Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 141 hír

A bíróság szerint gond van kormányközeli médiaóriás körül

A Fővárosi Törvényszék eljárási hiba miatt törölte a GVH határozatát, amelyet a Közép-Európai Sajtó- és Médiaalapítvány (KESMA) ügyében hoztak. A versenyhivatalnak a döntés szerint új eljárást kellene lefolytatni.

Kirúgták a fideszes médiagólem egyik lábát: a bíróság szerint jogsértően hagyta jóvá a versenyhivatal a KESMA létrejött…

Megsemmisítették a GVH döntését, vagyis hiányzik a kormánypárti sajtó példátlan mértékű összevonásának egyik jogi feltétele.

A bíróság kimondta, jogsértően jött létre a fideszes médiabirodalom

Jogsértően hagyta jóvá a versenyhatóság a kormánypárti sajtóbirodalom létrejöttét, amelynek során 476 médiatermék került a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonába – állapította meg a bíróság abban a perben, amelyben a Szabad Pécs online lap kiadóját a Társaság a Szabadságjogokért (TASZ) képviseli.

Bíróság: A fideszes médiaholding jogsértően kapott a Gazdasági Versenyhivataltól szabad utat

A Fővárosi Törvényszék ítélete szerint jogsértően hagyta jóvá a versenyhatóság a kormánypárti sajtóbirodalom létrejöttét, melynek során 476 médiatermék került a Közép-európai Sajtó és Média Alapítvány (KESMA) tulajdonába.

Elkerülte a bírósági felelősségre vonást az ismerőse autóját ittasan összetörő férfi

Nool
-
  Ma 11:20 Baleset-bűnügy

A Pásztói Járási Ügyészség által elrendelt közvetítői eljárás elérte célját, a jármű önkényes elvételét elkövető, majd a barátja autójával az árokba hajtó gyanúsított ugyanis megtérítette a sértettnek a bűncselekménnyel okozott kárt, így elkerülte a bírósági felelősségre vonást.

A bíróság szerint jogsértően hozták létre a KESMA-t

A Fővárosi Törvényszék meg is semmisítette a hatósági bizonyítványt.

Bírósági korrupció Szegeden

Lokál
-
  Ma 00:01 Belföld

Botka László polgármester és társai korrupciója behálózza a szegedi bíróságot is. A bíró, aki a kisvállalkozóktól ellopott milliárdok ügyében döntött, összeférhetetlenség miatt nem tárgyalhatta volna az ügyet. Egy másik bírónő pedig hatalmas lakást kapott potom áron az önkormányzattól.

Nem igazán zavartatta magát: rágyújtott egy füves cigire a bíróságon egy marihuána miatt előállított férfi

Blikk
-
  Tegnap 18:54 Külföld

Nem zavartatta magát a férfi, akit drogbirtoklás miatt kapcsoltak le: rágyújtott a bíróságon egy marihuánás cigire.

Döntött a bíróság: rácsok mögött marad az 1998-as siófoki taxisgyilkosság egyik elkövetője

Nem bocsátható feltételes szabadságra a nyereségvágyból, különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés bűntette miatt életfogytig tartó fegyházbüntetéssel sújtott S. Z., az 1998-as siófoki taxisgyilkosság egyik elkövetője – tájékoztatta a bíróság szóvivője kedden az MTI-t.

Bíróság előtt a testvérpár, akik pénzt és ékszert raboltak Ongán

Boon
-
  Tegnap 18:00 Baleset-bűnügy

A Miskolci Járásbíróság előkészítő ülésre tűzte ki annak a férfinak és nőnek a büntetőügyét, akik a vád szerint saját házában törtek rá az Ongán egyedül élő 80 éves asszonyra és erőszakkal elvitték az értékeit.

A bíróságon is füvezett a drogozással vádolt férfi

24
-
  Tegnap 15:56 Színes

A rendőrök azt mondták, hogy ilyet még soha nem láttak.

Pesti Srácok: Márki-Zay nyugodtan fenyegetheti listázással a bírókat és szervezhet erődemonstrációt ellenük, senki sem…

Promenad
-
  Tegnap 14:14 Színes

Hétfőn a Makói Járásbíróság tanácsa tárgyalta Hódmezővásárhely álfüggetlen polgármesterének rágalmazási ügyét, aki nemes egyszerűséggel bűnözőnek titulálta Szabó Bálintot, többek közt a szegedi Szeviép- és a hódmezővásárhelyi K-Art-ügy károsultjainak képviselőjét.

Három nappal a megválasztása után Gyurcsányék már meg is dicsérték Jakab Pétert

Origo
-
  Tegnap 13:47 Belföld

Úgy látja a Demokratikus Koalíció, hogy a Jobbik a másság elfogadása és a tolerancia útjára lépett.

Szakszervezeti vezető: A bírósági jegyzők felfüggesztik tevékenységüket, ha a parlament megszavazza a különnyugdíja…

A bírósági jegyzők és az igazságszolgáltatásban dolgozó kisegítő személyzet is felfüggeszti tevékenységét, amennyiben a parlament megszavazza a szolgálati nyugdíjak eltörlését - jelentette be kedden Cătălin Trăistaru szakszervezeti vezető.