Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 33 hír

Illegális lerakók felszámolására pályáznak Nagykanizsán

Zaol
-
  Ma 08:00 Megyei

Illegális hulladéklerakók felszámolására írt ki pályázatot az Innovációs és Technológiai Minisztérium. A dél-zalai város három helyszínt is megjelölt a pályázatában.

Ellopta, eladta

Ellopta, eladta Békés Megyei Rendőr-főkapitányság2019. 02. 20., sze - 15:54 Hajvágó készletet lopott ismerőse házából egy férfi Békésen. Az épületbe könnyen bejutott, mert a bejárati ajtón csak egy retesz volt, zár nem. A rendőrök a férfit elfogták és lopás miatt büntetőeljárás indult ellene.

Ilyen alkalmazottat nem kívánunk senkinek: ellopta egy körre a főnök kocsiját

A férfi Győrből Tatabányáig jutott a gépkocsival, itt igazoltatták a rendőrök. Gyorsított eljárásban bíróság elé is állhat a becstelen alkalmazott.

Holnap a telefonos csaló, B. Gábor Nagykanizsán, míg a drogtermesztő osztrák nagyi, K. A. Keszthelyen áll majd az ítél…

B. Gábor tízmilliós kárt okozott, míg K. A. drogültetvénynek nézte Keszthely kertvárosát...

TEK akció, tiltott szerek, fegyverek, fenyegetés Nagykanizsán

Egy 39 éves nagykanizsai lakos, mint I.r. gyanúsított 2014. évtől kezdődően ismeretlen forrásból, több alkalommal különféle tiltott teljesítményfokozó, illetve Magyarországon nem engedélyezett potencianövelő szereket rendelt meg az interneten továbbértékesítés céljából. A gyanúsított a beszerzett készítményeket a nagykanizsai lakóhelyének…

Ittasan ellopta ismerőse kocsiját, majd balesetet okozott és elhajtott

Jármű önkényes elvétele, ittas járművezetés és cserbenhagyás miatt nyújtott be vádiratot egy Esztergomban balesetet okozó férfival szemben az ügyészség a minap.

Ellopták a hangosítást szabadkai közkórház kápolnájából

Egy hét leforgása alatt másodszor törtek be a szabadkai közkórház kápolnájába – adta hírül Facebook oldalán Dragan Muharem katolikus lelkész. „Ez alkalommal a hangosítást lopták el. A közelmúltban a Szent Rókus plébánián jártak a tolvajok. Nyilvánvalóan, hogy a szabadkai templomokat vették célba” – írta a lelkész.

575 forintért rabolták ki Nagykanizsán

Dél-Zala Press
-
  19.02.19 06:20 Baleset-bűnügy

Egy 24 éves nagykanizsai, visszaesőnek minősülő fiatalember tavaly október 17-én 6 óra 30 perc körüli időben a Nagykanizsa, Kinizsi utca 42. szám alatti lakóház előtti úttesten leszólította és megállásra késztette az ott gyalogló sértettet. A sértettet felszólította, hogy pénzt, cigarettát, vagy telefont adjon neki. A sértett a kérést elutasította,

Új eszközök a Karácsonyi Gimnáziumban

Gyulatelevízió
-
  19.02.18 19:04 Belföld

Két olyan pályázat is elindult a Karácsonyi Gimnáziumban, melynek révén informatikai fejlesztéseket valósíthatnak meg. Az intézmény általános iskolai tagintézményébe már korábban megérkeztek azok az informatikai eszközök, amelyek az interaktív tanulást segítik. A felvételeken Révész Péter igazgatóhelyettes mutatja be a gimnázium…

Felvette a kamera a tolvajokat, akik az autómosóban elloptak egy táskát

Ittlakunk
-
  19.02.18 13:47 Budapest 10. ker

Két ismeretlen férfit keresnek a kőbányai rendőrök, akik február 1-jén 15 óra 20 perc körül egy kőbányai autómosóban álló nyitott autóból elloptak egy táskát - írja a police.hu.Az egyik férfi körülbelül 170 centiméter magas. A bűncselekmény elkövetésekor baseballsapkát, sötétkék kabátot, szürke nadrágot és fekete cipőt viselt. Társa körülbelül 170

Elképesztő bevételt hozott a skót nedű

Infostart
-
  19.02.17 15:23 KülföldSkócia

Mennyiségben és értékben is csúcsot döntött a skót whisky exportja tavaly.

Mortarának „karácsonyi ajándék” volt Wehrleinék visszaesése

Formula
-
  19.02.17 14:08 Forma1

Edoardo Mortara az egyik nagy haszonélvezője volt a káosznak, amely a mexikói Formula-E futam befutójánál lezajlott, így állhatott fel a dobogóra is. A svájci is tudja, óriási ajándékot kapott, nekik a dobogó ugyanis jelenleg ez a szint.

Ellopta kollégája kocsiját egy 18 éves fiú

Befejezte az ügy vizsgálatát az Esztergomi Rendőrkapitányság.