Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Letartóztatták a pápát, nem halt meg a Capitoliumnál lelőtt nő – 5 elképesztő, friss összesküvés-elmélet

A koronavírus elleni oltásba épített 5G-chipről is megjelent egy tervrajz. Az senkit sem zavart, hogy valójában ez egy gitárpedálhoz tartozó műszaki ábra.

Pilótaképzés indul! Elképesztő élmények várhatnak a kiskanizsai reptér felett

Zaol
-
 Ma 19:36Sport

A helyi vitorlázórepülő-szakosztály pilótaképzést indít. A kiképzés elméleti része télen és kora tavasszal zajlik le, a vírushelyzet miatt az online térben. A gyakorlat a kiskanizsai repülőtéren lesz, várhatóan a nyáron.

Lakásbővítés és felújítás: összegyűjtöttük, mit érhetsz el csokkal és lakásfelújítási támogatással

2021 az otthonteremtés és a lakásfelújítás éve lehet az állami otthonteremtési programnak köszönhetően. Pénzügyi szakértővel vizsgáltuk meg, mennyi pénzt használhatnak fel a családosok, ha bővítésre és felújításra keresnek finanszírozási lehetőséget.

Hamarosan nálunk is felbukkanhat a sokat bírált kínai vakcina. Mutatjuk, mit kell tudni róla!

ma7.sk
-
 Ma 19:10Külföld

Szinte mérget, esetleg Covid-os zsepit mernénk venni rá, hogy a külföldön, különösen Magyarországon óriási sajtófigyelmet kapó kínai vakcinák néhány napon, vagy Matovičékat ismerve, inkább héten belül Szlovákiában is felbukkannak. Éppen ezért éreztük fontosnak összeszedni a lényegesebb információkat a vakcináról, hiszen…

Mit ér az e-Pedal, ha Tesla?

Nem pakolható úgy, mint a Leaf, de vajon milyen az e-Pedál funkciója? A teljes anyag Mit ér az e-Pedal, ha Tesla? címen a Villanyautósok oldalon olvasható. A szerző további írásai: Antalóczy Tibor.

Mit jeleznek a furcsa álmok?

Jól ismerjük az őrült, feszült hétfőket - hozzátartozik az életünkhöz. De ha napi szinten öntik el szervezetünket a stresszhormonok, komoly tünetek is jelentkezhetnek. Ha az alábbi jelekből bármelyik ismerős, próbáljunk jobban odafigyelni

Néhány élképesztő tény az emberi testről

Az emberi test egy kuriózum, mindig tartogat meglepetéseket. Bill Bryson új könyvében (The Body: A Guide For Occupants/A test: Útmutató bentlakóknak) rengeteg érdekes tényt tár fel az emberi testről. Íme néhány ezek közül: A testünk 7 000 000 000 000 000 000 000 000 000, vagyis hét kvadrilliárd atomból áll. Az emberi lény 59 elemből áll.

Mit hoz a világnak és nekünk Biden elnöksége?

Joe Biden beiktatása előtt Jeszenszky Géza volt külügyminiszterrel, korábbi washingtoni nagykövetünkkel beszélgettünk.

Mit csinált kedden a forint?

Napi.hu
-
 Ma 18:41Pénzügy

Erősödött a forint a főbb devizákkal szemben kedden.

Érdemes várni a jövő évet: elképesztő funkcióval érkezhet a legújabb iPhone – Az árát látva viszont felszaladt a szemöl…

Blikk
-
 Ma 18:32Bulvár

Nagyon dolgozik most valamin az Apple, jó eséllyel pedig hamarosan akár láthatunk is ebből valamit.

„Fogalmuk sem volt, mit keresek a pszichiátrián”

24.hu
-
 Ma 18:26Könyv

A pszichiátrián dolgozó szociális munkás nemcsak a borzalmas állapotokat látja, hanem szabadságot is nyer. Erre a kettősségre épít Bartók Ágnes és Demény Sára különleges hangvételű, személyes élményeken alapuló könyve.

Milliós kártérítést kérnek a rendőrségtől

Centikre süvített el a golyó a 11 éves kisfiuk feje mellett - ezt állítja az a család, amelynek újpesti lakása előtt karácsonykor lelőtte egy rendőrnő a rá és társára támadó késes ámokfutót. Arról a Blikk írt először, hogy sérelemdíjat kérnek a rendőrségtől az átélt trauma miatt, úgy tudjuk, milliós összegről van szó. Ügyvédjük szerint azért, mert

Mitől fogyasztóbarát a fogyasztóbarát lakáshitel?

Egyre gyakrabban találkozhatunk a pénzügyi médiában és a közéletben is a 'fogyasztóbarát' kifejezéssel, mint: fogyasztóbarát lakáshitel, fogyasztóbarát személyi kölcsön, fogyasztóbarát lakásbiztosítás stb. Mitől lesz egy pénzügyi termék fogyasztóbarát? Mi a fogyasztóbarát termék lényege, célja, jellemzője? Cikkünkben a fogyasztóbarát…

Mit viselne ma Carrie Bradshaw és a többiek? – Nagy Szex és New York stílusnapló

Hatalmasat változott a divat, amióta ők voltak a porondon. Most, hogy leporolják a sorozatot, ideje újragondolni a ruhatárukat is:

Ötszáz éves festményt találtak egy nápolyi hálószoba szekrényében

Fel sem tűnt a koronavírus miatt bezárt nápolyi múzeumnak, hogy ellopták tőlük Leonardo da Vinci egyik festményének a másolatát.