Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Balesetveszély miatt bezárt a siófoki Galerius fürdő

Balesetveszély és különféle műszaki problémák miatt bezárt Siófok Galerius fürdője – jelentette az MTI. A fürdő bizonytalan ideig tart zárva, a szükséges felújítások legalább 1 évig fognak tartani. Fel kell…

Marco Rossi: Hihetetlen, hogy Münchenben csalódottak vagyunk egy 2-2 miatt

A magyar válogatott szövetségi kapitánya a kiesés miatt csalódott, de a teljesítménnyel elégedett.

EURO-2020 - Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda

Gondola
-
 Tegnap 23:44Sport

A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.

A csodálatos magyarok miatt senki nem foglalkozott Cristiano Ronaldóval a Puskás Arénában

A portugál-francia volt az Eb-történelem első meccse, amelyen három tizenegyes volt.

EURO-2020 - Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda

ma.hu
-
 Tegnap 23:31SportMarco Rossi

Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a 11. percben Szalai Ádám gyönyörű fejes góljával szerzett vezetést.

Euro-2020 – A fantasztikus müncheni döntetlennel kiestünk

A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.     Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a 11. percben Szalai…

Németország-Magyarország 2-2: nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda

Hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott (vagy Fidesz-magyarul: győzött) a magyar válogatott a német csapat vendégeként Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett. Marco Rossi szövetségi kapitány együttese a 11. percben Szalai Ádám…

Németország-Magyarország 2–2: Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda

Behír
-
 Tegnap 23:06Sport

A magyar válogatott bár nagyszerűen játszott, és kétszer is vezetett, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben, a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.

Nyolcvannégy percig tartott a müncheni csoda

A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, végül 2-2-es döntetlent játszott a német csapat vendégeként Münchenben a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnokság csoportkörének szerdai zárásán, így negyedikként zárt a csoportjában, és kiesett.

A frenetikus bravúr összejött, a csoda elmaradt az Eb-n

A magyar válogatott hiába vezetett kétszer is, döntetlent játszott a Németország vendégeként az Európa-bajnokság csoportkörének zárásán, így 4. helyen zárt a csoportjában, és kiesett.

Jakovljević: Az árak növekedése ideiglenes jellegű és a megnövekedett kereslet okozza

Magyar Szó
-
 Tegnap 22:47Határtalan

Az Európai Központi Bankra és az Amerikai Szövetségi Tartalékra (FED) is egyre jobban növekszik a nyomás, hogy csökkentsék az inflációt.

Egyelőre elmaradt a 101. Fucsovics-győzelem

Eurosport
-
 Tegnap 21:41Sport

Eastbourne-i tenisztorna - Fucsovics kiesett a nyolcaddöntőben

Angela Merkel megkongatta vészharangot a delta variáns, és külön is a britek miatt

Egységes, egyeztetett és fegyelmezett szabálykövetést szorgalmazott a német kancellár a Bundestag előtt mondott beszédében a Delta-variáns európai terjedése miatt, külön is felróva, hogy egyes tagállamok szabad, ellenőrzés mentes belépést készülnek adni a nyáron például a brit polgároknak.

A kormány bocsánatot kért a 2013-as szepsi razzia miatt

Parameter
-
 Tegnap 21:35Határtalan

Elnézést kért a méltánytalanságokért és a szenvedésért is, amelyet az elhúzódó igazságkeresés okozott az áldozatoknak és a családjuknak. A javaslatot Mária Kolíková (Za ľudí) igazságügy-miniszter és Roman Mikulec (OĽANO) belügyminiszter terjesztették a kabinet elé. "Megengedhetetlen, hogy az állam a fegyveres egységek és az…

Horváth Évának beszóltak a terhesfotója miatt

24.hu
-
 Tegnap 21:10Bulvár

Az arcával volt probléma.