Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Egymilliárd dollárért vesz Magyarország légvédelmi rakétarendszert Az Egyesült Államoktól

Az Egyesült Államoktól vesz légvédelmi rakétarendszer-komponenseket a Magyar Honvédség – a mintegy egymilliárd dolláros beszerzésről szóló szándéknyilatkozatot Benkő Tibor honvédelmi miniszter és David Cornstein, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete írta alá szerdán Budapesten. A dokumentum értelmében a Magyar…

Pohronie-DAC – Storck: "Annak örülök, hogy a csapat az utolsó pillanatig küzdött a győzelemért"

Parameter
-
  Tegnap 23:18 Határtalan

Radványi Miklós (Pohronie): "Büszke vagyok a játékosaimra. A taktika, amit választottunk az ellenfelünkkel szemben, helyes volt és teljesítették. A Dunaszerdahely valahol máshol helyezkedik el a játékosminőségben, mint mi. Nem játszhatunk ilyen ellenfelekkel szemben kiegyenlített meccset. A fiúk viszont az utolsó pontig teljesítették a taktikai…

Magyarország részt vesz a fenntartható búzatermesztési programban

Magyar Szó
-
  Tegnap 22:42 Külföld

Magyarország részt vesz a Mondelez International fenntartható búzatermesztési programban, az így termesztett Harmony búzát július végén első alkalommal aratták le hazánkban.

Hit és magyarság a muzslyai szórványkollégiumban

Mandiner
-
  Tegnap 22:28 Vélemény

A délvidéki szórványmagyarság diáksága számára biztosít bentlakási lehetőséget a muzslyai Emmausz Kollégium – de a szaléziak által működtetett intézmény több egy puszta diákotthonnál. A kollégium igazgatójával, Kalapis Stojan atyával beszélgettünk.

A National Geographic magyar kiadásának első főszerkesztője

National Geographic
-
  Tegnap 22:15 Kultúra

Papp Gáborra, a National Geographic Magyarország magazin első főszerkesztőjére emlékezünk.

Két győzelem, négy vereség

Feol
-
  Tegnap 21:55 Sport

Nagy melegben rendezték az Nb Iii. harmadik fordulóját.

Kisbusszal karambolozott és súlyosan megsérült a magyar kerékpárversenyző

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget ért a szezonja. /Fetter Erik A 20 éves sportoló Facebook-oldalán számolt be arról szerda este, hogy felkészülés közben hirtelen elé hajtott egy kisbusz, esélye sem volt a lassításra, így "beleszállt". Hozzátette, a hibázó…

Edzés közben súlyos balesetet szenvedett a magyar sportoló

Edzés közben balesetet szenvedett Fetter Erik, a Kometa-Xstra országúti kerékpárosa, súlyos sérülései miatt pedig véget ért a szezonja.

Új fázisba léphet Magyarországon a koronavírus-fertőzés

Egyre inkább kimutatható a koronavírus örökítő anyaga a szennyvízben, a koronavírus-fertőzés hamarosan a közösségi terjedés fázisába léphet - mondta Pándics Tamás, a Nemzeti Népegészségügyi Központ főosztályvezetője az M1 aktuális csatornán szerda este. A szakértő ugyanakkor azt is hangoztatta egy másik műsorban szerdán, hogy…

Az Egyesült Államoktól vesz légvédelmi rakétarendszer-komponenseket a Magyar Honvédség

Az Egyesült Államoktól vesz légvédelmi rakétarendszer-komponenseket a Magyar Honvédség – a mintegy egymilliárd dolláros beszerzésről szóló szándéknyilatkozatot Benkő Tibor honvédelmi miniszter és David Cornstein, az Egyesült Államok magyarországi nagykövete írta alá szerdán Budapesten.

Elképesztő elismeréssel tüntették ki az Oscar-díjas Deák Kristófot

Blikk
-
  Tegnap 21:11 Bulvár

Féléves csúszással, viszont hollywoodi légkörben ünnepelte átadásának 10. évfordulóját a rákospalotai Origo Filmstúdió. A komplexum főbejáratánál kőlapokat tettek ki, amelyek a hollywoodi csillagok sétányának stílusában őrzik a magyar Oscar-díjasok neveit.

A magyar segítséget középpontba állító film készült a varsói csatáról

Ha nem szállítunk fegyvereket lengyel barátainknak, országuk a Szovjetunió egyik tagállamává vált volna 1920-ban.

Újraindult a nemzetközi filmek forgatása Magyarországon

Az Origo Filmstúdió területére az Egyesült Államokból érkező filmesek csak két negatív koronavírusteszt felmutatásával léphetnek be.