Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Cica áldásával megint kinyit a legendás budai kifőzde

Index
-
  Ma 18:43 Életmód

A volt tulajdonost is meg lehet majd személyesen találni a felújított helyen, ahol az étlapon nem fognak semmit változtatni. Márciusban újranyit a Róma ételbár.

Botrány a budapesti baleset után: a hibás sofőr megverte a kamionost

Ripost
-
  Ma 18:39 Belföld

Csütörtök délelőtt a XXIII. kerületben történt baleset, mert egy autós nem állt meg a stoptáblánál.

A 6 legerőteljesebb jele annak, hogy a párod szakítani akar, de nem tudja, hogyan tegye meg

Bien
-
  Ma 18:31 Életmód

Egy ideális helyzetben az emberek megbeszélik a párjukkal a kapcsolati problémákat, a kételyeiket, és azt, ha úgy érzik, már nem szeretnék folytatni...

Beszámoló Olaszországból: az élet fokozatosan visszatért a megszokott kerékvágásba

ATV
-
  Ma 18:27 Külföld

Több mint 82 ezren fertőződtek meg koronavírussal világszerte. Ebből több mint 78-ezer beteg Kínában van, és csaknem 530 koronavírusos fertőzöttet regisztráltak Olaszországban. Támad a kór a Közel-keleten is: 245 beteg van Iránban, Szaúd-Arábia pedig még a mekkai zarándoklatra sem enged be olyan muzulmán hívőket, akik…

A kormány ajánlása: 10 pont a koronavírus megelőzésére

Magyarországon a kormány továbbra sem tud koronavírusos betegről, de sajnos nem zárható ki, hogy ide is megérkezik a vírus, hiszen Magyarországhoz egyre közelebbi országokban megjelent a vírus: a gócpont Észak-Olaszországban van.

Nem hisszük el! Megnyílt az első Britney Spears múzeum, amelytől még a szavunk is eláll

Joy
-
  Ma 18:19 Bulvár

Talán ennél nagyobb megtiszteltetés még egy sztárt sem ért, mint Britney Spears-t, aki nemcsak a világ legikonikusabb pophercegnője, de még saját múzeumot is kapott.

Hargita megye is beléphet a Csíkszentmárton és Dormánfalva közötti perbe

A Bákó Megyei Törvényszék csütörtöki végzése értelmében Hargita megye önkormányzata is beléphet abba a perbe, amelyet Csíkszentmárton község indított a moldvai, Bákó megyei Dormánfalva önkormányzata ellen.

Latorcai János: Jó a múltat újra és újra megismerni

Almáskamarás adott otthont A modern magyar katolikus politizálás arcképcsarnoka című könyv megyei bemutatójának. Az eseményen jelen volt dr. Kiss-Rigó László, Szeged-Csanád egyházmegye püspöke, dr. Latorczai János a Magyar Országgyűlés alelnöke és Takács Árpád kormánymegbízott is.

Gyereket erőszakoltak, pénzbüntetéssel megúszták

gy 52 éves férfi vezényletével összesen hatan erőszakoltak meg egy 11 éves kislányt Romániában, de öt ügyész és négy bíró úgy gondolta, a gyerek tudott mérlegelni és beleegyezett az aktusba.

Helyt adott a bíróság a Heathrow repülőtér harmadik pályájának megépítése elleni fellebbezésnek

Helyt adott csütörtöki végzésével a londoni felsőbíróság fellebbviteli tanácsa annak a fellebbezésnek, amelyet Sadiq Khan londoni polgármester, az érintett községi tanács és környezetvédő csoportok nyújtottak be a londoni Heathrow repülőtér harmadik pályájának megépítéséről hozott kormányzati döntés ellen.

Tavasztól megszűnik a 140-es sebességkorlátozás Ausztriában

Ugytudjuk
-
  Ma 18:08 Megyei

Visszacsökkentik az eredeti mértékre a maximálisan megengedett tempót.

Megválasztották 2019 legjobb telefonját!

Bár a koronavírus miatt elmaradt az MWC expó, a rendezvényért felelős GSM Association kiosztotta a szokásos díjait, többek között megválasztották 2019 legjobb telefonját is. A 16 iparági szakértőből álló zsűri véleménye szerint a tavalyi év legjobb okostelefonja összességében a OnePlus 7T Pro volt. Az indoklás szerint egy gyakorlatilag felülmúlhata

Az északi megyékben jelentős havazásra figyelmeztet a közút

Pénteken az északi megyék magasabban fekvő területein jelentős havazás várható - hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. csütörtök délután az MTI-hez eljuttatott közleményében.

Jövő hét elején megkaphatják a védőfelszerelést a háziorvosok

RTL Klub
-
  Ma 18:05 Bulvár

Jövő hét elején megkaphatják a védőfelszerelést a háziorvosok - ezt az Országos Tisztifőorvos mondta az RTL Híradónak. Müller Cecília elismerte, hogy jelenleg hiány van belőle, de szerinte már csak a beszállítókra várnak. A védőmaszkokat viszont már elkezdték kiszállítani a patikákba - a kormány szerint mindenütt elérhető lesz. A…

Jókuti András, a megszállott íz- és élménykereső

Street Kitchen
-
  Ma 18:00 Recept

Júkuti András nagyon élvezi, hogy nem kell semmilyen kategóriát és kötöttséget magára aggatnia, szabadon utazgat a világban, miközben minden utazásának fő célpontja valamilyen különleges étterem és gasztronómiai élmény. Szerinte fontos, hogy az ember megismerje saját magát és személyiségét, és ahhoz keressen valami megfelelő…