Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 32 hír

Eljött a füvesítés ideje

Veol
-
 Ma 07:00Megyei

A tavaszi időpont a legjobb a füvesítésre. Bár ezt a kerti feladatot bármikor végezhetjük, az egyik legfontosabb szempont, hogy vetés után tudjunk majd folyamatosan öntözni is Csizmazia Szilveszter kertészmérnök szerint.

Úgy reptetgetik az amerikaiak a minihelikopterüket sok millió kilométerről, mintha csak egy drón lenne a fejük felett

A NASA Perseverance marsjárója két mikrofonjának egyikét használva hallgatta az Ingenuity helikopter negyedik tesztrepülését április 30-án. A pénteken közzétett videofelvételen jól látszik a napelemmel működő Ingenuity repülése, amelyet felvett a marsjáró kamerája, és halkan hallható a rover SuperCam lézereszközének mikrofonján…

Eljött a kihajtás ideje a zalaköveskúti Tarkarét Bivalytenyészetben (videó)

Zaol
-
 Tegnap 15:30Megyei

Nincs szebb látvány, mint egy gazdaság, ahol természetes környezetben tartják az állatokat. Mint például a zalaköveskúti Tarkarét Bivalytenyészetben.

Meztelennek érzik magukat maszk nélkül az amerikaiak

Hiába enyhített az amerikai Járványügyi és Járványmegelőzési Központ (CDC) a maszkokkal kapcsolatos ajánlásokon áprilisban, az állampolgárok többsége már hozzászokott az arcvédők viseléséhez.

Varga Iza: eljött az én időm – Teljesen új élet várja a színésznőt a Barátok közt után

A színésznő egyszer szeretné azt is kipróbálni, milyen, ha épp nem történik vele semmi.

Láttad már a francia cowboyok csodálatos paripáit? Eljött az idő, hogy megismerkedj eme különleges állatokkal

Promotions
-
 21.05.07 18:37Állatvilág

A szürke camargue-i ló az egyik legősibb fajta a világon, és a kis termetük ellenére híresek arról, hogy hihetetlenül erősek.

A várandós Hódi Pamela már a kórházban van: "Eljött az ideje, hogy átvegyük Istentől az ajándékunkat"

Hódi Pamela Instagram-oldalán tudatta követőivel, hogy most egy időre elbúcsúzik: a kórházból posztolt. 

Eljött az utolsó rend titokzatos ideje – Nem csak hívőknek!

Librarius
-
 21.05.07 07:59Könyv

Az utolsó rend egy titkos, földalatti szervezet, aminek tagjai amolyan huszonegyedik századi kereszteslovagokként próbálják megmenteni a kereszténységet, hogy a Sátán helyett Isten kezében maradjon a Föld, eljuthassanak a krisztusi királyságba - Szőcs Henriette írása.  

Eljött az első fagyi ideje. De hol együnk?

Drive Magazine
-
 21.05.07 06:14Életmód

Szerencsére ma már rengeteg nagyon finom, minőségi fagylaltot és jégkrémet kínáló fagyizó van a fővárosban, melyek közül mi most azokra fókuszáltunk, ahol természetes alapanyagokból készülnek a finomságok és mindig változatos a kínálat. Az is fontos szempontunk volt a válogatásban, hogy minden diétázó találjon magának édességet,…

Nyomon követik a földre zuhanó kínai rakéta maradványait az amerikaiak

A hétvégére várható a múlt héten fellőtt kínai rakéta ellenőrizetlen visszatérése a Földre, amelyet nyomon követ az amerikai űrparancsnokság.

Videón az amerikaiak új éjjellátó technológiája

24.hu
-
 21.05.06 09:08Infotech

A szemüveget viselve szinte semmi sem marad rejtve.

Eljött a pillanat, amire mindannyian nagyon vártunk! - Új helyre költözött a Dürer Kert

Rockbook
-
 21.05.06 08:25Zene

Kedvenc klubotok és kerthelyiségetek a XI. kerületi, újbudai Duna-partra, a Hengermalom út és az Öböl utca...

Eljött a felvételi és a jelentkezés ideje a Galambos zeneiskolába

Ittlakunk
-
 21.05.05 23:21Budapest 23. ker

A Galambos János Zeneiskola felvételit és online jelentkezést hirdet.A felvételi időpontja: 2021. május 6. és 7. (csütörtök, péntek), 14 és 18 óra között.Helyszín: Galambos János Zeneiskola (1239 Budapest, Grassalkovich út 169.)A felvételin a szaktanárok egyszerű feladatok segítségével (tapsolás, népdaléneklés, visszaéneklés, stb.) felmérik a…

Biden a felnőtt amerikaiak 70 százalékát beoltatná a függetlenség napjáig

„Két hónap múlva a családok július negyedikét fogják ünnepelni az egész országban. A célunk az, hogy július negyedikéig a felnőttek 70 százaléka megkapja a vakcina első adagját, és 160 millió amerikai legyen kétszer beoltva. Ez azt jelenti, hogy nagyjából 100 millió oltást kell beadnunk a következő 60 napban, első és második adagokat”

Orosz propaganda: ami az amerikaiaknak a klímatagadás, az nekünk Trianon

Klubrádió
-
 21.05.05 16:49Vélemény

Orosz propagandáról, dezinformációról kérdeztük Krekó Péter szociálpszichológust, a Political Capital ügyvezető igazgatóját. Elmondta: akik ezeket terjesztik, igyekeznek az adott országban fontos konfliktusokat mélyíteni. A 2016-os amerikai elnökválasztás tapasztalatai alapján például az ottani jobboldalnak fontos klímaváltozás-szkepticizmust…