Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Új egészségügyi központ Nyíregyházán

Orvosi rendelőknek és a védőnői szolgálatnak ad helyet egy új, a belváros közelében felépített egészségügyi központ Nyíregyházán.

Halló, itt Korda György beszél, hogy érzi magát? – nyugdíjasokkal telefonál a Korda házaspár

Metropol
-
 Ma 05:10Bulvár

Telefonos segítséget nyújtanak sztárok a magányos szépkorúaknak.

″Egészségügyi Tinder″ rajzolja újra a munkaerőpiacot

Forr az egészségügy, recseg-ropog az ágazat a korona vírus pandémia idején. Naponta olvasunk cikkeket, nyilatkozatokat az orvosok és egészségügyi dolgozók bérezéséről, munkakörülményeik és karrier kilátásaik kapcsán. Ráadásul a téma még forróbb az egészségügyi szolgálati jogviszonyról szóló törvény óta: egyre több orvos és ápoló kerül…

Szakálltilalom lehet a dániai egészségügyi intézményekben

A Statens Serum Institut (Állami Oltási Intézet) nem javasolja bizonyos típusú szakállak viselését az egészségügyi intézményekben, mert az állítólag gyengíti a maszkok hatását - írja az Erdély.ma dániai tudósítója.

Új egészségügyi központ épült Nyíregyházán

Orvosi rendelőknek és a védőnői szolgálatnak ad helyet egy új, a belváros közelében felépített egészségügyi központ Nyíregyházán - tájékoztatta a nyírségi megyeszékhely sajtószolgálata szerdán az MTI-t.

Bűnösnek érezte magát, amiért jó élete volt

Az On The Spot-csapat új dokumentumfilmje egy Auschwitzban született nőről, és az ő gyerekéről szól, és arról, hogyan tud egy ilyen trauma generációkat befolyásolni.

Bent van! Lecsukták, mert “nem várható el jogkövető magatartás a vádlottól”

Megtörtént M. Richárd, a Dózsa György úton 2017 májusában két halálos áldozatot követelő baleset okozójának letartóztatása – erősítette meg a Fővárosi Főügyészség ma hivatalosan…

Putyin az 1930-as években érzi magát

A járvány is fokozza a nemzetközi helyzetet és a válságot az orosz elnök szerint, aki olyan szakadástól tart, ami már civilizációs veszteségeket okoz.

Vadai Orbánékra mutogat, amiért Hiesz György soron kívül oltatta be magát

Eközben a Momentum elítélte a városvezetőt. Fekete-Győr András szerint vállalhatatlan, hogy Gyöngyös polgármestere jogosulatlanul kapott vakcinát.

Navalnij mellett, a kormány ellen tartott egyfős tüntetést egy országgyűlési képviselő

Mert a rendőrség nem engedélyezi a gyülekezést. Vele szemben viszont nem jártak el.

A csehek többsége már beoltatná magát

Csehországban emelkedik azok aránya, akik szeretnék beoltatni magukat a koronavírus ellen. Az oltási kedv növekedésének legfőbb oka, hogy az emberek ezzel kívánják megvédeni közvetlen környezetüket a járvány ellen - jelentette szerdán a cseh közszolgálati hírtelevízió (CT24) egy országos felmérés eredményére hivatkozva.

Klausmann Viktor: Hiesz György 64 éves, suttyomban beoltatta magát

Mandiner
-
 Tegnap 20:29Vélemény

Anyukám nyolcvankét éves. Amikor december végén megkérdeztem, regisztráljam e oltásra, azt felelte, ne kisfiam, oltsák a betegeket és az öregeket.

Különös dolog történt Németországban: a vendéglátás leállása mellett is nőtt a borfogyasztás

Origo
-
 Tegnap 20:26Gazdaság

A felmérések szerint az emberek a nyaralásukat otthon töltve fogyasztották a korábbinál nagyobb mennyiségben a borokat.

Az egészségügyi tárca jóváhagyta az Ivermektin gyógyszer használatát a koronavírus gyógyítására

Az egészségügyi tárca jóváhagyta az Ivermektin gyógyszer használatát a koronavírus gyógyítására.   A gyógyszer terápiás alkalmazását egyelőre fél évre engedélyezték Szlovákiában – tájékoztatott Zuzana Eliášová, az egészségügyi minisztérium szóvivője azzal, hogy a gyógyszer a kórházakon kívül a gyógyszertárakban is kapható lesz orvosi…

Eb 2020: az Uefa kitart az eredeti rendezési tervek mellett

NSO
-
 Tegnap 20:06Foci

A rendezőkkel folytatott megbeszélést követően az Európai Labdarúgó-szövetség (UEFA) továbbra is kitart amellett, hogy az egy évvel elhalasztott kontinensviadalt az eredetileg kijelölt 12 város az eredeti időpontban rendezze meg.