Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Szívszorító történet került elő Sas Józsefről

Ripost
-
 Ma 05:10Bulvár

Nem véletlenül nem festették le az évtizedek alatt egykori lakhelye oszlopát, hiszen egy olyan történelmi időszakot idéz, amelyet soha nem szabad elfelejtenünk…

Nálunk használtak először műtüdőt COVID miatt a régióban

Megkezdődött a rehabilitációja annak a koronavírusos kismamának, akik mintegy 70 napig volt kórházban. Kislánya császármetszéssel, korababaként született, teljesen egészségesen.

Napi előrejelzés 12 jegy számára

A csillagok varázslatos útmutatása segít a hétköznapok során. Mit tegyünk, ne tegyünk az adott napon, vagy éppen mire vigyázzunk munkánk, szerelmi életünk, vagy épp egészségünk területén. Napi előrejelzést olvashatnak a 12 jegy számára.

Péntekre is adtak figyelmeztetést - Itt a friss, Vince napi meteorológiai előrejelzés

Alon
-
 Tegnap 23:07Időjárás

A Vince napi időjárást régen mindenütt figyelemmel kísérték a szőlősgazdák.

Undorító, mit üvöltött a szexéhes autós az élő adásban lévő riporternőnek

Ripost
-
 Tegnap 22:35Szex

Szegény tévés azóta is retteg, hiszen sokat dolgozik egyedül.

először nyert Kongó, táncra perdült a 110 kilós beálló

Mint arról már bizonyára a legtöbb kézilabda-rajongó hallott, az egyiptomi világbajnokság egyik legnagyobb sztárja a Kongói DK válogatottjának egyik játékosa, Gauthier Mvumbi. A nemzetközi szövetség kimutatása szerint 110 kilós, kézilabdapályán meglehetősen szokatlan jelenségnek számító beálló társaival együtt a tánctudását is bemutatta, miután…

Újabb világbajnok úszó jelentette be visszavonulását az olimpia előtt

Hiába úszott remek eredményt egy hónapja, amivel valószínűleg Tokióba is utazhatna, 28 évesen, a járványhelyzet által okozott depressziójának is köszönhetően úgy döntött, nem folytatja.

Újabb világbajnok úszó jelentette be visszavonulását az olimpia előtt

Hiába úszott remek eredményt egy hónapja, amivel valószínűleg Tokióba is utazhatna, 28 évesen, a járványhelyzet által okozott depressziójának is köszönhetően úgy döntött, nem folytatja.

A magyar kultúra napja tiszteletére – A Hangraforgó verskoncertje győri költők verseiből – élőkép péntek 18 órától

Kisalföld
-
 Tegnap 22:00Megyei

A magyar kultúra napjára készült verskoncertjének premierjét tartja pénteken 18 órától a győri Hangraforgó, az F. Sipos Bea és Faggyas László alkotta verséneklő együttes.

Álmában elővette pisztolyát az alvajáró férfi, majd tüzet nyitott a szintén alvó lakótársára

BorsOnline
-
 Tegnap 21:30Színes

A rendőrség még vizsgálja, hogy a lövöldőző valóban alvajárt-e, amikor bizarr tettét elkövette.

Mit idézhet elő bennünk a telihold?

Női NetCafe
-
 Tegnap 21:20Életmód

Az emberiség történelme során rengeteg mítosz keletkezett azzal kapcsolatban, hogy milyen változásokat idéz elő az emberi szervezetben a holdállás. Noha a telihold hatására senki sem változik vérfarkassá, bizonyos fizikai és mentális változásokra a tudomány szerint is sor kerülhet, ezek azonban nem jelentősek.