Belépett felhasználóink egy egész évre visszamenően kereshetnek a Hírstart adatbázisában. Mit kapok még, ha regisztrálok?
Források: Témák: Időszak:
Találatok: 485 hír

Motorbalesetekre figyelmeztetnek a rendőrök a megyében

A sérültek hetven százaléka 35 év alatti...

Úgy néz ki, megtalálták a rendőrök a 11 évvel ezelőtti, máriapócsi rémtett elkövetőjét

11 évvel ezelőtt, 2010 szeptemberében saját otthonában öltek meg egy 75 éves férfit, az erőfeszítések ellenére azonban nem sikerült megtalálni a tettest, így felfüggesztették a nyomozást - most viszont új fordulatot vehet az ügy.

Nagy erőkkel vonultak ki a rendőrök: Két fiatalra rántott kést egy buszsofőr a Hungária körútnál

Péntek éjjel történt a dulakodás a Hungária körút és a Thököly út sarkánál.

Kétszázzal vezetett egy 88 éves férfi, a rendőröknek azt mondta, siet felvenni a Covid-vakcinát

Csütörtökön mértek be Dél-Franciaországban 191 km/h-s tempóval egy autóst, akit miután megállítottak kijelentette, hogy ha nem megy ilyen gyorsan, elkésik a koronavírus elleni vakcina beadásáról,

Összecsaptak a rendőrökkel a görög baloldaliak, akik egy bérgyilkos mellett tüntettek

Dimitris Koufontinas a November 17. Forradalmi Szervezet bérgyilkosa volt, éppen többszörös életfogytiglani büntetését tölti, összesen 11 ember megölésében találták bűnösnek.

Vizsgálják a rendőrök, álhír jött-e egy belvárosi játszótérről

Egy Facebook-poszt miatt kezdtek vizsgálódni az V. kerületi rendőrök, de egyelőre nincs nyoma a gyerekeket elcsalni akaró nőnek.

Késelés a XIV. kerületben – a rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt

Késelés a XIV. kerületben – a rendőrök a helyszínen elfogták a feltételezett elkövetőt Budapesti Rendőr-főkapitányság2021. 02. 27., szo - 09:40 Egy 23 éves fiatalt szúrtak meg.

Közokirat-hamisítás miatt fogták el a zalai rendőrök

Közokirat-hamisítás miatt fogták el a zalai rendőrökZala Megyei Rendőr-főkapitányság2021. 02. 27., szo - 09:20 A román állampolgárságú férfit gyanúsítottként hallgatták ki.

Sapkájában droggal, bódultan vezetett a csabai férfi, a rendőrök előállították

Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán pedig egy vélhetően bedrogozott férfit állítottak elő a Békés megyei rendőrök február 26-án.

11 év után meglett a máriapócsi gyilkos a rendőrök szerint

A nyomozást egyszer már abbahagyták, de tavaly újra elővették az ügyet. A férfi, akit most meggyanúsítottak a 75 éves áldozat meggyilkolásával, épp börtönben ül más bűncselekmények miatt.

Bekeményít a cseh kormány, rendőrök és katonák ellenőrzik a szigorított kijárási tilalmat

A hétfőn életbe lépő, egyelőre három hétre meghirdetett újabb korlátozások értelmében a kormány korlátozza az emberek mozgását: elengedhetetlen utazásoktól eltekintve senki sem hagyhatja majd el lakókörzetét. Akinek a lakókörzetén kívül van a munkahelye, annak munkáltatói igazolásra lesz szüksége, hogy dolgozni járjon. A kerületen belül…

Kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békéscsabán

Szeghalmon balesetnél helyszíneltek, Békéscsabán kábítószer birtoklás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök. A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei 2021. február 26-án 14 óra 30 perc körül Békéscsaba külterületén megállítottak egy személyautóval közlekedő férfit. Az ellenőrzés során felmerült a gyanúja annak, hogy az autós bódultan…

Eldobta a drogot a fiatal, amikor meglátta a rendőröket Bátonyterenyén

A bátonyterenyei nyomozók egy 17 éves fiút hallgattak ki gyanúsítottként.

Frans Timmermans: az EU célja az éghajlatváltozással szembeni ellenálló képesség megerősítése

Az Európai Bizottság az éghajlatváltozáshoz való alkalmazkodásra vonatkozó új stratégiát fogadott el, aminek célja az Európai Unió éghajlatváltozással szembeni ellenálló képességének megerősítése – közölte a brüsszeli testület európai zöldmegállapodásért felelős ügyvezető alelnöke.