Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 180 hír

Digitális károkozás – tisztességes versenyt sértő óriások?

Varga Judit igazságügyi miniszter a Gazdasági Versenyhivatal elnökével, Rigó Csabával egyeztetett a nemzetközi digitális vállalatok "visszás kereskedelmi gyakorlatáról".

Elkezdődött Biden jelöltjeinek meghallgatása

24.hu
-
 Ma 18:49Külföld

A legfontosabb jelöltekkel kezdenek.

Varga Judit: Elejét kell venni a digitális károkozásnak

Az óriásvállalatok magatartása gyakran nemcsak a véleménynyilvánítás szabadságát sértik.

Elkezdődött 24 szakiskola gépparkjának modernizálása

Traktorokat, pótkocsikat, kisbuszokat szerezhetnek be a szakiskolák.

Elkezdődött az új tűzoltólaktanya építése

Hiros
-
 Ma 17:08Megyei

​Elkezdődött az új tűzoltólaktanya építése Kecskeméten. A többfunkciós létesítmény építési munkálatai a tervek szerint 2023-ban fejeződnek be. A laktanya a Külső Szegedi út mellett épül meg 3 milliárd 900 millió forintból. A jelenlegi épületből minden kecskeméti munkatárs az új helyre fog költözni.

Varga Judit a GVH elnökével együtt küzd a Facebook és a techóriások „digitális károkozása" ellen

ATV
-
 Ma 17:01Belföld

A vállalatok és a magyar emberek is kapjanak védelmet a digitális károkozással szemben - Varga Judit ezért a Versenyhivatal elnökével egyeztetett. Ma már a techóriások, a Facebook, Twitter szolgáltatások gyakorlatilag olyanok, "mint az áram- vagy vízszolgáltatás" a miniszter szerint.

Varga Judit: Elejét kell venni a digitális károkozásnak!

A Gvh elnökével egyeztetett az igazságügyi miniszter a nemzetközi digitális cégek visszás kereskedelmi gyakorlatáról.

Keveslik a digitalizáció eddigi üzleti hasznát a vállalatok

A szándék továbbra is meg van a cégek többségénél a digitalizáció folytatására, de a kezdeti lelkesedést lehűtik a folyamat során szerzett tapasztalatok, legfőképpen az, hogy az eddigi fejlesztések kevés kézzelfogható üzleti hasznot hoztak. Ez derül ki az EY könyvvizsgáló és tanácsadó cég több mint ezer döntéshozó bevonásával készült EY Digital Inv

Az Etihad és az Emirates vezeti be először az IATA digitális útlevelét

Az abu-dzabi és dubaji légitársaság használja elsőként az IATA mobilappját, amelyben nemcsak a jegyek kezelhetők, de a vírustesztek eredményei és az oltás igazolása is.

Elkezdődött a háború az illegális hulladéklerakók ellen Szombathelyen

Nyugat
-
 Ma 13:52Megyei

A végkifejlet kétséges, először az agyakban kellene rendet tenni, utána a tüneteket kezelni. Szavazhat is arról, lenne a jó megoldás.

Digitális ugródeszka’ pályázat indul

oktatást segítő eszközökhöz és képzéshez juthatnak hátrányos helyzetű települések iskolái Akár 2 millió forint értékű, a digitális oktatást segítő tablet-, valamint notebook csomaghoz juthatnak hátrányos helyzetű települések felső tagozattal rendelkező alapfokú oktatási intézményei a Telenor és a Magyar Református Szeretetszolgálat közös…

Digitális hirdetési vezető a KOD Médiánál

Nagy Tamás lett a KOD Média Kft. digitális hirdetési vezetője. A pozíciót újonnan hozták létre, mert mind az eddigi, mind a tervezett online fejlesztések, illetve stratégiai értékesítési megállapodások szükségessé tették az önálló digitális csapat kialakítását. Nagy Tamás korábban két éven át volt a miskolci Tudomány és Technika Háza…

Az Indamediától igazolt új digitális hirdetési vezetőt a KOD Media

Nagy Tamás lett a KOD Média Kft. digitális hirdetési vezetője.

Digitális támogatással a fenntarthatóság zöld útján

Az Ön Claas tanácsadója folyamatosan a gépben van.