Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ilyet is lehet: Brit idősek beperelték a brit telefoncéget túlszámázás miatt

Csoportos per indul a British Telecom ellen, olvasható a bbc.com hírportálon. A brit telefontársaság a kereset szerint elmulasztotta kárpótolni azokat az idős előfizetőit, akiknek a vezetékes szolgáltatást nyolc éven keresztül indokolatlanul drágán biztosította.

A járvány miatt bajba került az osztálykirándulásokat szervező cég, nem mindenkinek tudják visszaadni a befizetett pén…

Blikk
-
 Ma 15:06Belföld

Rengeteg ember és nagyon sok cég életét hozta nehéz helyzetbe a koronavírus-járvány miatt kialakult helyzet. Így anyagi gondokkal küzd az iskolásoknak kirándulásokat, szállások szervező vállalkozás is. Ugyan nem a cég tehet arról, hogy ellehetetlenült a működése, de mindent megpróbál, hogy kompenzálják a megrendelőket, már csak azért…

Megölte az édesapját, mert rászólt a hangoskodás miatt

Rendőrök vittek be a siófoki kapitányságra egy 40 éves férfit, miután egy idős férfi meghalt egy balatonszemesi családi házban hétfőn este.

Családon belüli erőszak vádja miatt kirúgott kapust igazolhat le a Budapest Honvéd

HVG
-
 Ma 14:50Életmód

Jesse González az Egyesült Államok egyik legjobb kapusának számít, viszont májusban a felesége feljelentette családon belüli erőszak miatt, ezután kirúgta klubja, a Dallas, és a játékengedélyét is felfüggesztették az amerikai ligában.

Vascsővel és bottal: súlyos vádak miatt kell felelnie négy férfinak

A gyanú szerint életveszélyes sérüléseket okoztak egyik haragosuknak. A hajdú-bihari nyomozók befejezték az ügy vizsgálatát.

Az USA korábbi pénzügyminisztere szerint a növekvő igény miatt emelkedhet a BTC ára

Lawrence Summers, az USA egyik korábbi pénzügyminisztériumi tisztviselője elmondta, a BTC „itt fog maradni velünk”. Mostanra a Bitcoin bizonyította, hogy képes rugalmasan alkalmazkodni a piaci változásokhoz, és ellenállónak tekinthető. Ráadásul

Perelik az Apple-t egy titkosított csevegő miatt

24.hu
-
 Ma 14:17Infotech

A pert indító csoport szerint a Telegrammal is úgy kellene eljárni, ahogy a Parlerrel szemben.

Létszámhiány miatt még tovább csúszhat Paks 2 építésének megkezdése

A szerződést már hét éve aláírták, de még mindig nem kezdődött meg az építkezés. Lehetséges, hogy a kormány célja az időhúzás.

Német kutatók attól tartanak, hogy a brit koronavírus-mutáció terjedése miatt ellenőrizhetetlenné válik a járvány az orsz…

Február közepéig hosszabbíthatják meg Németországban a koronavírus-járvány második hulláma miatt a gazdasági és társadalmi élet legtöbb területét befagyasztó zárlatot keddi sajtóértesülések szerint.

Doppingvétség miatt felfüggesztették az olimpiai bajnok súlyemelőt

Egy román Európa-bajnok ellen is eljárás indult a szabályok megszegése miatt.

Már 21 ezer ember halt meg a járvány miatt Ukrajnában

Az elmúlt napban 3939 új esettel 1 167 655-re nőtt az azonosított fertőzöttek száma az országban.

Rabosították az AVM aktivistáit, mert tiltakoztak a budapesti közvécék hiánya miatt

Mérce
-
 Ma 13:58Vélemény

A Város Mindenkié (AVM) csoport tagjai olyan üzeneteket írtak a járdára, mint hogy „Toalett – hova lett?”, „Közvécé – közügy”.

Már 21 ezren haltak meg koronavírus miatt Ukrajnában

A legtöbb új beteget, több mint hatszázat megint az ország legfertőzöttebb területén, a fővárosban jegyezték fel.

Aki nincs Orbánnal, az velünk van! – Kellene egy ellenzéki koordinációs iroda!

Az ellenzéki győzelemhez, és ha ez meglesz, a sikeres kormányzáshoz, az új köztársaság megteremtéséhez nagyon okos politika és ügyes apparátus kell!

Tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt elmarasztalták a Meseország mindenkié kiadóját

Budapest Főváros Kormányhivatala szerint tisztességtelen kereskedelmi gyakorlatot folytat a Labrisz Egyesület a hírhedt, Dúró Dóra által emlékezetesen ledarált, ezzel aztán az eladási toplisták élére került Meseország mindenkié című könyv értékesítésekor, ugyanis a könyvet mesekönyvként árusítják, és a borító is mesekönyvesnek néz ki, ám…