Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 493 hír

Új online kiállítással jelentkezik a Pesterzsébeti Múzeum

Tajti Eszter festőművész Jelenlét című online kiállítása nézhető meg a Pesterzsébeti Múzeum honlapján és Facebook-oldalán január 27-én, szerdától.A művészt saját bevallása szerint a természet és az ember inspirálja. Azokat a természetben szerzett élményeit formálja képekké, amiket a teremtett világ inspirál. 

Először tartják online a davosi Világgazdasági Fórumot

A Világgazdasági Fórum svájci nonprofit alapítvány elindította hétfőn a világ vezető politikusainak és üzletembereinek szokásos éves tanácskozását, ám idén először online formátumban értekeznek egymással a résztvevők ahelyett, hogy a svájci Davosban gyűlnének össze

Ismeretlen Történetek II. – Cséfalvay Á. András online fotókiállítása

Parameter
-
 Tegnap 23:22Határtalan

A koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet jelenleg nem teszi lehetővé a hagyományos tárlatok látogatását. Addig sem kell viszont teljesen lemondanunk a művészetekről, az online előadások és kiállítások ugyanis segítenek átvészelni ezt az időszakot. A rangos nemzetközi elismerésekben részesült dunaszerdahelyi fotóriporter, Cséfalvay Á.…

Rejtélyes hatbolygós rendszer hozta zavarba a csillagászokat

A rendszer fontos információkkal szolgálhat a bolygók, köztük a Naprendszer égitestjeinek keletkezéséről és fejlődéséről.

Elindult a Pécsi Tudományegyetem online fesztiválja

Népszerű művészek bevonásával és csaknem kétszáz színes programmal várja a közönséget hétfőtől a Pécsi Tudományegyetem Irány a PTE! Kultúrfeszt című online rendezvénye. A PTE hétfői közleménye szerint az intézmény azt szeretné megmutatni a felvételizőknek, az egyetemistáknak és családjaiknak, hogy “miért jó pécsi…

Kevesebben szereztek jogosítványt Hargita megyében – ez is a járványhelyzet számlájára írható

Székelyhon
-
 Tegnap 21:18Határtalan

Kevesebben vágtak bele a jogosítvány megszerzéséhez szükséges eljárásba tavaly Hargita megyében, ám az elméleti vizsgán való átmenési arány nőtt az elmúlt évekhez képest.

Erre most ráfázott Donald Trump ügyvédje: milliárdokra perli az amerikai választási rendszert működtető cég

A volt elnök ügyvédje, Rudy Giuliani, aki nem mellesleg New York egykori polgármestere volt, többször is megvádolta a Dominion Voting Systems csapatát azzal, hogy elcsalják a választást.

Novák Katalin: Folyamatosan bővül a családtámogatási rendszer

Magyar Nemzet
-
 Tegnap 20:46Belföld

A tárca nélküli miniszter szerint a koronavírus-járvány is megmutatta, hogy mennyire fontos a család.

Hatvan év gramofonlemezei hallgathatók meg online

Több mint 150 órányi archív hanganyagot tesz közzé az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK) Színháztörténeti és Zeneműtár gramofonlemez-gyűjteményének anyagából.

Lezajlott az első online Jazz Showcase

Cseppek
-
 Tegnap 19:53Zene

Íme a zsűri és a közönség kedvencei. MüpaJazz ShowcaseMüpa HomeKáel Csaba

Új Dimensity rendszerchipekkel támadja a felsőházat a MediaTek

Prohardver!
-
 Tegnap 19:05Infotech

A Dimensity 1100 és 1200 ugyanarra a lapkára épül, amely a TSMC 6 nm-es node-jén készül.

Online IT verseny: Eredményt hirdettek

2020-ban immár negyedik alkalommal hirdették meg az ország legnagyobb online IT versenyét, melyre ezúttal is több mint kétezer szakmabeli jelentkezett a pályakezdőktől egészen a több évtizedes tapasztalattal rendelkező profikig. A hét héten át tartó próbatétel 21+1 kategóriában mérte fel a résztvevők IT technológiákban megszerzett tudását, a…

Online közlekedésbiztonsági vetélkedő indul (videóval)

Hiros
-
 Tegnap 17:46Baleset-bűnügy

Kilenc héten át összesen száz közlekedéssel kapcsolatos kérdést kell megválaszolniuk a megye azon általános és középiskolás tanulóinak, akik jelentkeznek a Bács-Kiskun Megyei Balesetmegelőzési Bizottság online közlekedésbiztonsági vetélkedőjére. A dobogós helyezettek pénzjutalomban részesülnek.