Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Remek hangulatra számítanak Európában

Emelkedéssel nyithatnak a főbb európai részvénypiacok.

Hiába gyűlölik a kritikusok, rákattantak a hazai nézők a Netflix fantasy sorozatára, mely a Lupint is legyűrte

Mafab
-
 Ma 08:15Film

Újabb hétvége, újabb Netflix-kedvenc Magyarországon. A legnagyobb streaming szolgáltatónál nem könnyű a királyok élete, hiszen közönségkedvencek jönnek és közönségkedvencek mennek. Ha egy-egy sorozat vagy film néhány napnál tovább az élen tud maradni, akkor az már nagyon nagy teljesítmény. Bemutatója után jó ideig A…

Biden és a kínaiak – Mihez lesz partner Európa?

Donald Trump négyéves viharos elnöksége után az a feladat vár Joe Biden január 20-án hivatalba lépő kormányára, hogy normális kerékvágásba billentse vissza a dolgokat a bel- és a külpolitikában egyaránt, de a Peking által feltett új kérdésekre már nem használhatók a régi válaszok.

A Minority Safepack után újabb vizsga előtt az Európai Unió: kedden az EP szakbizottsága két Beneš-dekrétumokhoz k…

A felvidéki magyarok figyelme a Minority Safepack után a héten ismét az Európai Unióra irányul. Az Európai Parlament Petíciós Bizottsága (Peti) ugyanis január 26-án, kedden délelőtt két, a Beneš-dekrétumokhoz kapcsolódó petíciót fog megtárgyalni. A vitában a magyar álláspontot egy fideszes és egy Rmdsz-es EP-képviselője képviseli.

Magyarország viszi az orosz vakcina jó hírét az Európai Unióba

Mi lesz a sorsa az amerikai magyar étteremnek? Magyarország az orosz gyógyszeripar jó hírnevét öregbíti. Covid idején 67%-kal ugrott meg a nyelvleckéket vevők aránya. A Brexit után a lengyelek lehetnek a következők, akik távoznak az Unióból? Csernyánszky Judit nemzetközi lapszemléje.

Ritka pillanat: Szabó Zsófi megmutatta kisfiát, Mendelt

Life
-
 Ma 07:45Életmód

Szabó Zsófi ritkán tesz ki kisfiáról fotót, de most kivételt tett.

Elsőként Macronnal egyeztetett Biden az Európai Unióból

A két államfő között „nagy a véleményegyezés” sok kérdésben.

Az Európai Unióból elsőként Macronnal beszélt telefonon Joe Biden

Az Európai Unió tagállamainak vezetői közül Emmanuel Macron francia elnökkel egyeztetett elsőként telefonon beiktatása óta Joe Biden amerikai elnök - derül ki a francia elnöki hivatal által vasárnap éjjel kiadott közleményből.

Az Európai Unió elítélte az orosz rendőri erőszakot

Josep Borrell, az Európai Unió kül- és biztonságpolitikai főképviselője Twitter-üzenetében elítélte szombaton az Alekszej Navalnij orosz ellenzéki aktivista támogatására, hatósági tilalom ellenére tartott aznapi oroszországi tüntetések számos résztvevőjének őrizetbe vételét és az ellenük alkalmazott “aránytalan erőszakot”. Üzenetében Borrell…

Országútis hírek külföldről: Manzin nyerte az európai szezonnyitót, Wout van Aert győzelmével ért véget a CX világkup…

Velo
-
 Ma 06:21Sport

Lorrenzo Manzin nyerte az európai szezonnyitót     Lassan kezdett követhetetlenné válni, hogy melyik lesz idén az első európai verseny, amely megrendezésre kerül, ez pedig végül a spanyol 1.2-es Gran Premio Valencia lett. A szervezők az utolsó utáni pillanatban, egy lerövidített, mindössze 96,9 kilométeres viadalt hoztak tető alá La Nucia és…

Magyarország nem keresztény, Európa halott?

A muzulmánok nem a mi keresztény erkölcsi alapjainktól érzik igazán veszélyeztetve magukat, hanem annak a szekularizált kultúrának a cinizmusától, amely megtagadja tulajdon gyökereit.

Szívszorító: az utolsó pillanataikban is egymás kezét fogta az ötgyerekes házaspár

BorsOnline
-
 Tegnap 21:00Színes

Mind a ketten koronavírus-fertőzés miatt kerültek kórházba. A kórház dolgozói megadták nekik a végtisztességet.

A skót kormányfő szeretne visszakerülni az Európai Unióba

Újabb függetlenségi népszavazásról szóló tervezetet terjesztett elő a Skót Nemzeti Párt.

"Asztalra csapott" az Európai Tanács az oltóanyag-gyártóknál

Az Európai Tanács egy interjúban azt mondta: "az asztalra csaptak", aminek eredményeként elérték, hogy a több hét várakozási idő helyett csak a szállítások lassulásáról legyen szó. Seco / POOL / AFP Az Európai Unió be fogja tartatni a koronavírus elleni oltóanyaggyártókkal a velük kötött szerződésekben foglalt kötelezettségeket – jelentette ki Ch