halálos iramban franchise, mely már a kilencedik ep...

Óriási előrelépés: ausztrál kutatóknak elsőként sikerült előállítaniuk a halálos koronavírust

Ausztrál kutatóknak elsőként sikerült laboratóriumi körülmények között előállítaniuk az új típusú koronavírust Kínán kívül – írja a BBC hírportálja.

Megpróbált meglépni a rendőrök elől a részeg autós, majd rátámadott a járőrökre

Parameter
-
  Ma 11:59 Határtalan

Hétfőről keddre virradó éjszaka a járőrök meg akartak állítani egy autóst, ő azonban gázt adott és megpróbált előlük meglépni. Megközelítőleg fél kilométer után a sofőr elvesztette uralmát járműve felett és egy betonfalnak ütközött. Az eset során a férfi elveszítette az eszméletét, ezért a rendőrök elsősegélyben részesítették. Miután a sofőr…

Ausztrál kutatóknak elsőként sikerült előállítaniuk a koronavírust

Ausztrál kutatóknak elsőként sikerült laboratóriumi körülmények között előállítaniuk az új típusú koronavírust Kínán kívül.

Az Orbán-kormány uniós pénzekből finanszírozná családpolitikai programját egy minisztériumi előterjesztés szerint

A kormány Brüsszelből érkező támogatásokból finanszírozná családpolitikai programját, a Rogán Antal vezette Miniszterelnöki Kabinetiroda pedig a turisztikai területen tartja rajta a szemét – írja a 24.hu a birtokába került kormányzati dokumentum alapján.

Már születés előtt elkezdődhet a Parkinson-kór

Amerikai kutatók olyan gyógyszereket is teszteltek, amelyek esetleg visszafordíthatják az évtizedekig észrevétlen rendellenességet.

Elon Musk: Diploma helyett, a kivételes képesség a mérvadó

Elon Musk a Dél-afrikai származású, 48 éves milliárdos amerikai üzletember, feltaláló, repülőmérnök, programozó, több meghökkentő üzleti vállalkozás tulajdonosa és részvényese.

Tolvai Reni könnyfakasztó videóval tiszteleg elhunyt édesapja előtt

Az énekesnő két és fél évvel ezelőtt vesztette el édesapját.

Ausztrál kutatóknak sikerült elsőként előállítaniuk a koronavírust

Kínai kutatók korábban ugyancsak előállították a vírust és megosztották kollégáikkal annak genomszekvenciáját, de magát a vírust nem.