Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Semjén Zsolt: Erős Magyarországot építünk erős nemzettudattal – ez a válaszunk trianonra!

„Trianonra emlékezni kötelesség és erkölcsi parancs. Száz éve megkondult minden magyar harang, hogy világgá kiáltsa a nemzet fájdalmát és döbbenetét....

Hogyan kerülheti el a gazdasági válságot Magyarország?

Hírklikk
-
  Ma 21:00 Gazdaság

Az elmúlt évtizedekben Európa legfőbb eszmecsere témája a gazdasági válság. Ha megnézzük a kontinens fiktív középvonalát, a 2008-as válság után, a növekedési trend a fentebb elhelyezkedő országok számára 2010, a lentebb található országok számára pedig 2013-2014 után indult meg. Tehát jogosan merül fel a kérdés ennyi év után, hogy…

Hittek Magyarország feltámadásában Trianon után

Blikk
-
  Ma 19:55 Belföld

Nem sok magyart kellett győzködni a trianoni békeszerződés aláírásának előestéjén és azt követően sem arról, hogy igazságtalan döntés született hazánkkal kapcsolatban.

A Trianon előtti Magyarország szlovákok és magyarok közös állama volt a szlovák kormányfő szerint

Történelmi jelentőségű beszédet tartott Igor Matovic, aki szerint meg kell érteni, hogy a magyaroknak veszteséget és igazságtalanságot jelentett a békeszerződés.

A legnépszerűbb nyári táborok Magyarországon

A táborozó gyerekek és a foglalható táborhelyek száma is csökkent, de mik lesznek a legnépszerűbbek? Mennyit kell fizeni és hol vannak a legnépszerűbb táborhelyek? Mutatjuk az idei statisztikákat. Az előrejelzések szerint 165 ezer gyermek fog legalább egy hetet táborban tölteni – írja közleményében a Táborfigyelő. A táborhelyek száma a tavalyi…

"Ez Orbán mesterterve Magyarország naggyá tételére"

HVG
-
  Ma 18:57 Belföld

A magyar miniszterelnök provokál, és a környező országok kulturális értelemben vett bekebelezésére tör, olvasható a New York-i lap publicisztikájában.

Földrengés volt Magyarországon

Cívishír
-
  Ma 18:52 Megyei

A lakosság is érzékelte.

Magyarország történetének legdrágább Duna-hídját építi meg Mészáros Lőrinc üzlettársa

Borsod24
-
  Ma 18:10 Belföld

A Duna Aszfalt építheti meg a Paks és Kalocsa közé tervezett új Duna-hidat és a hozzá kapcsolódó utakat majdnem 92 milliárd forintért, amivel ez lesz Magyarország történetének legdrágább ilyen építménye. A gigaprojektre kiírt közbeszerzésen kedden hirdettek eredményt, és bár a közzétett dokumentumból a szokottnál kevesebb részlet…

Bréking: jövő évtől tilos lesz az avarégetés Magyarországon

Avarégetési tilalom lesz január elsejétől Magyarországon egy frissen elfogadott törvénymódosítás szerint. Elfogadta a parlament azt a törvénymódosítást, amely célja célja az indoklás szerint a levegő minőségének javítása

Döntött a Parlament: betiltották az avarégetést egész Magyarországon

Az agrárminiszter által benyújtott, a környezet védelmének általános szabályairól szóló törvény és a természet védelméről szóló törvény módosítását 148 igen szavazattal, 21 tartózkodás mellett fogadta el az Országgyűlés a szerdai ülésen.

A klímavédelemben Magyarország lehet a legsikeresebb az EU-ban

A kormánypártok az Országgyűlésben megerősítették, hogy a klímavédelmi célok változatlanok a gazdaság és a munkahelyek védelme mellett.

Az Európai Bizottság sem akar német minimálbért Magyarországon

Portfolio
-
  Ma 17:33 Gazdaság

Hónapok óta konzultál az Európai Bizottság az európai minimálbérről, amit először sokan úgy értelmeztek, hogy egységes alapfizetést vezetne be a testület. Szerdán azonban ismét leszögezték, hogy erről szó sincs, legfeljebb az lehet a törekvés, hogy minden tagállamban legyen valamekkora minimálbér.

„Magyarország lehet a klímavédelem területén a legsikeresebb az unióban”

A kormánypártok az Országgyűlésben elfogadott határozat alapján megerősítették, hogy a klímavédelmi célok változatlanok.