Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Ököllel ütötte, rugdosta a nőt élettársa, majd leszaggatták egymás ruháit az egyik benzinkúton

Garázdaság vétsége miatt nyújtott be vádiratot az Esztergomi Járási Ügyészség azzal a férfival szemben, aki benzinkúton bántalmazta az élettársát.

Elképesztő fenyegetés: Trump levele kiverte a biztosítékot

Az amerikai elnök megfogadta, hogy tönkreteszi a török ​​gazdaságot, ha a szíriai invázióra nem születik emberséges megoldás, a megfogalmazása azonban elviszi a fókuszt a benne foglaltakról - írta meg a Guardian.

Jól halad a PCI Express 6.0 fejlesztése - 2021-re készen is lesz

PC Fórum
-
  Ma 07:20 Infotech

A PCI szabványokat kidolgozó csoport a hét közepén bejelentette, hogy sikerült újabb mérföldkövet elérniük a specifikáció következő verziójának fejlesztésében. A most 0.3-as fázist elért PCI Express 6.0 kidolgozása így szerintük a kitűzött ütemterv szerint halad, és ennek megfelelően 2021-ben válhat majd elérhetővé végleges változatban.

Így lesz a gyermeked elégedett, hálás ember

Babaszoba
-
  Ma 07:09 Életmód

A hála érzése, kifejezése nem feltétlenül természetes, magától értetődő dolog ? segíteni kell a gyermeket abban, hogy hálás lehessen. A hála szerencsére ugyanis tanulható, és van néhány stratégia, amellyel hatékonyan nevelhetünk hálás gyermeket.

Sztárok nekimentek Donald Trumpnak: Nem lesz több Prince-dal

ContextUs
-
  Ma 07:00 Kultúra

Számos világsztár után most Prince örökösei is megtiltják, hogy Trump rendezvényein játsszák a 2016-ban elhunyt énekes dalait.

Mónus József világrekorder távlövő íjász a Herényiek Házának vendége lesz

Vaol
-
  Ma 07:00 Megyei

Nem magáért, hanem a magyar zászló dicsőségéért küzd a neves távlövő íjász, Mónus József, aki legutóbbi világversenyén az Amerikai Egyesült Államokban ismét világrekordot állított 918 méteres lövésével.

Elkészült a várpalotai bekötő út, kisebb lesz a Kossuth utcában a forgalom

Veol
-
  Ma 07:00 Megyei

Már használhatják az autósok a felújított Bányabekötő utat a településen. A Kossuth és a Dankó Pista utca sarkán található körforgalom ötödik ágából induló új útszakaszon sebességkorlátozás betartása mellett lehet közlekedni.

Fiú lesz vagy lány? Babád neme tervezhető!

Az asztrológia kiváló eszköz arra, hogy nemcsak a fogantatás megfelelő időpontját, de a leendő babánk nemét is befolyásolni tudjuk. A fogantatás időpontja az első, mely befolyásolni tudja a születendő babánk életútját.

Brexit: ez nagyon fájdalmas lesz a magyaroknak is

Napi
-
  Ma 06:41 Belföld

Ha az Egyesült Királyság megállapodás nélkül zuhan ki az EU-ból, akkor egyik napról a másikra ugyanolyan harmadik országgá válna az Európai Unió vonatkozásában, mint jelenleg például Ukrajna. Ez pedig nem kicsi, hirtelen megjelenő problémákat jelentene magyar cégeknek. A Taylor Wessing Budapest ügyvédi iroda szakértői összefoglalták,…

Karácsony: Nem lesz boszorkányüldözés

Népszava
-
  Ma 06:35 Belföld

Amennyiben Vitézy Dávid pályázik a BKK vezérigazgatói posztjára, meglepődnék, ha bárki jobb anyagot nyújtana be nála – mondta Karácsony Gergely főpolgármester.

Hungarikum lesz a korrupció

OLKT
-
  Ma 06:18 Vélemény

Hamarosan hungarikummá minősítheti a Hungarikum Bizottság a hazai korrupciót. Mint ismeretes, a közösségi oltalom alatt álló hungarikum jellegzetes, csak Magyarországra jellemző dolog, amelyről a magyarok ismertek a világban. Mivel manapság a Rubik-kocka vagy a gulyásleves helyett már a korrupció jut először egy külföldi eszébe, ha…

Ugyanolyan tiszta lesz a télikabát, mintha mosodába vinnéd: így tisztíthatod otthon

Femina
-
  Ma 06:06 Otthon

Nem akaródzik tisztítóba vinni a télikabátokat? Kitisztíthatod otthon is.

Izgalmas matekteszt nem csak érettségizőknek - hibátlan lesz?

Eduline
-
  Ma 06:00 Színes

A következő öt kérdést a 2019-es őszi matekérettségi első feladatlapjának kérdései közül válogattuk nektek össze. Minden kérdésre tudjátok a helyes választ? Teszteljétek.

A vesztes fideszes polgármesterek egyéniben is leszerepeltek

Index
-
  Ma 05:19 Választás

Nagy pofonok az egyéni választókerületekben is a Fidesznek: Sára Botond, Vattamány Zsolt és Bácskai János kétszeresen is szomorú lehet.