Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 6 hír

Új gép segíti a kátyúk eltüntetését

Duol
-
  Tegnap 08:30 Megyei

A járványhelyzet életünk majdnem minden részében különleges intézkedéseket követel, a munka azonban sok területen nem állhat meg.

Új géppel kátyúznak a város útjain

Dunaújváros
-
  20.04.01 11:19 Megyei

A járványhelyzet különleges intézkedéseket követel, az élet azonban nem állt meg: a kátyúzás új módjáról – és új gépéről – tudósított a város hivatalos honlapja. 

Katy Perry smink nélkül tölti a #maradjotthon-t

Az otthonmaradás a sztárok életét is felforgatta. Sorban osztanak meg képeket a közösségi médiában arról, hogy hogy néznek ki most, hogy nem találkoznak a megjelenésükért felelő csapattal. Ariana Grande természetes haja után Katy Perryt is láthatjuk smink nélkül.

Smink nélküli szelfin a várandós Katy Perry, és ragyogóbb, mint valaha

Joy
-
  20.03.31 14:12 Divat

Nem kérdés, hogy Katy Perry meseszép kismama. A világsztárt többnyire erős, feltűnő sminkben láthatjuk, most azonban megmutatta natúr arcát - és azt kell mondjuk, így ezerszer szebb!

A vacsorát ma este Katya fogja tálalni

A most kialakult helyzetben szerencsére sokan szeretnének segíteni. A legtöbben azonban azzal tudnak, ha otthon maradnak. Mi pedig nekik szeretnénk kedveskedni, és ha még csak pár percre is, de szeretnénk elfeledtetni velük ezt a rossz álmot, ami most történik. Túl leszünk rajta. A nőknek imponál ha egy pasi tud főzni, és ez szerintünk fordítva…

Katy Perry-nek jól áll a várandósság: bombaformában van az énekesnő

Retikül
-
  20.03.27 08:00 Divat

Nagyjából két héttel ezelőtt jelentette be Katy Perry egy Instagram-posztban, hogy első gyermekével várandós, amivel rendesen felrobbantotta az internetet. A legújabb, Never Worn White című dalához forgatott videoklipjében láthatta először pocakkal a világ, ami szemmel láthatóan nagyon jól áll az énekesnőnek. Katy Perry stílusos kismama Katy-t…