Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 37 hír

Elkészült a bicikliút Biatorbágy és Alcsútdoboz között

Index
-
  Tegnap 18:15 Belföld

Gyopáros Alpár kormánybiztos adta át a négy kilométeres útszakaszt.

Elkészült a vukovári víztorony felújítása

kultura.hu
-
  Tegnap 17:55 Kultúra

Elkészült a délszláv háborúban (1991-1995) szétlőtt vukovári víztorony felújítása, a projekt 46 millió kunába (2,2 milliárd forint) került, a munkálatok pedig három és fél évig tartottak. Az emlékhely szombattól látogatható.

Igen méretes javítást kapott a Days Gone a PS5 megjelenése előtt

IGN
-
  Tegnap 16:27 Gaming

Az új generációra készülve. Egy jó ideje már nem nagyon frissült a nyílt világú, zombis... pardon, fertőzöttes akciójátéka, erre most kapott egy igencsak vaskos javítást.

Elkészült az M1-es, korlátozás nélkül haladhatnak a közlekedők mindkét oldalon

Vaol
-
  Tegnap 15:28 Megyei

Az M1-es autópálya helyreállítása az elmúlt 10 év legnagyobb volumenű és legösszetettebb közutas beruházása volt. Csütörtök délután teljes egészében visszaadták a forgalomnak a pályát, így azt, újra, mindkét oldalon korlátozás és sávelhúzás nélkül használhatják a közlekedők.

Öt évbe telt, de végül elkészült – itt a legrészletesebb kép az Orion-csillagképről

Hamu és Gyémánt
-
  Tegnap 14:00 Kultúra

Matt Harbison, a chattanooga-i asztrofotográfus több mint 500 órát töltött a csillagkép apró részleteinek megörökítésével. Ez egy hatalmas vállalkozás, mely egy lenyűgöző, 2,5 gigapixeles képben csúcsosodott ki.

Elkészült az M1-es, korlátozás nélkül haladhatnak a közlekedők mindkét oldalon

Kisalföld
-
  Tegnap 11:18 Megyei

Az M1-es autópálya helyreállítása az elmúlt 10 év legnagyobb volumenű és legösszetettebb közutas beruházása volt. Csütörtök délután teljes egészében visszaadták a forgalomnak a pályát, így azt, újra, mindkét oldalon korlátozás és sávelhúzás nélkül használhatják a közlekedők.

Nagyi, mesélj! – elkészült Rákosmente mesekönyve

Ittlakunk
-
  Tegnap 10:27 Budapest 17. ker

Horváth Tamás polgármester és dr. Füzesi Péter alpolgármester – Szabó Tiborné önkormányzati képviselő társaságában – átadta a „Nagyi, mesélj!” című mesekönyvet a megírásban közreműködő nagyszülőknek, akik a kötet mellett Rákosmente-logóval ellátott ajándékcsomagot is kaptak. A kiadvány rajzait készítő gyermekeknek a városvezető…

Elkészültek a munkaanyagok a zárszámadás utóellenőrzésében

ÁSZ
-
  Tegnap 09:00 Gazdaság

Az előre meghatározott ütemezés szerint folytatódik a 2018. évi zárszámadás utóellenőrzése. Az ellenőrzés keretében az elvégzett számvevői munka eredményeképp az ellenőrzésben részt vevő számvevők elkészítették a számvevői munkaanyagokat, illetve ajánlásokat, amelyeket ezt követően az ellenőrzésvezető használ fel az utóellenőrzés…

Elkészült az új típusú, egészséges cukor

24.hu
-
  20.10.29 18:35 Színes

A napi egészséges cukorbevitelünk nagyjából hat kávéskanál fehér kristálycukornak felel meg. Ha kiszámoljuk, hogy egy nap átlagosan hányszor lépjük túl ezt az értéket, akkor megértjük, hogy a helyzetünk miért tarthatatlan.

Elkészült a Tisza-tó első tulipánkertje

24.hu
-
  20.10.29 16:34 Utazás

Elkészült a Tisza-tó első tulipánkertje.

Elkészült a mém alapján az Xbox Series X hűtőszekrény – Most megnyerheted

Leet
-
  20.10.29 15:00 Gaming

Úgy tűnik, maga a Microsoft Xbox dobja be a legnagyobb Xbox Series X külsővel viccelő mémet. Miután a Microsoft és a Sony bemutatta az új generációs konzolok külsejét, rengeteg vicces mém figurázta ki azok külsejét. Egy alkalommal valaki olyan képet készített, amin az Xbox Series X úgy néz ki, mint egy hűtőszekrény. Az ötletből valóság

Elkészült a Jövő Játszótere

Demokrata
-
  20.10.29 12:02 Belföld

A koronajárvány időszaka alatt sem mondhatunk le arról, hogy a gyerekeink gyarapodjanak – mondta az átadáskor Novák Katalin.