Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fernando Alonso tesztelte először az új a Toyota Hiluxot

Formula
-
  Ma 10:05 Autó-motor

A kétszeres F1-világbajnok pilóta egészen a tűréshatárig hajszolta a legendás pickup legújabb generációját a kőkemény terepen. Azt már most tudni lehet, hogy a vadonatúj Toyota Hilux egy új és erős 2,8 literes motort és még tovább tökéletesített futómű-geometriát is kapott.

Még véget sem ért az előző, de már itt van az 5. ipari forradalom

Felgyorsult világunkban egymást érik a technológiai újdonságok. Szinte még meg sem értettük, milyen hatásai vannak az egyiknek, már nyakunkon a következő – így van ez az ipart átformáló tendenciákkal is. Az 5. ipari forradalomban – a korábbi paradigmaváltásokkal ellentétben – azonban egyvalami új: az embereké lesz a főszerep.  A…

Szabadtéri előadásokkal indítja újra a színházi életet a Harag György Társulat

Szatmárnémetiben szabadtéri előadásokkal indul újra a színházi élet, a Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat két szabadtéri színpadon is készül előadásokat bemutatni – közölte hétfőn az erdélyi teátrum. Június 1-től lehet szabadtéri előadásokat tartani Romániában maximum 500 néző részvételével, a védőintézkedések…

Hivatalos Pokémon társasjáték készül, ami gyakorlatilag a kártyajáték új köntöse

GameStar
-
  Ma 09:55 Gaming

Ha szereted a gyűjtögetős kártyajátékokat (és a pokémonokat), de nincs kedved végtelen pénzt beleölni ebbe a hobbiba, akkor ez a készlet bizony épp neked szól.

Tőzsdenyitás előtt – Emelkedéssel indulhat a kereskedés az elemző szerint

A rendkívül kedvező nemzetközi befektetői hangulat mellett emelkedéssel nyithatnak a hazai vezető részvények a Budapesti Értéktőzsdén (BÉT) kedden az Equilor Befektetési Zrt. szenior elemzője szerint. Varga Zoltán az MTI-nek küldött kommentárjában közölte, az OTP a pénteki negatív korrekció után kedden ismét a 10 600 forintos szint felé veheti…

11 személy elfogásáról, 18 előállításáról intézkedtek a rendőrök

Hétfőn a járőrök és nyomozók tizenegy személyt fogtak el, és további tizennyolc előállításáról intézkedtek. Közülük tizenhárman bűncselekmény elkövetésével gyanúsíthatóak.

Pünkösd előtt többet vásároltunk, mint húsvétkor

Visszatért az élet az áruházakba, egyre jobban megtelnek a kosarak, a pünkösdi hosszú hétvége előtt arányaiban sokkal többet és nagyobb összegekben vásárolt a lakosság, mint a húsvétot megelőző napokban - írta a Magyar Nemzet kedden.

Amerikai kutatás: Rengeteg pénzt hagy a családoknál a magyar családi adókedvezmény

Mandiner
-
  Ma 09:08 Vélemény

A magyar családi adókedvezmény nemzetközi összehasonlításban is kiemelkedően segíti a családokat, hangsúlyozta a Kopp Mária Intézet a Népesedésért és a Családokért (Kincs) hétfői közleményében.

Már készül a pásztói sporttelep futópályája

Nool
-
  Ma 09:06 Sport

Hamarosan elkészül Pásztón a Hajós Alfréd úti sporttelep salakos futópályája – közölte Farkas Attila, a város polgármestere.

A családi vállalkozások nagy részében megbízhatunk

Azenpenzem
-
  Ma 09:04 Gazdaság

A Magyarországon bejegyzett társas vállalkozások jelentős része mikrovállalkozás, ezek döntő többségében kiemelt szerepe van a családnak. A családi vállalkozások döntő része átlag feletti megbízhatósággal rendelkezik – állítja az Opten.

Szabadtéri előadásokkal indul újra a színházi élet Szatmárnémetiben

A Szatmárnémeti Északi Színház Harag György Társulat két szabadtéri színpadon is készül előadásokat bemutatni. Június 1-től lehet szabadtéri előadásokat tartani Romániában maximum 500 néző részvételével, a védőintézkedések betartásával. A tervek szerint két szabadtéri színpadon is lesznek előadások: a Tűzoltótorony parkjában…

Egy fiatal magyar úgy tett a neten, mintha merényletre készülne, elfogták

Magyar és angol nyelven írt többek között egy pünkösdhétfői, budapesti merénylet tervéről is.

Ezekre a dolgokra figyelj egy családi vagy baráti kölcsön esetén

egy.hu
-
  Ma 09:00 Életmód

Fontos megérteni: egy ilyen lépés elsősorban nem érzelmi, hanem pénzügyi döntés!