Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Fiaival együtt temették el a tatabányai családirtót

M. Ferenc megölte két gyermekét, majd önmagával is végzett.

Optimalizációt és hibajavítást hozott a Huawei Mate 30 Pro frissítése

Huawei blog
-
  Ma 16:33 Mobiltech

A hazai Huawei Mate 30 Pro modellekre új szoftververzió érkezett, amely több optimalizációt és hibajavítást is tartalmaz. A LIO-L29 10.0.0.193(C432E6R7P1) szoftververzió mérete 602 MB, kiemelkedően nagynak tehát nem tekinthető. Ennek ellenére sok apróságot tartalmaz. A kamerát tekintve javít annak teljesítményén, elsősorban bizonyos…

Nincs jó hete Mourinhónak, most a gyengélkedő Chelsea verte - "fiával" az élén

A Chelsea házigazdaként 2-1-re legyőzte a Tottenham Hotspur csapatát az angol labdarúgó-bajnokság 27. fordulójának szombati nyitómérkőzésén.

Meghalt a Diósgyőr fiatal focistája

Takács Márton még szeptemberben szenvedett autóbalesetet.

Podcast: a legnépszerűbb magyar autó frissítéséről beszélgettünk

Egyre kevésbé népszerűek a dízelek, jönnek fel az alternatív hajtású autók, körükben még a hibridek adják az eladások zömét, közülük a már mindenképp hibrid Vitarát próbáltuk is a héten - e heti podcastunkban zömében ezekről beszéltünk.

Nahát, ezek a mai fiatalok, teleragasztgatják matricákkal Budapestet!

Stickers... stickers mindenütt. De mi ez, miért csinálják, és melyik a kedvencünk? Mutatjuk.

Varázsolj friss hangulatot a lakásodba!

Életforma
-
  Ma 14:38 Otthon

Egyszerű megoldásokkal vidámságot és tavaszi hangulatot csempészhetsz a lakásod bármelyik helyiségébe. A tavaszvárás jegyében összeszedtünk néhány jópofa, egyszerű dekorációs ötletet, amitől igazán felvidulsz itt, a tél végén!

Volt iskolatársai fenyegettek veréssel egy várpalotai fiatalt – Hamarosan felelnie kell tettéért a három zaklatónak

A Várpalotai Rendőrkapitányság befejezte a vizsgálatot annak a három férfinak az ügyében, akik ellen zaklatás miatt folyt nyomozás, olvasható a rendőrség honlapján.

Egy pillanat alatt odalett a fiatal, 23 éves Erik élete

Ripost
-
  Ma 14:20 Külföld

A kamion gyakorlatilag megsemmisítette a fiatal autóját.

Hazafias értékekre nevelnék a fiatalokat

A fiatalok, elsősorban a középiskolások álltak az Összetartozunk Iii. – Nemzettudat és Nemzeti Identitás Konferencia pénteki nyitónapjának középpontjában, Sopronban.

Politika Kíméletlen bosszút álltak a 17 éves fiatalon, aki rapdalban tolvajozta le Orbánt

OLKT
-
  Ma 12:53 Vélemény

Nagy visszhangja volt a napokban, hogy a 17 éves Kislőrincz Dávid, a fóti gyermekotthon egyik lakója közzétett egy rapszámot, amiben kíméletlenül kiosztotta Orbán Viktort. A dalban olyanat mondott, mint „A Szobámban Nem Zakatol Kisvasút // A Kép A Szüleimről Már Megfakult. // 40 Hektárt És Három Tavat Nyúlnál Le Tőlünk // Plusz A Kamat.” vagy…

A fiatalok véleménye is fontos

Győr Plusz
-
  Ma 12:20 Megyei

A Városi Diákfórum februári ülésén vett részt Rácz Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkár és dr. Dézsi Csaba András Győr város polgármestere. Az ülés megkezdése előtt mindketten hangsúlyozták, hogy fontos a fiatalok véleménye és akkor lesz jól működő egy város vagy közösség működése, ha minden generáció véleményét figyelembe…

Lágy hibridekkel frissült a Volvo S90 és V90

Nagyon óvatosan nyúltak csak hozzá a Volvo S90 és V90 vonalaihoz a frissítés során.

Fia segítségével kötözte meg az anyát a gyilkossággal fenyegetőző apa

2020.02.22. A tamási rendőrök őrizetbe vették azt a 44 éves helyi férfit, aki több hónapja tartó rossz viszonya miatt folyamatosan fenyegette, és egy alkalommal megkötözte feleségét. Ebben 17 éves fia is a segítségére volt. Kiderült, hogy a férfi otthonában engedély nélkül tartott lőfegyvert és lőszereket is. Egy pincehelyi lakos tett feljelentést