Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 500 hír

Díjjal ismerik majd el a kimagasló munkát Diósjenőn

Nool
-
  Ma 20:45 Belföld

Diósjenő önkormányzata nemrégiben úgy határozott, hogy megalapítja a Végh Károly-díjat. Az egykori tanító Diósjenő kulturális, szellemi és közösségi életében, a nevelői-oktatói munkában nyújtott kimagasló teljesítményt és példamutató magatartást.

Rangos elismerésben részesültek a veszprémi Miklós Judit tanárnő munkái

Veol
-
  Ma 20:00 Kultúra

A Magyar Művészeti Akadémia tagjai és a Magyar Iparművészet folyóirat szerkesztői is elismerték a tanárnő alkotásait.

Kontár munkások miatt megint beázott a Szent János Kórház szülészete

A hvg.hu szerint egy hónap után ismét beázott a szülészeti osztály a Szent János kórházban. A lap úgy tudja, emiatt elmaradnak a nagyobb műtétek, de az intézmény szerint elköltöztették az osztályt, a szülések és kisebb műtétek rendben zajlanak. Mint írják, egy olvasójukat azzal hívták fel a Szent János Kórházból, hogy elmarad a napokban…

Gyerekorvos: a betegellátások 90 százaléka igazolásgyártással telik, ez nem orvosi munka

Napi 100-120 megkeresése van a szülőktől, legnagyobb része a nátháról szól, közben pedig elvész a valódi beteg. Szerinte felesleges tíz napig otthon tartani egy gyereket, ha nincs koronavírusra utaló tünete.

Királypiton ijesztett a munkásokra egy belvárosi építkezésen

Egy VI. kerületi ház állványozása közben, a belső udvaron találták rá a királypitonra. A hűvös időben teljesen le volt dermedve, ezért azt hitték, elpusztult. Az állatmentők viszont speciális inkubátorba rakták, ahol percek alatt magához tért.

Ez a világ egyik leggyorsabb munkaállomása

PCWorld
-
  Ma 18:15 Infotech

Ha valaki olyan gépet keres munkához, amit semmilyen feladat nem izzaszt meg, akkor az Armari konfigurációjánál nehezen találhat jobbat.

Gyermekorvos: A betegellátások 90%-a igazolásgyártással telik, ez nem orvosi munka!

„Hogy fordulhat elő, hogy egy szakmát, az alapellátást, teljesen ellehetetleníti egy másik szakma, jelen esetben az oktatásügy?” - ezt írta ki rendelője Facebook-oldalára Dr Bogdányi Katalin. A gyermekorvos szerint napi 100-120 megkeresés van a szülőktől, ami rengeteg adminisztratív terhet ró rájuk, mivel egy náthás gyerek sem mehet…

A Munkácsi járás magyar elsősei is megkapták a tanszercsomagot

A névre szóló ajándékokat Munkácson és a Munkácsi járásban szeptember 25-én osztották szét a gyerekek között KMKSZ aktivistái.

Kritikák kereszttüzében az új brit munkaerőpiaci program

Magyar Nemzet
-
  Ma 15:44 Gazdaság

Szakértők kritizálják a brit kormány új, novembertől életbe lépő munkahelyvédelmi programját.

Kedden tárgyalja a bíróság a tavalyi szombathelyi halálos munkahelyi baleset ügyét

Nyugat
-
  Ma 15:42 Megyei

Egy egytonnás betonfedlap zuhant a munkagödörben dolgozó férfira. Két vádlottja van az ügynek.

Főleg ott kínálnak munkát, ahol nagyon sok a megrendelés

Szoljon
-
  Ma 15:30 Gazdaság

Az utóbbi hónapokban folyamatosan nőtt a foglalkoztatottak száma. A bezárkózás után újranyitott gyárak, munkahelyek keresni kezdték a dolgozókat.

Takarítóként gürizik a Megasztár korábbi zsűritagja: szerinte Magyarországon lenézik a munkát

Takarítóként dolgozik Bakács Tibor. A Megasztár korábbi zsűritagja szerint Magyarországon lenézik a munkát. Munkásszállásokon, kórházakban takarít Bakács Tibor, de a Megasztár korábbi zsűritagját ez csak annyiban bántja